My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - "Skip intro"

Anonymous - 10-06-2008, 19:36
Temat postu: "Skip intro"
Skip intro...nie wiem czy to ta nazwa,ale nie nazwa tutaj najwazniejsza

o to moj pomysl:gdy walczymy ktorys raz z danym bossem,nudzi nas juz dialog i animacja...i tu moj pomysl->pomijanie tego dialogu,i przechodzenie odrazu to walki...zaoszczedzi nam to troche czasu

tak samo na poczatku gry-wychodzi Amorja...gada...i gada...na s3 jest to nudne,gdy ktos ma sporo postaci lub co chwile kasuje i robi nowe konto, wiec wciska skip intro i przechodzi odrazu do walki z solidusem,a pozniej jeszcze raz mozna dac skip intro i przechodzi do wyboru profesji (mag/woj)

prosze komentowac,poprawic lub zaproponowac cos jeszcze,powiedzcie co wam sie podoba a co nie, nie pisze "jestem na tak/nie" -dopiszcie czemu wam sie (nie) podoba i co ewentualnie dodac

NaPatelniChomik - 10-06-2008, 19:39

w sumie jest denerwujace to ze np w walce z servantesem za kazdym razem musze widziec jak plyne ta ludka... i plyne i plyne xD nudne ale... rozwiazaniem byloby gdyby pokazywac ta animacje tylko za 1 razem... potem od razu przechodzic do walki

np. Caly dialog z gohanem
a po 1 nieudanej walce: Chcesz plynac tak /nie i po nacisnieciu walka

Ale mysle ze jest to malo potrzebne a admini maja wiecej do roboty :)

Anonymous - 10-06-2008, 19:40

NaPatelniChomik napisał/a:
w sumie jest denerwujace to ze np w walce z servantesem za kazdym razem musze widziec jak plyne ta ludka... i plyne i plyne xD nudne ale... rozwiazaniem byloby gdyby pokazywac ta animacje tylko za 1 razem... potem od razu przechodzic do walki

np. Caly dialog z gohanem
a po 1 nieudanej walce: Chcesz plynac tak /nie i po nacisnieciu walka

Ale mysle ze jest to malo potrzebne a admini maja wiecej do roboty :)

wiem,ze maja sporo do roboty,ale te animacje i dialogi sa po jakims czasie nudne...a nie bylby to wielki problem...

Phantom - 10-06-2008, 20:58

Cytat:

wiem,ze maja sporo do roboty,ale te animacje i dialogi sa po jakims czasie nudne...a nie bylby to wielki problem...

Nudne, to się zrobi jak użytkownicy będą zakładać co chwile takie tematy
"Przepraszam, ale przeminąłem ten i ten dialog i teraz nie wiem o co chodzi :sad: "

Singami - 10-06-2008, 21:35

To byłby przycisk, więc jakby ktoś nie przeczytał to by specjalnie się ubił uleczył i od nowa.
Lag - 10-06-2008, 21:49

Jestem na TAK. Mnie też to bardzo denerwuje.
Anonymous - 11-06-2008, 08:52

Kozak napisał/a:
To byłby przycisk, więc jakby ktoś nie przeczytał to by specjalnie się ubił uleczył i od nowa.

dokladnie o to mi chodzilo,zapomnialem napisac w pierwszym poscie

ArchSlayer - 11-06-2008, 10:37

Jestem za!
Phantom - 11-06-2008, 11:19

Kozak napisał/a:

To, że byłby to przycisk jest oczywiste ... coś nie chce mi się wierzyć,
że młody człowiek (9-12 lat i oczywiście mowa nie o wszystkich)
mając możliwość przewinąć wszystkie dialogi występujące w jednej
(którejś tam) akcji, po prostu je czyta - wybaczcie :roll:
Nic nie zaszkodzi gdy trochę więcej poklikamy - poważnie mówię :wink:
Cytat:
Jestem za!

a ja nie :twisted:

Dess - 11-06-2008, 14:56

I po wprowadzeniu tego pomysły co raz więcej graczy z powodu niewiedzy zgłaszało to jako błąd.
Teraz jest dobrze i niech tak zostanie. Na nie.

Skailer - 11-06-2008, 14:58

Mnie wkurza ciągłe czekanie aż przejdzie animacja np. z servantesem... Według mnie to naprawdę świetny pomysł g:>
Tomi - 11-06-2008, 20:39

nie będzie tego, za dużo komplikacji z taką modyfikacją
Sosna - 11-06-2008, 20:49

I warto zwrócić uwagę np. na to, że jak idziemy na Herszta Banitów, to niekoniecznie rozmowa kończy się walką :D
A po za tym bez tych dialogów gra by się już zupełnie kupy nie trzymała

ADIHC1 - 12-06-2008, 16:50

Skoro nie będzie, to zamykam..