My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Zaproszenia do turniejów

kaliber94 - 10-06-2008, 08:19
Temat postu: Zaproszenia do turniejów
Szukałem i wydaje mi się, że tego tematu nie było, chociaż nie jestem pewny. Bardzo by ułatwiło graczom wprowadzenie do profilu gracza [zaproś do turnieju] jeżeli ktoś taki zorganizował. Wpisywanie nicków do zakładki turnieju jest nudne, a jak się planuje go na więcej osób, zapraszanie zajmuje dużo czasu. Gdyby takie coś było w profilu gracza, zapraszanie było by łatwiejsze i dużo szybsze. Co sądzicie?
Skailer - 10-06-2008, 08:59

I przy szukajce można by też zrobić zaznaczanie graczy (tak jak w wiadomościach) i na dole opcje
"Zaproś zaznaczonych do Turnieju" "Zaproś zaznaczonych do Drużyny"

Lag - 10-06-2008, 14:18

OK. To kopiowanie i wklejanie jest bardzo uciążliwe ;)
Holigula_Mixrus - 10-06-2008, 14:21

Ano... Ta funkcja ułatwiłaby nam życie, oraz zaoszczędziła czas;] Jestem jak najbardziej za Tak!
EasT - 10-06-2008, 14:59

Oooo bardzo dobry pomysl:P No wlasnie mozna by bylo to ulepszyc... ze np mozna zaznaczyc kilu naraz czy jakos tak:P Ale bardzo dobry pomysl by to ulatwiolo bardzo wszystko
koshiba - 10-06-2008, 15:01

Było kiedyś, ale coś poszło w niepamięć :P Oczywiście na tak;] Chociaż sam nigdy nie zakładałem turnieju to i tak wiem jakie to uciążliwe to zapraszanie;P
Dess - 10-06-2008, 15:08

Lista TODO napisał/a:
szukam drużyny - oznaczanie w profilu i wyszukiwanie takich graczy

W TODO jest, że w profilu ktoś zaznaczy, że szuka drużyny i w szukajce się potem wyświetla jako szukający.
Podobnie mogłoby być z tym.

W profilu mogłoby być 'Przyjmuj zaproszenia do turniejów', a potem ktoś w szukajce zaznacza 'ci co chcą dołączyć do turniejów' coś w tym stylu.

Bo niektórzy nie chcą dostawać zapów do turniejów.

Propozycja bardzo dobra g:D>

Sosna - 12-06-2008, 11:32

Jak dla mnie to małe ulepszenie powinno wejść do gry, przyda się z pewnością dla twórców turniejów
Crypton - 12-06-2008, 14:25

Pe_ja kiedyś proponował coś znacznie lepszego,
z czym admin miał na pewno do czynienia.