My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Spadek Lvla

Bolek - 18-05-2008, 16:52
Temat postu: Spadek Lvla
Mam pomysł żeby można było sobie obniżyć lvl np. w opcjach profilu istniała by opcja o ile chce sie obniżyć lv i trzeba by było wpisać hasło.
Dlaczego??
-Mam 115 lv siedzę w zamku i sie nudzę bo jest mało ludzi i nie ma z kim walczyć :evil:
aż mi sie grać odechciewa... :-| a na np.70 lv jest dużo ludzi z którymi można by walczyć.

Tylko jak by sie obniżyło LV pokonane bossy trzeba było by jeszcze raz pokonać tak samo z karawaną (NIE REALNE RACZEJ :( ) nie wiem coś trzeba zrobić z tą grą bo nudzi sie ze nie wiem ;/ jakoś zachęcić graczy do grania na wyższych lvlach chciałbym znów mieć 70 LV (marzenie :cry: )

LUB:
można by mieć 2 postacie na sw1 bo sw2 i 3 jest znoobiany...

EDIT#
jeśli sie już obnizy lv nie da sie miec juz spowrotem tego lvla co sie miało i wszystkie punkty od nowa by sie trzeba ukladać (free albo res :-D jeszcze zarobicie ^^)

Arconas - 18-05-2008, 17:13

Powiem szczerze jest to nie realne ;/ nie wyobrazam sobie obnizania lvlu np jak ktos cie hacknie to juz masz po postaci
Anonymous - 18-05-2008, 17:36

dokladnie,hack=po postaci

wg mnie pomysl nie za bardzo,ludzie obizali by sobie poziom i tkwili np na 50lvl i gromadzili rank
chyba ze przy takim obizeniu lvla rank by sie kasowal,ale i tak mi sie nie podoba...

btw:lepiej zrob sobie postac na s2,tam nie ma za duzo noobow

aVAlANcHE - 18-05-2008, 17:49

Bolek napisał/a:
można by mieć 2 postacie na sw1 bo sw2 i 3 jest znoobiany...

Multi jest zakazane na światach moderowanych (czyli 1 i 2 )

Bolek napisał/a:
Mam pomysł żeby można było sobie obniżyć lvl np. w opcjach profilu istniała by opcja o ile chce sie obniżyć lv i trzeba by było wpisać hasło.

Obniżanie/zbijanie poziomu także jest zakazane. Między innymi z tego powodu istnieje od pewnego czasu blokada.

Bolek napisał/a:
-Mam 115 lv siedzę w zamku i sie nudzę bo jest mało ludzi i nie ma z kim walczyć :evil:

Na tym poziomie nie masz z kim walczyć :galy: ? To co ja mam powiedzieć. Ale jakoś nie narzekam na to.