|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Ignorowanie Wiadomości
FeaR - 18-02-2008, 16:41 Temat postu: Ignorowanie Wiadomości Jeżeli taki temat był, zablokować. Szukałem, nie Znalazłem
Dokładnie chodzi oto żeby wyłączyć Wiadomości od "Mistrza Gry"
Moim skromnym zdaniem trochę są te wiadomości Denerwujące.
Jak bijemy sie z kimś długo o jakiś Item to tych privóv jest dużo....nawet b.dużo
I potem musimy to kasować bo myślimy że ktoś nas przed chwilą przebił...a okazuję się że tej aukcji nie ma
Ta opcja była by do wyłączenia Tam gdzie ustawiamy czy chcemy oglądać raporty z walk itp
Wiem też że ta opcja sie przydaje ale w każdej chwili będzie można ją właczyć...Nie jestem pewien ale to Nie powinno za bardzo obciążyć servera w wręcz przeciwnie
Pozdrawiam ;>
Bart - 18-02-2008, 19:41
Niby można by, ale w końcu ten Mistrz Gry informuje Cię o wszystkim co dotyczy twojej postaci w grze.
Nie można go ignorować.
FeaR - 18-02-2008, 19:46
No tak wiem, ale można były by włączać kiedy expimy czy coś a wyłączyć kiedy Się bijemy o coś na targu i dostajemy miliony prv. że twoja oferta....
@EDIT
To był właśnie 10-cio tysięczny post
Zrobi się porządki z zamkniętymi tematami (czyt. do kosza), to z czasem znowu pojawi się "ten dziesięciotysięczny post" - ADIHC1
Sax - 18-02-2008, 20:10
dla mnie ten pomysl z wiadmosciami od Mistzra ggry jakos wogole nie pasi jakos nie moge sie przyzywczajic do tego!!
Ale wie mze to mzoe pomoc graczom przed innymi jak ktos podaje sie za GM'a czy Admina z drugije strony jakim trzeba byc glupikem zeby uwierzyc ze ktos jest Adminem czy Gm'em jak wymusza od Ciebie haslo
Kactuzz - 18-02-2008, 21:17
A nie lepiej żeby wiadomości z przebicie same się kasowały po zakończeniu aukcji?
Chociaż to moze troche obciążyć baze..
ADIHC1 - 18-02-2008, 21:28
Mi wystarczyłoby, gdyby pojawiła się opcja "Kasuj wszystkie wiadomości od tego gracza" (jako kolejny przycisk obok "Kasuj", "Ignoruj", itp).
Corso - 18-02-2008, 23:22
Ojej... rzeczywiście to jest problem nr 1
Ignorujesz podczas targowania sie... nie dostajesz info o zbanowaniu konta/ innym bzdecie... nie dostajesz info o turnieju... i nie wiesz czy ktoś cie przebił w licytacji ! A znając graczy i ich pamięć to będzie dla nich apokalipsa...
NIE !
|
|