My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - + Pkt MF

Swmajkel - 05-04-2008, 16:41
Temat postu: + Pkt MF
Mam taki pomysł.
Dla gracza który przynajmniej 10 razy wykupił pkt MF dostał by 20 pkt MF gratis.No bo sms'em to prawie 100 pkt mf i 3.14 x 10 = nie mało więc te 20 pkt za zaufanie i kupno.

xKubi95 - 05-04-2008, 16:43

Dział Propozycje, poczytaj regulamin.
Nie ten dział... co za ludzie :) .

Swmajkel - 05-04-2008, 16:46

Proszę moderatora o przeniesienie pomysłu
Bart - 05-04-2008, 19:29

xKubi95 napisał/a:
Nie ten dział... co za ludzie :) .

Jacy?

Co do propozycji.
Jest już że po pierwszym doładowaniu jest podwójne.
Nie wiem czy takie coś jak darmowe mf'y za zaufanie to dobry pomysł...

Skailer - 05-04-2008, 19:33

Taki pomysł na pewno się nie przyjmnie bo to dla jacka mniejsze zyski ;] , ale uwazam ze to dobry pomysł ja łącznie już ze 200 zł wydałem na MFO gdybym dostał bana to bym się przekręcił (czy jak wolisz kopną w kalendarz ;] )

Pozdrawiam, Skailer!

@DOWN

Areen napisał/a:
Lol, co za durnota. Jacek moze dać nawet i 1000MF i żadnych kosztów za to nie poniesie... a jeśli chodzi o zysk? Jedna osoba mniej z tym teoretycznym 1000MF to nie koniec świata dla niego...

Umm... nie przemyślałem ^^

Areen - 05-04-2008, 19:40

Skailer napisał/a:
Taki pomysł na pewno się nie przyjmnie bo to dla jacka mniejsze zyski ,

Lol, co za durnota. Jacek moze dać nawet i 1000MF i żadnych kosztów za to nie poniesie... a jeśli chodzi o zysk? Jedna osoba mniej z tym teoretycznym 1000MF to nie koniec świata dla niego...

Swmajkel napisał/a:
am taki pomysł.
Dla gracza który przynajmniej 10 razy wykupił pkt MF dostał by 20 pkt MF gratis.No bo sms'em to prawie 100 pkt mf i 3.14 x 10 = nie mało więc te 20 pkt za zaufanie i kupno.

I co, znowu kwestia "biedniejszych"? Według mnie bonusów nie powinno być, znów Ci "biedniejsi" by sie rzucali... Bez dodatkowych MF'ów i wysyłając SMS'a nawet raz na rok można być dobrym graczem...

Temat według mnie bez sensu, a w dodatku nie ten dział...

Fijy - 05-04-2008, 19:56

wedlug mnie to dobry pomysl. ja tez duzo kasy wydaje na mf a jak dostane jeszcze dodatkowe punkty to juz wogule bedzie bomba! :mrgreen:
Swmajkel - 05-04-2008, 21:01

Areen napisał/a:
Skailer napisał/a:
Taki pomysł na pewno się nie przyjmnie bo to dla jacka mniejsze zyski ,

Swmajkel napisał/a:
am taki pomysł.

I co, znowu kwestia "biedniejszych"? Według mnie bonusów nie powinno być, znów Ci "biedniejsi" by sie rzucali... Bez dodatkowych MF'ów i wysyłając SMS'a nawet raz na rok można być dobrym graczem...

Temat według mnie bez sensu, a w dodatku nie ten dział...

Tak nie ten dział.Jak go moderator do tego działu przeniusł REG się kłania

The_Ring - 05-04-2008, 21:12

pomysł może i nie najgorszy.. moze byłyby to troche mniejsze zyski dla Jacka. Mi starcza ze pierwsze doładowanie jest premiowane... a jeżeli nie chce się wydawać kasy na pkt. mf to jest w końcu zawsze program partnerski ;)

[ Dodano: 05-04-2008, 22:14 ]
No pomysł moze i nie najgorszy... moze zyski dla Jacka byłby troche mniejsze. Ale mi starczy premia ze pierwsze doladowanie a jezeli ktos nie chce wysyłac smsow to zawsze jest program partnerski.

Areen - 05-04-2008, 22:07

Swmajkel napisał/a:
Tak nie ten dział.Jak go moderator do tego działu przeniusł REG się kłania

Mnie będziesz pouczał? Jakbyś dobrze spojrzał jestem moderatorem tematycznym a w dodatku nie działu propozycję więc nie mam w tym dziale władzy...

ADIHC1 - 05-04-2008, 22:16

Jak już ktoś wspomniał jeden (wystarczający) bonus jest - podwójne
pierwsze doładowanie punktów MF. Na inne prezenty nie ma co liczyć.