|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Historia statystyk
Soft - 28-05-2008, 14:36 Temat postu: Historia statystyk Czy byłaby możliwość wprowadzenia historii statystyk?
Oczywiście dostępna tylko dla gracza.
Znajdowała by się w zakładce 'Gracz'.
Byłaby pomocna przy układaniu statystyk następnej postaci.
Uważasz ten pomysł za bezsensowny ale nie umiesz tego uzasadnić? Nie pisz!
Gajos - 28-05-2008, 14:39
Soft, nie taki zły pomysł. Pomogło by to niezdecydowanym graczom którzy co tydzień robią nowe postaci. No a poza tym można by było przerzucić staty np. z 1 świata na 2 świat albo 3 i nie było by problemu. Jestem ZA
kiriki-kun - 28-05-2008, 14:45
Ale czy to by niespowodowało szablonowego rozdawania statystyk? Teraz znacznie trudniej rozkładać identycznie, więc postacie, które są założone przez tego samego gracza, i mają być identyczne różnią się troche. Po planszy zaczeło by chodzić coraz więcej identycznych postaci. Jestem na NIE.
Gajos - 28-05-2008, 14:48
kiriki-kun, ale to są staty tylko dla gracza. Nikt inny nie miał by na nie wpływu. A poza tym nie może chodzić parę takich samych gości po mapce bo to jest multi, chyba, że chodzi ci o pomaganie w statach...?
Dess - 28-05-2008, 14:49
Nie no fajny pomysł Przydatny. Co tu pisać. Jestem za
Przy kolejnych resetach można by coraz lepiej je rozdawać wzorować się na poprzednich.
kiriki-kun - 28-05-2008, 14:50
Gajos napisał/a: | chyba, że chodzi ci o pomaganie w statach...? |
o to mi chodzi. Ktoś dostanie staty od dobrego gracza, potem da staty kumplowi itd.
Gajos napisał/a: | . A poza tym nie może chodzić parę takich samych gości po mapce bo to jest multi |
Ale multi istnieją
Lag - 28-05-2008, 14:52
kiriki-kun napisał/a: | o to mi chodzi. Ktoś dostanie staty od dobrego gracza, potem da staty kumplowi itd. |
Teraz też dają
Soft napisał/a: | Czy byłaby możliwość wprowadzenia historii statystyk?
Oczywiście dostępna tylko dla gracza.
Znajdowała by się w zakładce 'Gracz'.
Byłaby pomocna przy układaniu statystyk następnej postaci. |
Oczywiście na TAK. Mi szczególnie jest takie coś potrzebne co ciągle zakładam nowe postacie (oczywiście s3 ).
Gajos - 28-05-2008, 14:53
kiriki-kun,
No ok zgadzam się z tym, że kolesie podają sobie staty. Gdyby byli trochę inteligentni to zachowali by je dla siebie żeby być dobrym a nie je rozdają każdemu...
No ale cóż niewielu jest takich. To jest bardzo mocny argument.
A co do multi to wiem, że istnieją połowa ludzi na MF ma multi bo mówią, że to brat, siostra, mama, tata, wujek, ciotka, teściowa czy ktoś tam jeszcze...
kiriki-kun - 28-05-2008, 14:54
Lag napisał/a: | Teraz też dają |
Ale nie aż tak dokładnie. A tak to by można było sprzedać rozpiske statystyk od 1lvl.
Soft - 28-05-2008, 15:12
Rozsądny gracz jeżeli myśli, że ma super staty i mu pomagają to ich nie będzie rozdawał. Tak sądzę.
Gajos - 28-05-2008, 15:14
Soft, ale niewielu jest inteligentnych. Niektórzy nawet niezłą kasę zbijają na rozdawaniu statów...
FraekS - 28-05-2008, 15:28
Dla mnie pomysł naorawde niezly i przydatny
Jednak mysle, że to nie wejdzie .
Anonymous - 28-05-2008, 15:51
zgadzam sie
dobry przyklad:gracz ma dobre staty na 10lvl,robi nowa postac (s3) i takie same staty,a tak moze zapomniec
oczywiscie dostepne tylko gracz moze je zobaczyc, nikt inny
Gajos - 28-05-2008, 16:23
InSaNe, wiesz jak ktoś pomyśli to sobie może je zapisać czyż nie...? Na kartce czy gdzieś na kompie
Tommy The Thunderer - 28-05-2008, 18:14
to nie byłoby takie złe, nie wiem czy już kiedyś nie było propozycji aby na każdym lev zapisywały się statystyki jakie daliśmy i w ten sposób mozna by było prześledzić "rozwój" postaci. takie coś też byłoby fajne. tylko że na 130lv już nie miałbym wglądu w te poprzednie ;[ no ale dla tych co mają mały lev to w sam raz
|
|