|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Godziny logowania
FaNaToL - 06-06-2008, 14:56 Temat postu: Godziny logowania Obok ostatniego logowania u kogos w profilu powinno pisać jeszcze o której godzinie się logował np 15:47 Co Wy na to?
Szukałem i nic takiego nie nie znalazłem więc jak coś to sorka..
Anonymous - 06-06-2008, 15:20
to juz bylo,ale powinno wejsc-moze sie przydac...mozna np kogos obserwowac,i dowiedziec sie o ktorej godzinie najczesciej wchodzi,a takze kiedy sie wylogowal...
Sosna - 06-06-2008, 15:22
Sądzę, że to kolejny szczegół, który łatwo zrealizować, a z pewnością choć trochę polepszy grę
Mam pytanie, czy w tych corocznych upach, twórcy gry zwracają uwagę na takie małe szczególiki ???
Anonymous - 06-06-2008, 15:25
Sosna napisał/a: | Sądzę, że to kolejny szczegół, który łatwo zrealizować, a z pewnością choć trochę polepszy grę
Mam pytanie, czy w tych corocznych upach, twórcy gry zwracają uwagę na takie małe szczególiki ??? |
pewnie zwracaja... chociaz nie wszystkie pomysly wejda...
admin powinien zatrudnic koderow jak w margonemie, zeby upki bylby co 2 miesiace a nie co rok...
FaNaToL - 06-06-2008, 15:43
InSaNe napisał/a: | admin powinien zatrudnic koderow jak w margonemie, |
Otóż to! (PS jaki lvl w margonem? ja już nie gram wole MF ) I było by więcej drobnostek które by upiększyły grę.... Może nawet więcej kontynentów i więcej lokacji.... Tak jak w margonem
Woj Mroku - 06-06-2008, 15:49
Tutaj
są czasami takie szczegóły, które może zrobią
dislike - 06-06-2008, 17:01
InSaNe napisał/a: | zatrudnic koderow jak w margonemie, |
Ale Admin ma ambicje (za zarazem tyci fundusze) aby robić to samemu, ew w zaufanym maluteńkim gronie (+Tomi). Od tak dla siebie.
Ukryty_Samuraj - 06-06-2008, 17:25
Też tak myśle. Na start.MFO to jest to dlaczegoby nie grze?
Anonymous - 06-06-2008, 19:02
Ukryty_Samuraj napisał/a: | Też tak myśle. Na start.MFO to jest to dlaczegoby nie grze? |
nie zrozumialem twojego postu, moglbys jasniej?
a Dis wiem, ze Jacek ( +Tomi, chyba) pisza kod gry sami...ale wlasnie...SAMI
maja zycie rozdzinne, obowiazki, i pewnie inna prace (jak to w Polsce ;( ), wiec ogolnie malo czasu maja na zrobie upka-i wychodzi ten upek raz na rok...z pomoca koderow (nie mowie, ze Jacek sie nie zna-ale sa lepsi od niego ), gra szybciej by sie rozwijala, z pomoca graczy-i ich pomyslow jeszcze szybciej
ja sam chetnie moglbym pomoc, ale niestety nie w samym kodzie gry-nie znam sie za bardzo
kazdy gracz moze jakos pomoc-zaproponowac pomysl,dac jakies ciekawe zdjecia jako avki bossow, ewentualnie napisac questa...to nie takie trudne juz...
ADIHC1 - 06-06-2008, 21:49
InSaNe napisał/a: | admin powinien zatrudnic koderow jak w margonemie |
Margonem to zupełnie inna liga - widać, że podchodzą do tego profesjonalnie, Thinker ma łeb na karku i dba o grę. Z tego co wiem, to Margonem jest częściowo sponsorowane, dlatego może sobie pozwolić na opłacanie koderów i operatorów gry.
MFO koduje Jacek w pojedynkę (jednak doszły mnie słuchy, że od jakiegoś czasu ma kogoś do pomocy), Tomi jest odpowiedzialny za tworzenie update (czyt. map, questów, etc), nadzór GM oraz forum..
InSaNe napisał/a: | z pomoca graczy-i ich pomyslow jeszcze szybciej |
To już istnieje. Jest dział Propozycje z kilkunastoma stronami tematów. Są tematy, w których gracze mogą tworzyć bossy/monstra/questy. Przykurzona lista TODO. Więc nie to jest problemem, a właśnie tempo wprowadzania wszelkich poprawek - może coś się zmieni na lepsze.
InSaNe napisał/a: | dac jakies ciekawe zdjecia jako avki bossow |
Obawiam się, że właśnie tego "nam" nie potrzeba - nie wygooglane obrazki, "każdy z innej parafii", a grafik robionych specjalnie dla MFO, wszystkich w jednym stylu. Jednak nie sądzę, żeby ktoś dobrowolnie podjął się tego zadania..
Ale to wszystko to rozmowa na oddzielny wątek, a taki wątek nie ma racji bytu - bo to są rzeczy oczywiste, a tego typu marudzenie raczej nic nie zmieni.
dislike - 06-06-2008, 22:12
ADIHC1 napisał/a: | grafik robionych specjalnie dla MFO, wszystkich w jednym stylu. Jednak nie sądzę, żeby ktoś dobrowolnie podjął się tego zadania.. |
Dodajmy, że samemu. Ponieważ obowiązują prawa autorskie. Więc sami rysujecie, malujecie, tworzycie. Przy pomocy własnych narzędzi i inwencji twórczej. Z konceptem zaspokajającym Administracje.
FaNaToL - 07-06-2008, 08:26
ADIHC1 napisał/a: | Thinker ma łeb na karku i dba o grę. Z tego co wiem, to Margonem jest częściowo sponsorowane, dlatego może sobie pozwolić na opłacanie koderów i operatorów gry. | A kto powiedział że my chcemy za to kasę... Może znajdą sie tace co zrobią to z czystej przyjemności
Anonymous - 07-06-2008, 08:35
FaNaToL napisał/a: | ADIHC1 napisał/a: | Thinker ma łeb na karku i dba o grę. Z tego co wiem, to Margonem jest częściowo sponsorowane, dlatego może sobie pozwolić na opłacanie koderów i operatorów gry. | A kto powiedział że my chcemy za to kasę... Może znajdą sie tace co zrobią to z czystej przyjemności |
raczej watpie, albo nie bedzie, albo to nie beda profesjonalisci
no chyba, ze to bede prawdziwi FaNaToLe mf
Szczurek - 07-06-2008, 09:28
Woj Mroku napisał/a: | Obok ostatniego logowania u kogos w profilu powinno pisać jeszcze o której godzinie się logował np 15:47 |
Pomysł moim zdaniem powinien wejść.
FaNaToL - 07-06-2008, 19:44
ADIHC1 napisał/a: | Z tego co wiem, to Margonem jest częściowo sponsorowane |
A MF nie może sobie znaleść jakiegoś sponsora??
|
|