|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Więcej bosów
Arconas - 18-05-2008, 17:23 Temat postu: Więcej bosów Proponuje stworzyć więcej bosów np. żeby w każdym mieście na arenie można bylo z bosami jakimiś walczyć. Nagrodami mogły by być itemy na średni poziom ludzi w danym mieści i/lub troche forsy. Z nazwami potworów itp. chyba nie było by problemów, gdyż gracze sami mogli by je w jakimś temacie wymyślać i co jakiś czas były by dodawane. Spowodowało by to, że więcej ludzi by grało bo niektórym nudne wbijanie lvlu się nudzi, a tak mieli by do czego dążyć (pokonania bosa) Oraz nie nudziły by sie wyższe lvle bo np w Balis można by stworzyć bosa z którym problem by mial balumba.
Przy okazji zaproponuje większą liczbe turnieji, gdyż są one bardzo interesujące, nawet mogły by być bez nagrody w postaci MF tylko, żeby miały te ograniczenia lvlowe itp.
Najlepiej by było, gdyby osoby oddające głosy napisały cos na ten temat.
Anonymous - 18-05-2008, 17:31
co do bossow,raczej nie przejdzie,chociaz mogloby by cos w tym stylu
mysle ze na arene powinny dojsc zwykle potworki,za ktore bysmy nic nie dostawali
co do turniejow:mozesz sam stworzyc,dolaczyc do turnieju kogos innego
chyba ze chodzi Ci o publiczne turnieje
Arconas - 18-05-2008, 17:32
Mam na myśli takie turnieje jak np. majowy, sa one zdecydowanie lepsze od tworzonych przez graczy.
A potwory mogą być tylko np takie niespotykane na mapie, wyjątkowe i silne.
[ Dodano: 18-05-2008, 20:14 ]
Widze jednak, ze te ankiety nie maja sensu jezeli narazie tylko 1 osoba odpisala dlaczego oddala takie glosy jakie oddala. Moze ktos napisze co o tym sadzi a nie tylko oddaje glosy?!
kiriki-kun - 18-05-2008, 19:36
Stanowczo za. Tylko bossy z miasta, musiałyby być jednorazowe.
Arconas - 18-05-2008, 19:49
Widze, ze ludzie naprawde lubia sie udzielac na forum -.- napisaly narazie 3 osoby ze mna a glosow oddano 9. Gratuluje osoba, ktore nic nie napisaly a oddaly glosy
Dudzin18 - 18-05-2008, 22:19
jeśli chodzi o Bossy na arenie to troche mojim zdaniem takie bez sensu Chyba że by były jedno razowe bo jak mają być np. nieskoniczenie wiele jak potwory i dostawać za nie np. non toper kase to każdy tu był by bogaty a tego chyba nie chcemy muszą być biedni i bogaci
Co do turnieju hmm jedynie co bym w nich chciał aby zmieniono to to by były Grupy chodzi mi o turnieje które tworzą gracze a tak wszystko GIT
Ashiro - 19-05-2008, 17:30
Ech... fabuła jeszcze nie dokończona a wy nowe bossy chcecie...
A z resztą było mówione że takie bossy w mieście nie przejdą.
A co do turniejów to w czym masz problem?
Załóż swój, zbierz trochę osób i walcz
Conrado - 19-05-2008, 17:39
1 Na nie, ponieważ fabuła jeszcze się nie skończyła i tych bossów będzie na pewno więcej o to sie jeszcze nie martw
2 Też na nie, bo tak jak inni mówią, możesz zrobić własny turniej, ale też powinna zostać dodana opcja na grupy turniejowe
Corso - 19-05-2008, 17:53
Cytat: | z którym problem by mial balumba |
Jakby problem z nim miałby funreal/balumba to nie licz na to że inni je pokonają...
Cytat: | Przy okazji zaproponuje większą liczbe turnieji, gdyż są one bardzo interesujące, nawet mogły by być bez nagrody w postaci MF tylko, żeby miały te ograniczenia lvlowe itp. |
Cytat: | Mam na myśli takie turnieje jak np. majowy, sa one zdecydowanie lepsze od tworzonych przez graczy. |
Turnieje są dobre tylko trzeba umieć walczyć.
Daniero - 19-05-2008, 19:35
1. mi to nie za bardzo sie podaoba ;/
2. Sa prywatne turnieje
mklem1 - 21-05-2008, 15:06
1.
W 100% na nie....
Pomyśl jak to powiązać fabularnie bo jakoś , bo jakoś areny takiej jak jest w fohlroad to widzę by była w każdym mieście.....
Ta gra ma już wiele ciekawych aspektów np: walki 1v1,TEAM,potworki,łapanie na mapie,"solo"
2. jak najbardziej na tak, tylko ze pewnie chodzi by byl podział na grupy i turniej był widoczny dla wszystkich(ogólny) ale bez nagród, a skompletowanie satysfakcjonującej liczby graczy do turnieju jest trudne i w dodatku jak ma być podział na grupy
Wilu - 23-05-2008, 18:23
1.Przecież fabuła ma dopiero 65% więc jeszcze będzie bosów conajmniej dwa razy tyle a pozatym jest tu temat w pewnym sensie podobny do twojego https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=17758
2.Turniej jest raz na miesiąc i to w zupełności wystarczy,a z tego co wiem na s3 mozna fundować nagrody ,ale nie wiem ,nie gram na s3 ja tylko to słyszałem więc nie jestem pewny.
vegeta33 - 23-05-2008, 18:42
tak mozna fundowac nagrody ja gram na s3
Arconas - 23-05-2008, 21:29
Mi nie chodzi o nagrody tylko o grupy lvlowe, gdyz w normalnych turniejach nie mozna tego ustawiac
sebos - 24-05-2008, 12:06
I to też by się znudziło napewno
graczom
|
|