|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Wyszukiwanie gracza
zzibi2 - 06-03-2008, 21:34 Temat postu: Wyszukiwanie gracza Pomysł prosty aczkolwiek pomocny:
Wersja 1.
Zapamiętywanie ustawień opcji wyszukiwania lub samego wyszukiwania.
Wersja 2.
Standardowo wprowadzanie min lv i max lv w zależności om możliwości rozpiętości ataku gracza + zaznaczenie graczy on-line.
Pan Imou - 06-03-2008, 23:11
Mi się podoba dodanie opcji z tym zeby wyszukawiać tylko osoby które mozna atakowac. Bardzo mi się podoba .
Phantom - 06-03-2008, 23:15
zzibi2 napisał/a: | Pomysł prosty aczkolwiek pomocny:
Wersja 1.
Wersja 2.
Standardowo wprowadzanie min lv i max lv w zależności om możliwości rozpiętości ataku gracza + zaznaczenie graczy on-line. |
Pan Imou napisał/a: | Mi się podoba dodanie opcji z tym zeby wyszukawiać tylko osoby które mozna atakowac. Bardzo mi się podoba . |
Dodaj sobie wszystkich graczy aktywnych do przyjaciół i będziesz wiedział kto i kiedy jest dostępny.
Propozycję uważam za zbędną.
zzibi2 - 07-03-2008, 00:43
Marcin napisał/a: |
Dodaj sobie wszystkich graczy aktywnych do przyjaciół i będziesz wiedział kto i kiedy jest dostępny.
Propozycję uważam za zbędną. |
Chyba ci rozum odjęło. Po to jest opcja szukaj aby z niej korzystać a budowanie takiej listy to sporo pracy i długaaaaaaaaaaaaa lista.. Dodanie do przyjaciół fałszuje wyniki..
Phantom - 07-03-2008, 01:20
zzibi2 napisał/a: | Marcin napisał/a:
Propozycję uważam za zbędną.
Chyba ci rozum odjęło. Po to jest opcja szukaj aby z niej korzystać a budowanie takiej listy to sporo pracy i długaaaaaaaaaaaaa lista.. Dodanie do przyjaciół fałszuje wyniki.. |
Wszystko co zaproponowałeś możesz zrobić samemu za pomocą 5-8 kliknięć
Rozumiem, że to "dużo" ale można to zrobić samemu! Nie robi różnicy większości graczy czy kliknął dwa razy czy osiem ... już bez przesady.
zzibi2 - 07-03-2008, 07:52
Marcin napisał/a: | Wszystko co zaproponowałeś możesz zrobić samemu za pomocą 5-8 kliknięć
Rozumiem, że to "dużo" ale można to zrobić samemu! Nie robi różnicy większości graczy czy kliknął dwa razy czy osiem ... już bez przesady. |
No niby tak, dlatego napisałem mała rzecz.. Jakoś na targu jak licytujemy to podaje od razu automatycznie cenę, to dlaczego i tutaj nie wypełnić automatycznie pól
Szczególnie , że roboty jest 5 min..
Shakira - 10-03-2008, 19:14 Temat postu: Re: Wyszukiwanie gracza
zzibi2 napisał/a: | Pomysł prosty aczkolwiek pomocny:
Wersja 1.
Wersja 2.
Standardowo wprowadzanie min lv i max lv w zależności om możliwości rozpiętości ataku gracza + zaznaczenie graczy on-line. |
te 2 propozycje są bezsensu ponieważ kogo zbawi 10sekund zeby se sprawdzic kto jest online ? chyba jakiegos nalogowca ktory nie umie wytrzymac zeby sie mu stronka wczytala
Shentsu - 11-03-2008, 19:32
Jakieś dziwne rozumowanie macie...
Tak samo: po co ci krzyżyk do zamknięcia w prawym, górnym rogu okienka, skoro ten sam efekt możesz osiągnąć wybierając "Plik->Zamknij"? O_o
Po prostu ułatwienie.
|
|