My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Ranking w złocie teamowy

xPIMPx - 13-04-2008, 13:03
Temat postu: Ranking w złocie teamowy
nie wiem czy bylo bo wpisaywasem te rózne takie i nie znalzłem. Pomysł jest taki że pokazywalo by sie przy drzunie(tam gdzie jest wiecej szczegolow) medal ktory jest w złocie lub mijesce bo kazdy chya sie zasatanawia jaki ma rank w złocie jego team :D
Lag - 13-04-2008, 13:06

Niepotrzebne. Równie dobrze możesz znaleźć członków teamu w indywidualnym rankingu i ten team co ma np. pierwszych 4 z niego wiadomo, że w drużynowym też będzie 1. xD
Phantom - 13-04-2008, 13:42

xPIMPx napisał/a:
nie wiem czy bylo bo wpisaywasem te rózne takie i nie znalzłem.

Wątpię żebyś w ogóle szukał ... jak i inni użytkownicy co tak piszą :/ to jest dla was pretekst od uniknięcia kary "szukałem - nie znalazłem, nie mogłem znaleźć" ... najprostsze wyjście.

xPIMPx napisał/a:
Pomysł jest taki że pokazywalo by sie przy drzunie(tam gdzie jest wiecej szczegolow) medal ktory jest w złocie lub mijesce bo kazdy chya sie zasatanawia jaki ma rank w złocie jego team :D

Suma złota wszystkich graczy z teamu ? i jeszcze za to medal ?
Jakoś niezrozumiale to napisałeś :/

Przypuszczam, że chodzi Ci o to by widoczne było miejsce jakie ma każdy członek temau np w złocie.
    Gracz 1 - złoto - pozycja w ogólnym rankingu = x
    Gracz 2 - złoto - pozycja w ogólnym rankingu = x
    Gracz 3 - złoto - pozycja w ogólnym rankingu= x
    Gracz 4 - złoto - pozycja w ogólnym rankingu = x

No to masz odpowiedź:

Lag napisał/a:
Niepotrzebne. Równie dobrze możesz znaleźć członków teamu w indywidualnym rankingu i ten team co ma np. pierwszych 4 z niego wiadomo, że w drużynowym też będzie 1. xD

Shark - 13-04-2008, 18:25

Cytat:
• Ranking drużyn.

Zgadnij skąd to [?]
Skoro to ranking drużyn,to złoto też tam będzie ;)
xPIMPx napisał/a:
nie wiem czy bylo bo wpisaywasem te rózne takie i nie znalzłem.

"Te rózne takie" ?
Nic nie szukałeś,ja poszukałem i w minutkę znalazłem ;) [/quote]

Szczurek - 26-04-2008, 18:13

Lag napisał/a:
Równie dobrze możesz znaleźć członków teamu w indywidualnym rankingu

Tak, ale można w LOGACH GRACZA w zakładce DRUżYNY zrobić ranking drużynowy, bo na razie tam jest nudno :roll: (założenie drużyny, opuszczenie drużyny, itp.)