|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Tryb wyzwań
Lag - 20-04-2008, 21:03 Temat postu: Tryb wyzwań Proponuje, by wprowadzić tzw. wyzwania... Polegało by to na tym, że mielibyśmy kilka kategorii możliwych wyzwań, które możemy spróbować wykonać, np. coś takiego :
-20 000 zadanych obrażeń w walkach z graczami
-10 000 zużytych mikstur
-150 wygranych z graczami
Oraz inne tego typu zadania... Jesli wykonamy 1 zadanie, możemy wykonać następny poziom, np. 30 000 zadanych obrażen w walkach z graczami
Za wykonanie zadania dostawalibyśmy nagrodę w postaci kasy/expa.
Byłby to dobry sposób na rozwój gry, a także na chwile, gdy czekamy na update i nie mamy co robić.
Areen - 20-04-2008, 21:12
Ja to tak odbieram. Gram sobie w CS'a na Gungame2. Żeby mieć lepszą broń, trzeba zabić kilka osób na podstawowej lub jedną nożem. Gdy to zrobię awansuję o level wyżej (mam lepszą broń) i jade dalej. Dobra alternatywa jak się nie ma co robić.
Bart - 21-04-2008, 12:49
Cytat: | Byłby to dobry sposób na rozwój gry, a także na chwile, gdy czekamy na update i nie mamy co robić. |
No właśnie update już "BLISKO" , a chcesz go przedłużać jeszcze jakimiś pomysłami?
Anonymous - 21-04-2008, 13:50
Bart napisał/a: | Cytat: | Byłby to dobry sposób na rozwój gry, a także na chwile, gdy czekamy na update i nie mamy co robić. |
No właśnie update już "BLISKO" , a chcesz go przedłużać jeszcze jakimiś pomysłami? |
Blisko ? w maju to blisko ? znajac życie i tak będzie w czerwcu...
A co do pomysłu to taki sobie może wejść i nie musi mi to lotto ;o Ja i tak nie walcze bo zbieram kasiore.
Shark - 21-04-2008, 13:57
MaRcIn91_ napisał/a: |
A co do pomysłu to taki sobie może wejść i nie musi mi to lotto ;o Ja i tak nie walcze bo zbieram kasiore. |
To po co piszesz ?
Co do teamtu:
Jestem absolutnie na tak,wreszcie było by
coś za nasze trudny ^^ I proponuję,
żeby można sobie było wybrać-exp lub złoto
xPIMPx - 21-04-2008, 16:34
jestm za dużym tak bo np. nudiz nam sie lub expimy to jest juz ajkeis urozmaicenie ja np. to bym expa wbijal za te wyzwania co chwila np. w zadsnych obrazeniach to wiadomo turniej i czasem nawet rafi sie 200k zdanych obrazen po calym turniju, git je jestam za wprowadzeniem tegeo
oo można by mnoze nawet wprowadzic medale za takie wyzwania
Dario - 21-04-2008, 18:13
pomysł bardzo dobry, ale niestety zbyt późno ;/
Lag - 21-04-2008, 18:32
Dario napisał/a: | ale niestety zbyt późno ;/ |
Przecież może być odłożony na kolejne update Teraz to wiadomo,że najprawdopodobniej niebawem rozpoczną się testy... Możemy przecież poczekać kolejny rok
humanek - 21-04-2008, 19:23
Cytat: | Przecież może być odłożony na kolejne update Teraz to wiadomo,że najprawdopodobniej niebawem rozpoczną się testy... Możemy przecież poczekać kolejny rok |
Hm....mamy czas.... rok Too kUUUUUppA czasu i jeszcze wiecej po co tera zawracac 4 litery adminowi..? wydaje mi sie to zbedne...xD
Bolek - 22-04-2008, 09:49
takie cos przydało by sie tylko moze jakis itemy na swoj lvl zamiast exp?? mozna by wybrac cos o ten samej wartosci ? zgadzam sie w karczmie by stał taki NPC i u niego by sie brało te misje
Ukryty_Samuraj - 27-06-2008, 14:04
Świetny pomysł
Grafik - 27-06-2008, 14:09
Lag, Fajny pomysł a ile by trwały te zawody chyba nie do końca Mf
Lag - 27-06-2008, 17:47
Grafik napisał/a: | Lag, Fajny pomysł a ile by trwały te zawody chyba nie do końca Mf |
jakie zaowdy ?
te wyzwania byłyby to końca istnienia postaci, coraz lepsze
Sheep - 27-06-2008, 17:50
Bardzo dobry pomysł Byłaby jakaś nagroda za trudy ^^
Tylko ze np ilość wygranych z graczami stopniowo by się podnosiła. Np najpierw zabijemy 100 i coś dostajemy, potem 150 i nagroda, 200 i tak dalej ^^
Lag - 01-07-2008, 23:23
Sheep napisał/a: |
Tylko ze np ilość wygranych z graczami stopniowo by się podnosiła. Np najpierw zabijemy 100 i coś dostajemy, potem 150 i nagroda, 200 i tak dalej ^^ |
... przecież napisałem
Lag napisał/a: | Jesli wykonamy 1 zadanie, możemy wykonać następny poziom |
|
|