My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Przebijanie własnych ofert

Grelix - 21-05-2008, 18:24
Temat postu: Przebijanie własnych ofert
Witam!!!

Ostatnio(to znaczy przed chwila :P :P) bardzo zdenerwowala mnie pewna rzecz ...

"Walczylem" na targu z jednym graczem o gem Leczenie 4 ... Wygrywałem licytacje, ale musialem zejsc z kompa ;/ ... Wiec na wszelki wypadek chcialem podwyzszyc cena ktora wczesniej dalem, a tu ZONK!!!!! "Nie mozesz przebijac wlasnych ofert".

I tu moje propozycja aby mozna bylo na targu przebic cene ktora wczesniej sie zalicytowalo, prosze o komentarze ....

Anonymous - 21-05-2008, 18:28

tu raczej chodzi o to,ze wystawiles leczenie 4 i nie mozesz zalicytowac wlasnego przedmiotu :)
Grelix - 21-05-2008, 18:31

@UP

Wlasnie nie o to chodzi ja licytuje gem ktory wystawil ktos inny ...

@2xDOWN

Dokładnie ...

Vexiol - 21-05-2008, 18:33

Czytaj uważniej licytował to ale skończył na licytacji jako ostatni i boi się że ktoś go może przelicytować i chce podwyższyć cenę. Jak dla mnie to ten pomysł jest nie potrzebny jeżeli boisz się że ktoś Cię przelicytuje lub musisz zejść z komputera to wcześniej zalicytuj tak żeby Cię nie przelicytowali a jeżeli Cię przelicytują to trudno jest na pewno wiele innych licytacji tańszych i z tym samym przedmiotem.
Anonymous - 21-05-2008, 18:33

a juz wiem
dales np 5mln,i to byla najwieksza oferta za dany przedmiot,i ty jeszce chciales to przebic tak?(samego siebie)?

edit:
@up nie zauwazylem tego,napisalem prawie rowno z Toba Vexiol

Zeke - 21-05-2008, 19:42

Pomysł mi się podoba. Jeszcze przydało się zgłaszanie na siebie samego aukcji wtedy juz nie będzie problemu czy cos było przelewem czy nie było. Wystarczy to zgłosić i po sprawie ;>
vegeta33 - 23-05-2008, 08:07

poprostu licytuj wiecej niz chciales a ze zeszles to twoj klopot :twisted: :twisted: