|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Kinder Day
xShadowx - 28-05-2008, 07:06 Temat postu: Kinder Day Jak wszyscy wiemy zbliża się dzień dziecka;)
Mam taką propozycję:P Na dzień dziecka gm-owie odbanują wszystkich zbanowanych, i wypuszczą ich z więzienia...
Proszę nie dawać ostra... to tylko sugestia
skulio - 28-05-2008, 07:19
Idiotyczny pomysł.... chyba uzasadniać zbytnio nie trzeba co mogło by się stać...
tazioo - 28-05-2008, 07:20
Oczywiście na nie bez sensu czekaj czekaj pewnie ciebie zbanowali no nie ?
Zeke - 28-05-2008, 07:47
Wszytskich ?? Może jeszcze anulować kary
Można by odbanować graczy z karą poniżej 7 dni + tym grzecznym dzieciom dąc prezent
xShadowx - 28-05-2008, 08:33
No mówie że to tylko sugestia....:/ To że ja mam bana na 3s to nie ważne bo stara sprawa:] Ale ciekawy jestem tego co admin powie.
Dess - 28-05-2008, 08:36
Czyli wszyscy użytkownicy, którzy robili mase przekrętów (pożyczki, multikonta itp.) teraz będą nie winni ?
Pomysł beznadziejny.
Prędzej zrobią na ten dzień tak jak na Boże Narodzenie (coś w tym stylu)
Ashiro - 28-05-2008, 08:43
Ta i niech Admin da darmowego resa...
Założę się na pewno, że miałbyś w tym swój interes kiedy by odbanowali wszystkich typków nie?
Co chwilę jak jest jakieś święto wy tylko chcecie by w MF była jakaś darmocha czy fajna promocja. A przecież nie o to chodzi ^ ^ Co nie oznacza, że Admin nic nie wrzuci w ten dzień ale nie liczcie na wypuszczenie botów którzy poszli do paki.
JYN - 28-05-2008, 08:55
xShadowx napisał/a: | Na dzień dziecka gm-owie odbanują wszystkich zbanowanych, i wypuszczą ich z więzienia... |
Zastanawiałeś się ile jest osób które siedzą w więzieniu ^^ chyba nie bardzo...
Pomyśl sobie ile GM'owie musieliby stracić czasu na takie odblokowanie (podpowiem baaaardzo dużo),
Wątpię żeby któryś GM'ów nie miał nic ciekawszego do roboty tylko odblokowywanie graczy ^^
Ashiro napisał/a: | Założę się na pewno, że miałbyś w tym swój interes kiedy by odbanowali wszystkich typków nie? |
to jest prawie że pewne :>
BARTOSh - 28-05-2008, 09:46
Cytat: | 5.14. Wszelkiego typu tematy o Więzieniu, np: 'Amnestia', 'Targ w więzieniu', 'Skracanie i usuwanie kar za złoto bądź punkty MF'. | Cytat: | 5.36. Propozycje darmowych punktów MF dla każdego gracza od Administracji (np. z okazji jakichkolwiek świąt). |
cochiloco - 28-05-2008, 10:17
Najlepszym prezentem dla graczy na dzień dziecka od administracji chyba było by wyłączenie mf na 24 godziny. Gracze mogli by wtedy odpocząć i nie stresować się że ktoś na mapie ich dorwie
głupi temat głupia odpowiedz
Gajos - 28-05-2008, 11:09
No z tym wyłączeniem MF na 24h to się nie zgadzam A z resztą co tu gadać chyba BARTOSh wszystko wyjaśnił nie... ?
BARTOSh napisał/a: | Cytat:
5.14. Wszelkiego typu tematy o Więzieniu, np: 'Amnestia', 'Targ w więzieniu', 'Skracanie i usuwanie kar za złoto bądź punkty MF'.
Cytat:
5.36. Propozycje darmowych punktów MF dla każdego gracza od Administracji (np. z okazji jakichkolwiek świąt). |
Pozdro
Sharkus - 28-05-2008, 12:48
Zeke napisał/a: | Wszytskich ?? Może jeszcze anulować kary |
Żal mi już twoich postów.
Starasz się komuś dokopać na "pierwszej stronie"...
Co do tematu:
Jestem na nie, to jest prawie pewnie, ze masz w tym swoj interes,
jak juz to powiedzieli koledzy wczesniej.Mysle, ze klopotu nie sprawiloby
odbanowanie (moze jest opcja w kodzie gry, zeby anulowac wzystkie kary),
ale wsadzenie ich z powrotem do wiezienia ;>
kiriki-kun - 28-05-2008, 13:43
Sharkus napisał/a: | ale wsadzenie ich z powrotem do wiezienia |
Gdyby nie to to mogłoby być fajnie. Jestem za. Ale tylko na dzień dziecka. Potem znowu do paki.
JYN napisał/a: | Zastanawiałeś się ile jest osób które siedzą w więzieniu |
Jeżeli chodzi ci o to, że na mapie będzie 3x więcej graczy to się mylisz. Dużo osób nawet na się nie pamięta o MFO, a część uzna, że poco grać przez jeden dzień, skoro potem znów BAN. Chyba, że ci co mają po 7 dni.
Phantom - 28-05-2008, 13:52
xShadowx napisał/a: | Proszę nie dawać ostra... to tylko sugestia |
Jednak bym dał ... jak widać takie upominanie nic nie daje,
z czasem studniowy urlop od pisania dobrze by Ci zrobił,
miałbyś mnóstwo czasu na przeczytanie regulaminu (i to każdego! )
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=19386
ile można czekać aż raczysz poprawić nazwę?
Pisać i zakładać nowe tematy to żaden problem (i do tego tak mało inteligentne jak ten),
ale przeczytać regulamin to już skazanie Boskie ...
także następnym razem daj też coś od siebie i racz przeczytać regulamin.
Anonymous - 28-05-2008, 14:05
Obawiam się, że Admin na ten dzień planuje coś innego, ale nie wiem czy zdąży...
|
|