|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - wyszukiwanie itemku poprzez klikniecie w średnich cenach
Fallven, - 18-12-2007, 15:29 Temat postu: wyszukiwanie itemku poprzez klikniecie w średnich cenach temat mówi dosyć duzo
chodzi po prostu o to ze kliknięcie w średnich cenach na nazwe itemu wyszukiwałoby ten przedmiot(w nowej zakładce najlepiej) na lokalnym targu
H4nteR - 18-12-2007, 15:30
Fallven,,
Hmm Dość fajny pomysł ale można wpisać nazwę na targu i masz
Phantom - 18-12-2007, 15:32
Fallven, napisał/a: | temat mówi dosyć duzo
chodzi po prostu o to ze kliknięcie w średnich cenach na nazwe itemu wyszukiwałoby ten przedmiot(w nowej zakładce najlepiej) na lokalnym targu |
Proszę was nie róbcie z tej gry, że wszystko by się robiło jednym kliknięciem, troszkę wysiłku a nie na prościznę!
Oczywiście na nie
Sax - 18-12-2007, 15:33
nie zawsze jest taki przedmiot na targu i zaoszczedzilo by to czasu pyatnie graczy na czacie ile i co daje dany pezdmiot
Winix - 18-12-2007, 15:34
Może być, ale jednak zbędne. Nie płakałbym jakby to wprowadzili, ani bym się nie cieszył. Ja myślę, że raczej to nie wejdzie, bo nie jest to potrzebne. Tak trudno jest wpisać nazwę itemk'a w Szukajce Targu? Nie. Więc ja jestem tak jakby 50/50.
Bronkz - 18-12-2007, 15:46
W sumie dobry pomysł Jeżeli ktoś zajmuje się handlem na wysoką skale będzie zadowolony, osobiście nie zaglądam do średnich cen no ale czemu nie?
ADIHC1 - 18-12-2007, 15:54
Najpierw średnie ceny muszą zacząć działać poprawnie. Bo są bardzo
nieaktualne. Nie pamiętam kiedy były ostatnio aktualizowane. Odkąd
zacząłem grać po przerwie (październik) nie były aktualizowany ani
razu. A dane są pewnie z jeszcze wcześniejszego okresu. Poza tym
średnie ceny powinny być liczone dla każdego miasta z osobna.
Co do pomysłu, to jeśli miałoby to wejść, to chciałbym aby to działało
w obie strony. Czyli po kliknięciu na przedmiot na targu, pokazywałoby
średnią cenę tego przedmiotu w tym mieście.
Nie wielkie usprawnienie i nie będę specjalnie narzekał, jeśli to nie
wejdzie - tyle czasu potrafiłem sobie radzić bez tych nich i dalej
mogę sobie radzić ; >
Bart - 19-12-2007, 19:16
Bez przesady z tymi ułatwieniami. Za niedługo to niektóre osoby będą na kilka minut wchodzić bo wystarczyć będzie tyle. Pomysł oszczędzi kilkanaście sekund szukania na targu.
karbon38 - 22-12-2007, 16:07
po co komu takie coś teraz jest dobrze choć niektórzy nie potrafią poprawnie wpisać nazy rzeczy którą chcą kupić.
|
|