My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Raporty walk z graczami

Megumi - 24-05-2008, 22:30
Temat postu: Raporty walk z graczami
Moja propozycja polega na tym że raporty walk z graczami mogły by się znajdować w logach gracza. Co o tym myślicie :?:

PS.Proszę o nie pisanie postów typu: Fajny pomysł, głupi, itd. forum jest od tego żeby do danego tematu , dodawać wady tego pomysłu, zalety itp.

Anonymous - 24-05-2008, 22:49

wady:dobry,doswiadczony gracz moze poznac twoje staty...
zalety:wiesz czy ktos jest anty itd...
raczej na NIE

ADIHC1 - 24-05-2008, 23:00

Czyli każdy miałby wgląd w dowolne walki graczy? Ty chyba niepoważny jesteś ; >
Radoslaw - 25-05-2008, 20:40

Ja jedno słownie mowie NIE

Bart - 25-05-2008, 20:43

No wiesz, analizując walki wcale nie jest tak trudno ustawić się mniej więcej na kolesia. Ktoś by tak zrobił na tobie i co? I masz wała.
Daniero - 26-05-2008, 16:26

Po Niesprawiedliwych atakach i smierciach mozesz sie skapnac kto jest anty , a jak nie mozesz ,to w bossy patrzysz ,albo sie pytasz graczy ,co z nim walczyli.
Jelsyn - 26-05-2008, 16:43

ADIHC1 napisał/a:

Adi teraz też masz wgląd :) wystarczy pozmieniać pare cyferek i można znaleść naprwade ciekawe walki ^^ a co do samego pomysłu dość śmieszne ;) bo to by spowodowało by to, że nikt by nie walczył ^^ więc raczej mało prawdopodobne :)

Simon08 - 26-05-2008, 18:45

Jelsyn napisał/a:
ADIHC1 napisał/a:

Adi teraz też masz wgląd :) wystarczy pozmieniać pare cyferek i można znaleść naprwade ciekawe walki ^^ a co do samego pomysłu dość śmieszne ;) bo to by spowodowało by to, że nikt by nie walczył ^^ więc raczej mało prawdopodobne :)

OT: "Parę" cyferek taaa...
Widzę że grasz na s1 więc daj mi kilka walk z moim udziałem
Nick : Sync
Wykluczam bossów i niesprawiedliwe ataki
Powodzenia ;)

T: Co do pomysłu nie jest zły ale niestety można zdobyć za dużo informacji o danej postaci. Gdyby pomysł wszedł do życia to można by było zdobyć wszelkie możliwe informacje o tym graczu tylko trzeba by było poświęcić "trochę" czasu a co oznaczałoby zniknięcie rankerów którzy są "ozdobą" tej gry ^^

Anonymous - 26-05-2008, 19:14

rozumiem,ze np gracze umieszczaliby swoje ulubione walki w profilu (nie w prezce),ale to inna bajka...
xPIMPx - 27-05-2008, 07:01

zdecydowanie, bo gdyby to było pokazywane to na s3 mógłbym byc skończony przez graczy. poznali by moje staty. na nie bo taki odbry gracz patrzyłby na innych wlaki i zorbił by se takie staty że każdy leży
Gajos - 27-05-2008, 07:07

Zdecydowanie na NIE

Dlaczego...?

Każdy może do nich zaglądnąć a to są prywatne walki. Poza tym jak wspomniał InSaNe każdy już trochę doświadczony, albo nawet w miarę inteligentny człowiek nie powinien mieć problemów z oszacowaniem naszych statów.

No a co do tego, że można zobaczyć czy to jest anty... W sumie to to jest gra. Gdybyś wiedział czy wygrasz to ta zabawa nie miałaby sensu. Tak to przynajmniej jakaś niepewność i dreszczyk emocji... :wink:

TiCeR - 27-05-2008, 13:09
Temat postu: zartujesz
każdy by miał dostep do walk i szybko by poznał czy jesteś np anty.Wiec wydaje mi sie że to jest zwykły beż sens spotkałem sie np z kimś co pokazałem mu 1 walke i powiedział mi dokładnie moje staty jakie mam wiec naprawde jestem na Nie!
kiriki-kun - 27-05-2008, 17:27

Stanowczo na nie. One mają być dla nas, a nie dla innych.