|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Wiadomości.
FeaR - 14-02-2008, 20:36 Temat postu: Wiadomości. Nie wiem czy był taki temat, szukałem ale nic nie było
Mianowicie...żeby w wiadomościach w grze było coś takiego :
Idź Do Strony 1,2,3,4...
Bo trochę nudne jest klikanie co chwile "następna", zaoszczędziło by to czas
Oczywiście niektórzy kasuje od razu wiadomości a niektórzy zostawiają.
Ale moim skromnym zdaniem przydatne.
Pozdrawiam.
P.S-Nie zrobiłem screenów bo przed chwilą wpadłem na to szukając ważnej wiadomości od kolegi
graci - 14-02-2008, 20:54
Coś takiego?
Dobry pomysł - jestem na tak. Myślę, że nie trudne do wykonania (a nawet łatwe ), a dosyć przydatne.
Sax - 14-02-2008, 20:57
no chyba jest przydatne chociaz ja jestem z tych co kasuja wszytskie wiadmosci i nie mam problemu z tym.jelsi wiece jgarczy bedzie chcialo cos takeigo to czemu nie
FeaR - 14-02-2008, 21:08
graci- dokładnie oto chodzi.
Sorki za Spam ;>
Anonymous - 14-02-2008, 21:46
Z tego co pamiętam, to Admin (bo było coś podobnego wcześniej) CELOWO zmienił to na takie jakie jest teraz, by niepotrzebnie (w zasadzie) odowływać się do bazy danych, ale nie jestem pewien czy to oto chodzi...
Tomi - 14-02-2008, 22:48
[GM] MapY napisał/a: | Z tego co pamiętam, to Admin (bo było coś podobnego wcześniej) CELOWO zmienił to na takie jakie jest teraz, by niepotrzebnie (w zasadzie) odowływać się do bazy danych, ale nie jestem pewien czy to oto chodzi... |
ta opcja została celowo wyłączona, żeby nie liczyć ilości wiadomości w zapytaniu (obciąża to bazę danych)
|
|