My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - twórca turnieju comiesięcznego

piteruss - 06-12-2007, 22:11
Temat postu: twórca turnieju comiesięcznego
Taka mała duperela.. W turniejach publicznych w rubryce twórca zamiast "brak" mogło by się pojawiać "mistrz gry". No i nie można by było tam kliknąć bo obecnie po kliknięciu na "brak" pojawia się "Nie znaleziono gracza!Wystąpił błąd."
Winix - 06-12-2007, 22:20

To by było dobre. Jestem na TaK. Bo to dziwne co nie?- Zakłada turniej Mistrz Gry(Heh... To też dziwne; to słowo jakbyśmy przetłumaczyli, wychodzi jako Game Master), a pisze, że Brak. To taki maluteńki błąd.
Zyga - 06-12-2007, 22:42

Ale mi propozycja. Ja bym to zaliczył do działu "błędy" ;)
piteruss - 06-12-2007, 22:47

Przecież napisałem że duperela :wink:
thaur - 08-12-2007, 12:46

Nom to Jest raczej błąd xD
a co do tego to nawet fajny pomysł tylko w tedy wszyscy by wiedzieli kto jest twórca gry i wszystko zamiast do GM szlo by do nich

misiu mw - 08-12-2007, 13:30

JESTEM NA TAK
Samaru - 08-12-2007, 13:34

To mały błąd, ale Ty misiu powinieneś dostać ostra za takiego nic nie znaczącego posta, i z pewnościągo dstaniesz:))

Chociaż nie jestem modem to i tak ktoś to wreszcie, zauważy.

Pozatym nawet niezły pomysł.

thaur - 08-12-2007, 14:28

Misiek czyta sie najpierw regulamin potem sie do niego stosuj Post "JESTEM NA TAK " powinien zostać skasowany z 3 krotną niekożyścia dla autora
Leencah - 08-12-2007, 14:32

Misiek już dostał ostrygę - zobaczymy czy poskutkuje :wink:
~Fret~ - 08-12-2007, 15:53

Ludzie złoci ^^ Co wam to przeszkadza że jest brak? :> Musi tam być odrazu walnięte "Mistrz Gry" ? Nie róbcie se jaj ^^

Cytat:
Misiek czyta sie najpierw regulamin potem sie do niego stosuj Post "JESTEM NA TAK " powinien zostać skasowany z 3 krotną niekożyścia dla autora

Cytat:
Misiek już dostał ostrygę - zobaczymy czy poskutkuje

Wy też powinniście dostać ostra jeśli już o tym mowa.

ADIHC1 - 08-12-2007, 15:57

Fretka napisał/a:
Musi tam być odrazu walnięte "Mistrz Gry" ?

Nie musi, ale wypadaloby. Poza tym pewnie zeby to zrobic, potrzebna jest chwila.

Co do spamu w tym temacie. Radze nie komentowac spamu innych,
a zarazem samemu spamowac. Moderatorzy dobrze wiedza co maja
robic i na pewno sami zauwazaja takie rzeczy.

~Fret~ - 08-12-2007, 16:05

Cytat:
Nie musi, ale wypadaloby. Poza tym pewnie zeby to zrobic, potrzebna jest chwila.

Napewno jest to tylko pare minut zmieniania czegoś w Turnieju ale aż tak to nie bije po oczach żeby przeszkadzało ^^ W dodatku tak samo mogło by pisać twórca : Tomi :P To już zależy od Adminów co tam dadzą ^^.

Pitazboras - 08-12-2007, 16:40

Wolałbym żeby to zostało zmienione na coś innego niż "Mistrz gry". Może "Administrator"? Chodzi o to, że i tak panuje mylne przeświadczenie, że GM-owie zajmują się sprawami błędów, organizują update'y i turnieje itd.
Anonymous - 08-12-2007, 17:14

Małe, a cieszy... Tylko kto "urobi" Admina ?!
~Fret~ - 08-12-2007, 17:15

Cytat:
Tylko kto "urobi" Admina ?!

Z tego co Pamiętam to Grasi miała o coś "urabiać" admina więc może ona?^^ Bo Admin faceta raczej nie posłucha co do tego pomysłu ;]