My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Blodada resa statów

Volion - 01-04-2008, 18:26
Temat postu: Blodada resa statów
Witam

Nie wiem czy był taki temat, ale nie mogłem go odszukać więc pisze:

Proponuję aby wprowadzić blokadę możliwości zrobienia resa statów po przyjęciu pojedynku
Dużo walcze pojedynków, a to znacznie poprawi uczciwość graczy, wyeliminuje oszustów którzy po przyjęciu pojedynku tuż przed samą walką robią resa zmieniając profesje. :twisted:

Co o tym sądzicie?

pozdrawiam

Lag - 01-04-2008, 18:30

Było już wiele razy proponowane... Albo nie przeszło albo wprowadzą to przy najbliższym update... Tak czy inaczej nie ty 1 na to wpadłeś ;)
xShadowx - 01-04-2008, 18:30

Moim zdaniem jest to dobry pomysł, mi też się tak pare razy zdażyło przez co straciłem sporo ranka. Jestem za.
Shark - 01-04-2008, 18:49

Dobry pomysł,straciłem przez to sporo ranku...
Wyeliminuje oszustów,którzy wysyłają poje do graczy
z dużym rankiem i robią resa.Ale jest na to sposób:
Przyjmujcie poje 2-3 minuty przed wyznaczoną godziną ^^

Lag napisał/a:
Tak czy inaczej nie ty 1 na to wpadłeś ;)

A co to ma do tematu?

JYN - 01-04-2008, 18:59

Jest już coś takiego w propozycjach wartych uwagi:
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=16201
więc może kiedyś wejdzie ;>

Lag - 01-04-2008, 19:05

Shark napisał/a:
Lag napisał/a:
Tak czy inaczej nie ty 1 na to wpadłeś ;)

A co to ma do tematu?

A to, że taka propozycja już kiedyś sie pojawiła g:D>

Shark - 01-04-2008, 19:37

Lag napisał/a:
Było już wiele razy proponowane...

No to chyba to o tym świadczy ;)
Ale dobra,nie dyskutuje ^^

xPIMPx - 01-04-2008, 20:16

wg. mnie dobry pomysł bo raz walczyłem z anis nie wiem anty on czy nie (na s1) i zadawałem jej/mu bardzo mało chyba zrobiła się anty i tak co chwila res na poju o Volion dobre by było gdyby można było wprowadzic takie coś że nie morzna walczyc pojów(wyjątek turniej) po resie az 7 dni to wtedy by sie wy kumało czy anty czy nie , jeżli by zrobil resa przed przyjęciem poja to byłby unieważniony. wtedy nikt by tak często resów nie robił by :twisted: :mrgreen:

sorki że dodałem to jako pomysł ale prosze bez ostra i obrazy względem mnie, wyrażam tylko zdanie swoje :razz:

Volion - 02-04-2008, 07:27

Shark napisał/a:
Ale jest na to sposób:
Przyjmujcie poje 2-3 minuty przed wyznaczoną godziną ^^

To nie jest rozwiązanie tego problemu ponieważ osoba, która chce zrobić resa przed pojedynkiem napewno jest do tego przygotowana bo wsumie jest to zamierzone działanie i napewno jest wstanie rozłożyć punkty w ciągu mniej niż minuty !

mnietuniema - 02-04-2008, 07:50

tjaaaa.... admin ma się dodatkowo napracować tylko po to by swoje zyski ograniczyć? no i niech szybciej zwykłego upka robi, a nie dogadza rankerom, którzy na samą myśl o wyjściu z miasta w gacie robią!
Zeke - 02-04-2008, 10:03

Po co to robić , takie walki tyczą się tylko TOP 100 :D
Są na to sposoby więc jeżeli ktoś zrobi resa na ciebie to ty też możesz :P

Gajos - 02-04-2008, 11:08

Według mnie to powinni to wprowadzic, wiem, ze jest wielu sprawiedliwych graczy ale są tez oszusci ktozy dla ranku zrobią wszystko :P

P.S.

To ma być chyba blokada a nie blodada ;)