My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Wyszukiwanie gracza

zzibi2 - 06-03-2008, 21:34
Temat postu: Wyszukiwanie gracza
Pomysł prosty aczkolwiek pomocny:

Wersja 1.
Zapamiętywanie ustawień opcji wyszukiwania lub samego wyszukiwania.
Wersja 2.
Standardowo wprowadzanie min lv i max lv w zależności om możliwości rozpiętości ataku gracza + zaznaczenie graczy on-line.

Pan Imou - 06-03-2008, 23:11

Mi się podoba dodanie opcji z tym zeby wyszukawiać tylko osoby które mozna atakowac. Bardzo mi się podoba :D :D .
Phantom - 06-03-2008, 23:15

zzibi2 napisał/a:

Wersja 1.
Wersja 2.
Standardowo wprowadzanie min lv i max lv w zależności om możliwości rozpiętości ataku gracza + zaznaczenie graczy on-line.
Pan Imou napisał/a:
Mi się podoba dodanie opcji z tym zeby wyszukawiać tylko osoby które mozna atakowac. Bardzo mi się podoba :D :D .

Dodaj sobie wszystkich graczy aktywnych do przyjaciół i będziesz wiedział kto i kiedy jest dostępny.

Propozycję uważam za zbędną.

zzibi2 - 07-03-2008, 00:43

Marcin napisał/a:

Dodaj sobie wszystkich graczy aktywnych do przyjaciół i będziesz wiedział kto i kiedy jest dostępny.

Chyba ci rozum odjęło. Po to jest opcja szukaj aby z niej korzystać a budowanie takiej listy to sporo pracy i długaaaaaaaaaaaaa lista.. Dodanie do przyjaciół fałszuje wyniki..

Phantom - 07-03-2008, 01:20

zzibi2 napisał/a:
Marcin napisał/a:

Chyba ci rozum odjęło. Po to jest opcja szukaj aby z niej korzystać a budowanie takiej listy to sporo pracy i długaaaaaaaaaaaaa lista.. Dodanie do przyjaciół fałszuje wyniki..

Wszystko co zaproponowałeś możesz zrobić samemu za pomocą 5-8 kliknięć g:((
Rozumiem, że to "dużo" ale można to zrobić samemu! Nie robi różnicy większości graczy czy kliknął dwa razy czy osiem ... już bez przesady.

zzibi2 - 07-03-2008, 07:52

Marcin napisał/a:
Wszystko co zaproponowałeś możesz zrobić samemu za pomocą 5-8 kliknięć g:((
Rozumiem, że to "dużo" ale można to zrobić samemu! Nie robi różnicy większości graczy czy kliknął dwa razy czy osiem ... już bez przesady.

No niby tak, dlatego napisałem mała rzecz.. Jakoś na targu jak licytujemy to podaje od razu automatycznie cenę, to dlaczego i tutaj nie wypełnić automatycznie pól

Szczególnie , że roboty jest 5 min..

Shakira - 10-03-2008, 19:14
Temat postu: Re: Wyszukiwanie gracza
zzibi2 napisał/a:

Wersja 1.
Wersja 2.

te 2 propozycje są bezsensu :) ponieważ kogo zbawi 10sekund zeby se sprawdzic kto jest online ? chyba jakiegos nalogowca ktory nie umie wytrzymac zeby sie mu stronka wczytala :lol:

Shentsu - 11-03-2008, 19:32

Jakieś dziwne rozumowanie macie...
Tak samo: po co ci krzyżyk do zamknięcia w prawym, górnym rogu okienka, skoro ten sam efekt możesz osiągnąć wybierając "Plik->Zamknij"? O_o
Po prostu ułatwienie.