My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Masowe wyjmowanie z depozytu.

Bart - 26-02-2008, 07:53
Temat postu: Masowe wyjmowanie z depozytu.

Chyba jest tutaj wszystko jasne. Chodzi o możliwość wyjmowanie masowo z depozytu.

Roddi - 26-02-2008, 09:38

Pomysł fajny, ale skoro depozyt jest raczej mały (chyba że ktoś sobie sporo rozszerzy) to wychodzi że trzeba (na przykładzie obrazka) kliknąć 5 razy żeby zaznaczyć wszystkie przedmioty i 6 aby wyjąć je a żeby wyjąć po jedym wystarczy kliknąć 5 razy... pomysł spoko ale wydaje mi się że nie zabardzo się przyda.
Phantom - 26-02-2008, 12:42

O ile wiem to do depozytu można wsadzić 5 przedmiotów a po wykupieniu usługi "powiększającej depozyt" 6.
Zauważ, że i tak tyle samo będziesz musiał razy kliknąć a nawet o 1 więcej ... czy to ekonomiczne ?
Do depozytu zagląda się raczej rzadko i myślę, że nie trzeba robić aż takiej prościzny, która wcale za dużo nie daje.
Zyskując 20-40 sek. przy wolnym internecie to nie jest wiele.

Podsumowanie:
Pomysł nie podoba mi się, nie widzę tutaj żadnego szczegółu, który uprzyjemni bądź rozwiąże w jakimś stopniu nękające problemy graczy :)

Zdecydowanie na nie.

JYN - 26-02-2008, 13:19

Marcin napisał/a:
Do depozytu zagląda się raczej rzadko i myślę, że nie trzeba robić aż takiej prościzny, która wcale za dużo nie daje.
Zyskując 20-40 sek. przy wolnym internecie to nie jest wiele.

Co racja to racja ;] takie rozwiązanie jest faktycznie zbędne bo nic nie da.

Mogło by coś takiego być, ale żeby wyciągać wszystko klikając tylko raz.
Takie coś czasem by się przydało szczególnie przy turniejach :)

Ogólnie pomysł nie jest głupi tylko gdyby od razu wyciągało wszystkie rzeczy.
Mogło by być jeszcze tak że od razu wszystkie przedmioty były by 'zafajkowane' i tylko odznaczało by się te które miałyby zostać w depo.

Crypton - 26-02-2008, 13:32

Pomysł był już kiedyś ...
Tłumaczenie, ze ktoś ma fatalny
internet jest nie na miejscu, bo
gdyby było aż tak źle nie grałby
w tego typu gry w przeglądarce.

To jest naprawdę drobiazg, może zostanie
kiedyś wprowadzony przy korektach w grze.