|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Akceptacja stworzenia drużyny.
Bart - 03-02-2008, 15:37 Temat postu: Akceptacja stworzenia drużyny. Dotychczas jest tak: Robiąc drużynę klikamy przycisk [Stwórz drużynę]. Po kliknięciu drużyna jest już stworzona bez jakiegokolwiek komunikatu czy na pewno chcesz ją stworzyć etc. Jak wiemy po opuszczeniu teamu przez szefa musi on czekać 3 dni na dojście do nowego.
Proponuję aby po kliknięciu [Stwórz drużynę] pojawiało nam się okno "Czy na pewno chcesz stworzyć tą drużynę" i wyborze Tak lub Nie.
Lub pojawienie się nowej strony tak jak jest dotychczas z nowo stworzoną drużyną. Ustawiamy jej nazwę, TAG, opis i wtedy np. kliknięcie na [Zgadzam się na utworzenie nowej drużyny].
Drużyny są aktualnie robione niezwykle prosto. Klikamy i już. Niektóre osoby mogą później żałować jej zrobienia a tak to ma się jeszcze chwilę na zastanowienie .
DirXo - 03-02-2008, 16:21
jak ktoś postanowił zrobić nowa drożynę to raczej ja zrobi i naciśnie Przycisk"tak" odruchowo bez czytania tego komunikatu
JYN - 03-02-2008, 17:20
Mi się to podoba ;]. Przecież teraz jak tworzy się turniej masz takie pytanie(czy chcesz utworzyć 'taki i taki' turniej) potem masz kolejne przy otwarciu zapisów więc czemu nie zrobić czegoś podobnego przy tworzeniu drużyny. Z pewnością nie wymagało by to godzin pracy :)
gfb15421 napisał/a: | jak ktoś postanowił zrobić nowa drożynę to raczej ja zrobi i naciśnie Przycisk"tak" odruchowo bez czytania tego komunikatu ;] |
W sumie tak ale zawsze ten komunikat się pojawi i spory % graczy(przynajmniej Ci myślący) przeczyta co tam pisze.
Sax - 03-02-2008, 21:08
mzoe ale nie mui byc i tyle mam do powiedzenia
Franco18 - 06-02-2008, 11:39
Zbędne, każdy kto zakłada drużynę wchodząc w poszczególne zakładki na pewno wcześniej to przemyślał, niepotrzebne
ADIHC1 - 06-02-2008, 18:34
Franco18 napisał/a: | każdy kto zakłada drużynę wchodząc w poszczególne zakładki na pewno wcześniej to przemyślał |
Gdyby faktycznie każdy to przemyślał, to temat nie powstałby. Wg mnie obecny sposób
tworzenia teamu jest co najmniej dziwny - klikamy i mamy drużynę o dziwnej nazwie, z
dziwnym tagiem. Najpierw powinno się wypełniać te informacje, potem klikać na "Utwórz
drużynę".
Bart - 07-02-2008, 18:40
ADIHC1 napisał/a: | Gdyby faktycznie każdy to przemyślał, to temat nie powstałby. Wg mnie obecny sposób
tworzenia teamu jest co najmniej dziwny - klikamy i mamy drużynę o dziwnej nazwie, z
dziwnym tagiem. Najpierw powinno się wypełniać te informacje, potem klikać na "Utwórz
drużynę". |
ń
Dokładnie. Drużyna to jest w końcu jakaś organizacja. Stworzenie jej powinno wymagać trochę zaangażowania.
|
|