|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Wbity exp i ranq :]
FaNaToL - 08-06-2008, 21:30 Temat postu: Wbity exp i ranq :] Szukałem w szukajce i nic nie znalazłem. A więc tak, chodzi mi o to
żeby ie wiem gdzieś w jakiejś zakładce(jak sie spodoba to pomyślimy gdzie)
został wprowadzony taki jakby licznik. Chodzi w nim o to że właściciel konta
by widział ile już wbił expa np. Doświadczenie zdobyte dziś 1234567.
Wtedy by było łatwiej ocenić ile to medalu potrzebne.
Tak samo mogło by być z ranqiem np. Punkty rankingowe zdobyte dziś 1234.
Mogli by to widzieć tylko właściciele konta lub, też inni gracze, To już zależy od tego jak Wy byście chcieli I czy chociaż sie podoba ta propozycja.
Wiem że to drobnostka ale, drobnostki tworzą piękno tej gry...
Komentujcie
Phantom - 08-06-2008, 21:32
FaNaToL napisał/a: | Szukałem w szukajce i nic nie znalazłem. A więc tak, chodzi mi o to
żeby ie wiem gdzieś w jakiejś zakładce(jak sie spodoba to pomyślimy gdzie)
został wprowadzony taki jakby licznik. Chodzi w nim o to że właściciel konta
by widział ile już wbił expa np. Doświadczenie zdobyte dziś 1234567.
Wtedy by było łatwiej ocenić ile to medalu potrzebne. |
To akurat bez problemu możesz sam obliczyć
FaNaToL napisał/a: | Tak samo mogło by być z ranqiem np. Punkty rankingowe zdobyte dziś 1234.
Mogli by to widzieć tylko właściciele konta lub, też inni gracze, To już zależy od tego jak Wy byście chcieli I czy chociaż sie podoba ta propozycja.
Wiem że to drobnostka ale, drobnostki tworzą piękno tej gry...
Komentujcie |
Z rankingiem ta sama sytuacja co z doświadczeniem
a-x-e-l - 08-06-2008, 21:35
phantom no taak ale wiesz z takim licznikiem było by ok bo wiesz np. wiesz ile w ciagu tygodnia expa wbiłes i wgl.
FaNaToL - 08-06-2008, 21:38
Phantom napisał/a: | To akurat bez problemu możesz sam obliczyć |
Wiem że można samemu obliczyć, ale nie przydało by się takie coś?? W tym liczniku było by idealnie co do 1pkt a tak to trzeba by było wejść rano zapisać gdzieś i wieczorem i liczyć... A jak by ktoś jeszcze tak na sec wszedł i stracił parę ruchów?
Mi sie zdaje że by sie przydało
Cytat: | phantom no taak ale wiesz z takim licznikiem było by ok bo wiesz np. wiesz ile w ciagu tygodnia expa wbiłes i wgl. |
Na tydz też by mogło być i miesiąc potem mogła by sie historia kasować.
By też mogło sie patrzeć ile średnio sie wbija dziennie
Kill3rs4 - 09-06-2008, 13:11
Pomysł jest niezły. Jest to "ułatwienie" obliczywania pkt Doświadczenia lub Rankingu. Ale też możemy poczekać na następny dzień, gdzie zostanie wszystko obliczone.
FaNaToL - 09-06-2008, 13:52
Kill3rs4 napisał/a: | Ale też możemy poczekać na następny dzień, gdzie zostanie wszystko obliczone. |
Powiedz mi gdzie to pisze??
Bo z tego co ja w tą gre gram to tego nie widziałem. Bo mi nie chodzi o miejsce tylko co do 1pkt expa
Anonymous - 09-06-2008, 13:58
FaNaToL napisał/a: | Kill3rs4 napisał/a: | Ale też możemy poczekać na następny dzień, gdzie zostanie wszystko obliczone. |
Powiedz mi gdzie to pisze??
Bo z tego co ja w tą gre gram to tego nie widziałem. Bo mi nie chodzi o miejsce tylko co do 1pkt expa |
w tym miejscu tez masz dokladnie,co do 1 pkta xp/rank
wchodzisz w logi-patrzysz ktore miejsce,wchodzisz w rankingi,patrzysz na swoje miesjce i masz...troche dluzej czasu,ale na to samo wychodzi
ale jestem na tak-bedzie szybciej
FaNaToL - 09-06-2008, 14:28
InSaNe napisał/a: | wchodzisz w logi-patrzysz ktore miejsce,wchodzisz w rankingi,patrzysz na swoje miesjce i masz...troche dluzej czasu,ale na to samo wychodzi |
O tym to wiedziałem Ale myślałem że on ma namyśli tak jak w tej propozycji Czyli jest 3:1 na TAK ?
Gbriel - 09-06-2008, 14:42
Twięrdzę że to dobry pomysł ale czy on jest nam aż tak bardzo potrzebny??
|
|