|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Prosta propozycja dotycząca walki.
xKubi95 - 02-04-2008, 19:26 Temat postu: Prosta propozycja dotycząca walki. Moja propozycja wygląda tak:
To, jest walka z noobem i moja prośba jest następująca:
http://w1.my-fantasy.net/...7741&vid=399800 - Ustosunkuję się do tego tak: NIE wiem dlaczego, walki z tzw. Noobkiem są toczone o złoto i przedmioty, a dokładniej dlaczego o przedmioty?
Chodzi mi o usunięcie walk z noob'ami o przedmioty.
Właściwie nie wiem dlaczego ktoś coś z tego dostaje...
Lag - 02-04-2008, 19:30
Dopiero usunęli traconego expa, i jeszcze wam źle ? Może jeszcze poprosicie o rente za zabójstwo z ręki nooba ? Pomysł mi się nie podoba.
xKubi95 - 02-04-2008, 19:32
... Przypuścmy, że zaatakował Cię noob i tracisz gem szybkości 5 *... Co nie było by Ci miło raczej...
Odpowiedź ( aby nie było spamu):
Ja mam tyle gemów, że noszę trochę tego.
Weź chłopie o kase mi nie chodzi... tylko o itemy!
Lag - 02-04-2008, 19:33
Cytat: | ... Przypuścmy, że zaatakował Cię noob i tracisz gem szybkości 5 *... Co nie było by Ci miło raczej... |
Raczej to nie nosi sie gema speeda 5* gwiazdek w kieszeni ale nie będę tu dyskutował
minek123 - 02-04-2008, 19:35
xKubi95 napisał/a: | ... Przypuścmy, że zaatakował Cię noob i tracisz gem szybkości 5 *... Co nie było by Ci miło raczej... |
i nic w 3 dni na targu zarabiam pieniadze i kupuje kolejny gem
juz i tak jest dobrze ze nie traci sie expa, wiec trzeba sie z tego cieszyc a nie szukac dziury w calym...
przeciez pieniadze w tej grze to nie problem wiec nie ma sie co przejmowac 1 straconym przedmiotem
MichuL - 02-04-2008, 19:54
dać palca, to rękę będą chcieli... jest jak jest i nie narzekać, cieszcie się, że expa i ranka nie tracicie
|
|