|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - A co do Targu & coś jeszcze
Singami - 19-02-2008, 22:47 Temat postu: A co do Targu & coś jeszcze Zauważyłem fajną rzecz w Auction House w Drift City... można szukać przedmiotu po nicku sprzedającego. I wtedy by zareklamować swoje towary wszyscy mówią "Check my name in AH". Coś możnaby też walnąć w MFie. Co wy na to?
[EDIT]
I zapomniałem walczenie z czachą Tv1. To ich trochę zniechęci.
graci - 20-02-2008, 10:11
Walczenie z czachą drużyną podoba mi się jak najbardziej. Ale pomysł z aukcjami - nie za bardzo. Strasznie potrzebny nie jest, a ułatwiałby robienie przekrętów.
Anonymous - 20-02-2008, 10:31
1. Pomysł dotyczący Targu:
propozycja jest dobra, jeśli ktoś specjalnie nam wystawił coś to od razu wpisujemy nick i mamy
2. Pomysł dotyczący walk z czachami [T vs 1]:
propozycja jest dobra, odstraszyła by stawania pod miastem, opcja by utrudniła im życie
Bart - 20-02-2008, 13:16
1. https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=15974 Jest podobny do twojego. Moim zdaniem dużo lepszym pomysłem jest ta propozycja w linku.
2. Całkiem spoko. Może i zniechęci...
koshiba - 20-02-2008, 13:17
1. Raczej na nie. łatwiej by się rozgrywały przekręty z kasą.
2. Nie. A pomyślałeś o miss clickach?? Czemu taka osoba ma cierpieć??
Bart - 20-02-2008, 13:48
koshiba napisał/a: | 2. Nie. A pomyślałeś o miss clickach?? Czemu taka osoba ma cierpieć?? |
Pewna osoba niedawno przedstawiła pomysł który ma zapobiec miss clickom. Mianowicie ostrzeżenie przed atakiem. Myślę że gdyby byłoby to wprowadzone nie powinny takie osoby cierpieć.
Sir Wysok - 20-02-2008, 15:14
Ten pomysl z miss clickami jest bez sensu bo gdy by go wprowadzili anty byli by nie do pokonania ze wzgledu na to ze nie dalo by sie ich lapac jak są na polach
Corso - 20-02-2008, 15:58
@UP
Hę ? Czytanie ze zrozumieniem ? Heeeeloł !
Co do pomysłów:
1.NIE
2.NIE
1 - przekręty (a poza tym co ci da że kupisz to od kogoś innego ? tych samych itemów w mieście nie ma za wiele, więc... )
2 - czy wy naprawdę musicie sie tak przyp****** do tych czach ? Litości ! Każdy ma swój styl gry i co was to obchodzi ? Już nie tracicie przecież expa za śmierć...
Wilu - 20-02-2008, 16:03
1.Nie , zbędne ponieważ korzystali byz tego tylko ci co chca zrobic przekręt , a ja jak komuś wystawiam jakąs rzecz na targ ,albo ktoś mi to raczej ustalamy miejsce pomiędzy sobą i z odszukaniem przedmiotu niema problemu.
2.Zdecydowanie na tak,bo napewno w dużym stopniu zmniejszy to ilość czach,widze że mówicie ,że będą cierpieć ludzie co żekomo zrobili to nie specjalnie,osobiście w takie coś nie wierze ,bo trzy razy się od tak to nie zdarza,jest to poprostu wymówka ,po to aby ktoś nie wyzywał nas na pw.I to tyle
Singami - 20-02-2008, 19:23
Ludzie, przekręty są tak czy siak, a to by przynajmniej pomogło reklamować SWOJE przedmioty na targu.
~Fret~ - 20-02-2008, 21:10
1. NIc by to nie zmieniło...Kto patrzy na nick jak coś kupuje?Raczej nikt.
2.Oh no... Powiedzcie że to żart...Od razu wprowadźmy tvs1 to będzie git
Crypton - 20-02-2008, 21:37
Fretka napisał/a: | 1. NIc by to nie zmieniło...Kto patrzy na nick jak coś kupuje?Raczej nikt.
|
Źle zrozumiałeś, jeśli ktoś się szczyci dobrymi towarami to ludzie nie szukają
tylko przedmiotu, ale chcą go od tej osoby. To taki przykład nieco odbiegający
od MF. Na dzień dzisiejszy jedynie to pomogłoby w reklamowaniu towarów
na chacie.
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=15974
Jeżeli to zostałoby wprowadzone, to pomysł jak najbardziej byłby potrzebny.
Bronkz - 20-02-2008, 23:50
O jeny mój pomysł może wejść w życie Nie wiem czy wysyłałem Tomiemu PW
dt. tego tematu - ale zaraz to zrobie ... Chociaż mogło by trafić chociaż na ToDo..
romerozz - 21-02-2008, 12:05
Corso napisał/a: |
2 - czy wy naprawdę musicie sie tak przyp****** do tych czach ? Litości ! Każdy ma swój styl gry i co was to obchodzi ? Już nie tracicie przecież expa za śmierć... |
ale 60 min prota niektorym przeszkadza
ADIHC1 - 21-02-2008, 12:23
romerozz napisał/a: | ale 60 min prota niektorym przeszkadza |
I dla nich powstała płatna usługa, która ściąga prota..
Szukanie na targu po nicku sprzedającego, to zapewne łatwa do wprowadzenia opcja, ale czy faktycznie
potrzebna? Nie sądzę, aby ktoś miał na tyle stałych klientów, żeby kupować akurat od niego. Przecież to
nie ważne od kogo się kupuje, ale co się kupuje (a jakość przedmiotów u wszystkich sprzedających jest
identyczna).
Biedne czaszki, heheh..
|
|