My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - wiadomości od graczy i administracji

piteruss - 01-06-2008, 22:18
Temat postu: wiadomości od graczy i administracji
Pewnie to znacie - gdy się loguje na konto trzeba przekopać się wśród wiadomości z targu aby dotrzeć do tych od prywatnych graczy.. i czasem się zdaża że nei zauważymy jak ktoś do nas napisze. Obecnie jak wiadomo dwie sekcje wiadmości leżą jedna na drugiej. A gdyby tak leżały obok siebie? Jako dwie kolumny? Tak było by chyba wygodniej.
Kubi - 02-06-2008, 06:14

Nie... to zły pomysł wyglądało by to źle i nieestetycznie. Jestem na nie. Jest dobrze jak jest, dziwny ten pomysł :roll: .
Skailer - 02-06-2008, 06:24

Mi się to jeszcze nie zdarzyło g:> , pomysł dziwny jak napisał kubi g:>
Zeke - 02-06-2008, 06:37

Ja widze 1 problem... Jak się skasuje np. wiadomośc od GM. Może zrobi się tak ,ze nie da się ich skasować.
dracon13pl - 02-06-2008, 06:57

Zeke napisał/a:
Ja widze 1 problem... Jak się skasuje np. wiadomośc od GM. Może zrobi się tak ,ze nie da się ich skasować.

Nie za bardzo... gm-owie tez moga robic spam :D az biegiem czasu bedzie ci to przeszkadzac....

ADIHC1 - 02-06-2008, 22:10

Przydałby się podział wiadomości na zakładki - od graczy, od administracji, od mistrza gry (m.in. targ) i wysłane. Może kiedyś zostanie to zmienione..
Anonymous - 03-06-2008, 06:29

ADIHC1 napisał/a:
Przydałby się podział wiadomości na zakładki - od graczy, od administracji, od mistrza gry (m.in. targ) i wysłane. Może kiedyś zostanie to zmienione..

dokladnie
i jeszcze jedna propozycja: wiadomosci od GM moze np na zielono,a od przyjaciol/osob od ktorych mamy dostac wazna dla nas wiadomosc,tez na inny kolor...