|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Przekrety i walki
Dionomites - 20-03-2008, 18:12 Temat postu: Przekrety i walki Ostatnio walczylem 3-4 razy z graczem crowed. Za pierwszym razem udalo mi sie wygrac potem zrobil resa stat (monza powiedziec ze sciagnal ode mnie staty idealnie ;/) i juz byly 3 remisy. Moja propozycja polega na tym zeby wprowadzic system ktory uniemoziliwialby sciaganie stat. W walce powinno byc pokazane tylko HP a w czasie walki zasloniete znakami XXX. I zalozmy ze wtedy z graczem moglibysmy walczyc 2 razy czyli bylby to limit (walka i rewanz). W ten sposob mozna by jeszcze czesciowo wyeliminowac przekaz golda czy ranku jesli gracz x walczylby wczesniej z graczem y to juz nie mogli by walczyc gdyby np. gracz x chcial usunac postac i oddac rank. A i mozna by jeszcze cos takiego zrobic ze walki z jednym graczem moglby by sie odbywac co 10 lvli czy jaki tam limit byscie woleli. Co o tym sadzicie
P.S. jak czgos nie zrozumiecie to pytac wytlumacze ;p
Revolution MF - 20-03-2008, 18:34
FAJNA PROPOZYCJA
KokSiK - 20-03-2008, 19:33
Za bardzo nie kumam.
Chodzi o to, że po walce dopiero by było widać ile kto walił ??
Jeżeli tak to myślę, że to nie ma sensu
Bo co to zmieni, czy w trakcie walki, czy po zobaczysz ?
na to samo wyjdzie.
Dionomites - 20-03-2008, 19:38
No tu nic takiego nie ma chodzi mi o to ze w czasie walki dmg byloby zasloniete w czasie walki.
Ukryty_Samuraj - 20-03-2008, 20:25
Ale przecież gdy pokazuje się raport, to jest już po walce... Bezsensu jest to dla mnie ;/
@EDIT:
Nie wiem czy wiesz jak działa ta cała gra, ale chodzi o to, że gdy raport się wyświetla jest już po walce, a sama walka to ok.2-3 sekundy (a nawet mniej) na wykonanie skryptu, który nic nie wyświetla...
Vic - 20-03-2008, 22:15
To może ja się wypowiem... Drogi pan Diono ma laga umysłowego. Kiedyś miałem staty na bossów i nie chciałem walczyć. On mnie ciągle maltretował żebym zawalczył. Powiedziałem, że zawalczę, ale po resie.Zrobiłem resa, ale jeszcze ani razu nie walczyliśmy. Po paru minutach zgodziłem się na walkę. Były dwa remisy, a potem On wygrał. Teraz uwziął się na mnie, że ustawiłem sobie takie same staty jak ma On patrząc na walkę. (Jak mówiłem, to dziecko ma laga umysłowego, nie warto wdawać się w dyskusje z bachorami.)
Crypton - 20-03-2008, 22:36
Vic napisał/a: | To może ja się wypowiem... Drogi pan Diono ma laga umysłowego. Kiedyś miałem staty na bossów i nie chciałem walczyć. On mnie ciągle maltretował żebym zawalczył. Powiedziałem, że zawalczę, ale po resie.Zrobiłem resa, ale jeszcze ani razu nie walczyliśmy. Po paru minutach zgodziłem się na walkę. Były dwa remisy, a potem On wygrał. Teraz uwziął się na mnie, że ustawiłem sobie takie same staty jak ma On patrząc na walkę. (Jak mówiłem, to dziecko ma laga umysłowego, nie warto wdawać się w dyskusje z bachorami.) |
Nie mam zamiaru upominać osoby, która pisze tylko i wyłącznie po to,
aby się tłumaczyć z przykładu przy okazji obrażając innego użytkownika.
Sama propozycja padała już wielokrotnie, ani razu nie została "ciepło" przyjęta.
|
|