|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Zaznczanie obserwowanych...
Skailer - 24-05-2008, 16:43 Temat postu: Zaznczanie obserwowanych... Dałbym jakiegoś SS'a ale nie psze z domu... jutro moge dać SS'a
No więc tak...
Nie wkurza was jak musicie za każdym razem klikać obserwuj i wstecz?
Możnaby zrobić obok przycisku "GM", zaznaczenie (taki kwadracik)... i na samym dole by było "Obserwuj Zaznaczone", i w zakładce Obserwowane "Nie obserwuj Zaznaczonych"
Komentujcie i krytykujcie
Wilu - 24-05-2008, 16:48
Ja tam jestem na tak ,bo niby po co ma przenośić do tego jak ktoś będzie chciał zobaczyć na obserwowane aukcje to tam kliknie.Niby nie wielka zmiana ale warto by ją wprowadzić
Corso - 24-05-2008, 16:54
Bez jaj ! To zwykłe lenistwo. Ustawmy jeszcze bota który będzie kierował naszą postacią bo nam ciężko klikać klawisze.
Sosna - 24-05-2008, 16:56
Mały szczegół ale ułatwia życie, dziwię się, że od razu tak nie zrobiono.
Powinno wejść do gry
Skailer - 24-05-2008, 17:00
Corso napisał/a: | Bez jaj ! To zwykłe lenistwo. Ustawmy jeszcze bota który będzie kierował naszą postacią bo nam ciężko klikać klawisze. |
Mój qumpel nad tym pracuje
E tam lenistwo... ja dziennie mam po 50-60 obserwowanych aukcji... wiesz jak od tego ręce odpadają
Anonymous - 24-05-2008, 17:05
hmm jesli macie Firefoxa,to wystarczy prawy przycisk myszki >otworz w nowym oknie,i zamykacie te okienko,po dodaniu aukcji do obserwowanych
ale w sumie jestem na tak,bo jesli np na jeden stronie mam kilka aukcji,ktorymi jestesmy zainteresowani,mozna to ulatwic i przyspieszycz
jestem na tak leniuchy
JYN - 24-05-2008, 17:45
Skailer napisał/a: | Mój qumpel nad tym pracuje |
^^'
Co do pomysłu:
Kolejny drobiazg który mógłby wejść w życie, ale nie musi.
Ja przy obserwowaniu aukcji klikam sobie 3 myszy(scroll) i aukcja wędruje od razu do obserwowanych,
a ja nie muszę cofać strony (jedynie potem zamykam otwarte karty).
Robee - 24-05-2008, 21:38
Skailer napisał/a: |
Mój qumpel nad tym pracuje |
Heh a co za problem takie cos zrobic? Wystarczy tylko pewien program sciagnac... tyle ze to bedzie sprzeczne z §9 regulaminu gry.
Gajos - 24-05-2008, 21:41
Lenie górą Jupi. Moje lenistwo przekracza wszelkie wyobrażenia... Nawet nieraz nie chce mi sie klikać myszką Jak najbardziej na TAK
Dess - 25-05-2008, 05:34
Jestem na tak, ale i tak chyba z niego nie skorzystam ;>
Teraz na moim wysokim poziomie prawie nic nie kupuję, więc ta opcja mi się nie przyda.
Ale jeżeli ktoś chce kupić eliksiry to się bardzo przyda bo po co cały czas kilkać na 100 różnych aukcji eliksirów ? - by się zaznaczało i po kłopocie ;>
Jordok - 25-05-2008, 11:46
Skoro już zaznaczamy aukcje, to może dodać też opcję "licytuj zaznaczone na najmniejszą stawkę"
Skailer - 25-05-2008, 12:12
Cytat: | Skoro już zaznaczamy aukcje, to może dodać też opcję "licytuj zaznaczone na najmniejszą stawkę" |
Rozumiem lenistwo ale bez przesady...
|
|