|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - spadajacy exp na potworkach
bitewny15 - 14-05-2008, 05:58 Temat postu: spadajacy exp na potworkach jak w temacie jak sie padnie na potworkach to sie traci malo expa ale sie traci to bedzie raczej koniec wszystkich antywojow i antymagow;)
Conrado - 14-05-2008, 06:04
ee... weź nie przesadzaj ... Sam jestem hybryda a jak wbijam gemy to czasem padam... Może jeszcze zróbmy, że sie traci rank
kiriki-kun - 14-05-2008, 06:04
hmm... Pomysł ciekawy, ale dlaczego miałoby to zmniejszyć ilość anty?? Oni i tak muszą jakoś wygrywać z potworkami, żeby się poruszać. A ja czasem chodze na silne potworki, bo jak padne ryzykuje tylko złoto. Jestem przeciw.
Dess - 14-05-2008, 06:05
Nie "mało" tylko wcale się nie traci doświadczenia.
Ja myślałem, że ta gra polega na tym, że są gracze różnego typu
Na nie. To jest głupota. Nie ma tego chyba to na liście Zakazanych
kiriki-kun - 14-05-2008, 06:13
Respect napisał/a: | Nie "mało" tylko wcale się nie traci doświadczenia. |
I o to chodzi. W tym temacie jest prpozycja, żeby się ten exp traciło.
cochiloco - 14-05-2008, 08:00
jak ktoś jest anty to zazwyczaj expi na graczach więc dużo by to nie zmieniło a nawet ułatwiło by im to zachowanie poziomu i ubicie większej ilości graczy w ciągu lvl.
zbijają expa na potworkach a wbijają na graczach razem z rankingiem i tak zatrzymują lvl bez straty rankingu
Acer - 14-05-2008, 11:05
Dziwny trochę ten pomysł... po co tracić exp na potworkach skoro anty woje oraz anty madzy będą expić jeszcze więcej na graczach bo na potworkach nie będzie sie opłacło....
Crypton - 14-05-2008, 12:34
Nie ma szans na wejscie - dopiero udało się zmniejszyć
ilość zbijania expa przez graczy którzy opierają się wyłącznie
na rankingu.
|
|