|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Ilość Miksów w raporcie
Dragon1297 - 24-03-2008, 16:06 Temat postu: Ilość Miksów w raporcie A więc ; Na s2 szłem do minosa na resztce ruchów ruchów. W połowie drogi zabiły mnie potworki. Dlaczego? Otóż na s2 jestem magiem i używam miksów many/życia lv1. Nie zajrzałem do plecaka i klapa brak miksów ;/
Mój pomysł polega na tym aby po wygranej walce pisało ile zostało nam mikstur których używamy(Inteligencja)
Np
"Zwycięzcą jest Alern.
W walce zyskałeś 164 punktów doświadczenia.
Wzbogaciłeś się o 178 sztuk złota.
Zdobyłeś 16 punktów AP.
Zostało ci (np) 70 mikstura many lv1
Zostało ci (np) 1 mikstura życia lv 2
Tak samo było by z graczami Czekam na wasze opinie. I głosujcie w Ankiecie
JYN - 24-03-2008, 16:30
Wydaje mi się zbędne.
Bo na wyższych lewelach (chyba już od 30-50+) miksy kupuje się na zapas po kilka setek albo nawet kilka tysięcy więc nie brakuje, a zapasy od czasu do czasu się odnawia ;>
Ogólnie w niczym by mi to nie przeszkadzało ale czy jest sens coś takiego wprowadzać jak równie dobrze można zaglądnąć do plecaka.
Dragon1297 - 24-03-2008, 16:43
JYN, To się tyczy niskich lv, bo niemają tyle kasy żeby kupić pare k miksów xP. Ja na s1 też kupuje na zapas.
cochiloco - 24-03-2008, 18:15
wiekszosc graczy ma wylaczone raporty wiec i tak by nie zauwazyli ile miksów im zostalo
równie dobrze raz na jakis czas mozna zajrzec do plecaka i uzupelnic braki
Bart - 24-03-2008, 18:24
Tak jak wyżej cOcHiLoCo dobrze powiedział.
Pamiętam że była kiedyś propozycja aby kiedy brakuje mikstur wyskakiwał komunikat w oknie. Mówiono że przez to będą lagi.
Niestety nic nie poradzimy na to. Twoja propozycja nie jest zła i by mi nie przeszkadzała ale mało co osób ma te raporty włączone.
Najlepiej pilnować ile tych mikstur się ma.
Dragon1297 - 24-03-2008, 18:40
Ja mam raporty wyłączone ;p.
Cytat: | Pamiętam że była kiedyś propozycja aby kiedy brakuje mikstur wyskakiwał komunikat w oknie |
To by było rozwiązanie Ale lagi to lagi.
Dobra zamknąć bo wiem jaki będzie wynik
|
|