|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Zielony Smok - Mała Kosmetyka
Xianianin - 06-04-2008, 18:44 Temat postu: Zielony Smok - Mała Kosmetyka Witam Moja propozycja jest czysto kosmetyczna (tzn. nic nie wnosząca do gry, drobna).
Nie jest trudna do wprowadzenia, a mianowicie chodzi o zielonego smoka, a dokładniej o jego avatar - czy zielony smok nie byłby trochę ładniejszy bez tego ludzika (na avku) no i na dole oczywiście zamieszczę screena
Cytat: |
Dotychczasowy Wygląd
|
Cytat: |
Lekko Poprawiony
|
No i także dołączę FAQ
Mini FAQ
Pyt: Jaki Admin będzie się zajmować taką duperelką?!
Odp: Rzeczywiście... No ale według mnie to na prawde nie jest trudna robota i takie rzeczy robi się około 3 minut, no bo nawet screen jest przygotowany, a nie trzeba wcale Upka robić na taką zmianę.
Pyt: Szczurek napisał/a: | Usuwanie tego ludzika jest zbędne, ponieważ, tak jak napisał Leviathan, było by z nim coś nie tegez. |
Odp:I tutaj zamieszczę post Shark'a z którym jak najbardziej się zgadzam Shark napisał/a: |
[...] 2.Człowieku,a czy koło Rapsa jest jakiś koleś na avku?
Czy koło Shivy?Kaktusowego króla?NIE !
O ile wiem to tylko Zielony Smok ma kolesia na avku,
warto to zmienić [...]
| , lecz prawdą jest rzeczywiście że to jest zbędne (co napisałem już na początku tematu).
Pyt: Ale mi sie na prawdę nie podoba ten smok bez człowieka!
Odp: No cóż o gustach się nie sprzecza... Zaznacz opcje DOTYCHCZASOWE
Wiem że nie ma po co robić tyle zamieszania, ale na tym polega kosmetyka
Jak widzę jest bardzo dużo sprzeczności i kontrowersji, a więc zamieszczam ankietę
pozdr.
sebekLBK - 06-04-2008, 18:51
No nie masz się czego uczepić? A co ci ludzik przeszkadza?
v_PoGrOmCa_v - 06-04-2008, 18:51
Mhm... Dużo by to nie zmieniło, ale mogłoby to wejść.
Swoją drogą Admin nie ma czasu na UPa co dopiero takie małe duperelki^^
Cieszę się jak user, że mamy nowych użytkowników i chcą pomagać w grze^^
Także ode mnie plus, a temat raczej do zamknięcia chyba, że w najbliższym czasie Admin zatwierdzi wejscie ów lekkiej zmiany.
1000 - 06-04-2008, 19:12
ten ludzik przedstawia gracza który chce włoić smokowi jak dla mnie to może on zostać
@down
Koliber z całym szacunkiem ale mamy komemtować temat a nie post poprzednika i ja to zrobiłem
kaliber94 - 06-04-2008, 19:14
bezsensu nie masz co robic?
Skailer - 06-04-2008, 19:25
No.. hm.. jakoś nawet nie zauważyłem że tam coś jeszcze jest
To jest taki nieistotny szczegół na który zwraca uwagę jakieś 5% graczy, więc wątpię żeby Tomiemu będzie chciało się to robić Są ważniejsze sprawy niż avek zielonego smoka który jest w Eliar
Leviathan - 07-04-2008, 11:19
po co go usuwać? - to jesteś ty jak lejesz sie ze smokiem - wg mnie toby było bezsensowne bo wtedy smok gapiłby się na niewiadomo co i można by było pomyśleć ze jest coś z nim teges niezbyt w porzątku
SirWidek - 07-04-2008, 13:01
Według mnie ludzika tam nie powinno być , bo na co on?
A drobna zmiana lepsza niż żadna
xKubi95 - 07-04-2008, 13:45
Co Ci ludek przeszkadza? Jestem na 50/50, a więc nie mam zdania.
Szczurek - 07-04-2008, 14:37
Usuwanie tego ludzika jest zbędne, ponieważ, tak jak napisał Leviathan, było by z nim coś nie tegez.
Jelsyn - 07-04-2008, 18:40
Dobry pomysł z tą zmianą dzięki takiej kosmetyce gra nabierze charakteru i swój swoisty klimat bo co to za smok z giermkiem :rotfl: i z tego co wiem to się kiedyś chyba pofatygowano aby zmienić avka Lech Kinga ale tylko tak mi się wydaje
Shark - 07-04-2008, 18:47
Xianianin napisał/a: | po co go usuwać? - to jesteś ty jak lejesz sie ze smokiem - wg mnie toby było bezsensowne bo wtedy smok gapiłby się na niewiadomo co i można by było pomyśleć ze jest coś z nim teges niezbyt w porzątku |
1."porzątku"-ort.
2.Człowieku,a czy koło Rapsa jest jakiś koleś na avku?
Czy koło Shivy?Kaktusowego króla?NIE !
O ile wiem to tylko Zielony Smok ma kolesia na avku,
warto to zmienić
Szczurek napisał/a: | Usuwanie tego ludzika jest zbędne, ponieważ, tak jak napisał Leviathan, było by z nim coś nie tegez. |
Ludzie,czy my się bijemy z Zielonym Smokiem czy z nim i jakimś ludzikiem?
Bo to na pewno nie jesteśmy "my"...Nasz avatar jest na górze po lewej
Odnośnie tematu:
Moim zdaniem taką rzecz można poprawić kiedy
gra już będzie ukończona w 100% (czyt.fabuła,EQ,gemy).
W każdym razie pomysł dobry i brawa za spostrzegawczość
~Fret~ - 07-04-2008, 20:12
A ja zawsze myślałem że to jego ogon Drobna kosmetyka nie zaszkodzi...
Yondaime - 08-04-2008, 15:10
Heh.. ale macie problemy.. generalnie z dwojga wolałbym zmienić kompletnie aklimatyczny avek Zefira, niż bawić sie tym smokiem, ale co mi tam.... mnie to lotto
Azedar - 08-04-2008, 15:29
hmm szczeże mówiąc to ja nigdy nawet nie zauważyłem że jest tam jakiś rycerz (nigdy nie miałem spostrzegawczego oka ^^)
Mi to obojętne... i taką oto własnie odpowiedz przy ankiecie zaznaczyłem
Dziękuję
|
|