| |
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
妃ietnik - Twoje zg這szenie zosta這 zapisane...
graci - 12-06-2008, 19:07 Temat postu: Twoje zg這szenie zosta這 zapisane... Proponuj� skr鏂i� czas wy鈍ietlania tego:
do np. 30 sekund. Aktualnie napis zostaje na kilka minut. Chyba, 瞠 jest to zrobione celowo.
Aha, i przy okazji: przyda這by si� zwi瘯szenie limitu raport闚 do GM, ale o tym chyba ju� by這...
Cornel - 12-06-2008, 19:09
Jak dla mnie to wystarczy klikn望 na przycisk "mapa" po lewej stronie i 闚 komunikat znika..
Phantom - 12-06-2008, 19:09
Przy u篡ciu kombinacji klawiszy Ctrl+F5, F5 (czyli od鈍ie瞠nie strony) informacja znika
graci - 12-06-2008, 19:16
Faktycznie, ale mog豉by znika� przy od鈍ie瘸niu ramki z map�.
Dess - 12-06-2008, 19:18
| Cytat: | | Faktycznie, ale mog豉by znika� przy od鈍ie瘸niu ramki z map�. |
Nie chce ci si� nawet jednego klawisza nacisn望 Niech zostanie jak teraz jest.
Anonymous - 12-06-2008, 20:32
ale lenie! wystarcz f5/wcisnac mapka i komunikat znika
zwiekszenie limitu przydaloby sie, ale tylko zasluzonym i zaufanym graczom
Phantom - 12-06-2008, 20:39
| Cytat: | | Jak dla mnie to wystarczy klikn望 na przycisk "mapa" po lewej stronie i 闚 komunikat znika.. |
| Cytat: | | Przy u篡ciu kombinacji klawiszy Ctrl+F5, F5 (czyli od鈍ie瞠nie strony) informacja znika |
| InSaNe napisa�/a: | ale lenie! wystarcz f5/wcisnac mapka i komunikat znika |
teraz zastanow sie kto jest leniem i kto nie przeczytal wszystkich postow w temacie
| InSaNe napisa�/a: | | zwiekszenie limitu przydaloby sie, ale tylko zasluzonym i zaufanym graczom |
heheh, tak z pewno軼i� ... teraz szukaj wiatru w polu
graci - 12-06-2008, 20:42
Nie jestem leniem. To nie jest du穎 roboty troszk� zmodyfikowa� kod, 瞠by znika豉 wiadomo嗆 po od鈍ie瞠niu ramki. Sugeruj� zmian� (drobn�) w odpowiednim do tego dziale, a komentarze typu "ale lenie" zostaw dla siebie.
Ukryty_Samuraj - 13-06-2008, 15:37
Tak, to nie problem. Ale po co marnowa� kilkana軼ie drogocennych linijek kodu po to, 瞠by� ty nie musia� wciska� F5... Egoista.
romerozz - 14-06-2008, 20:25
| graci napisa�/a: | | Faktycznie, ale mog豉by znika� przy od鈍ie瘸niu ramki z map�. |
lol
1. widac ze konfidentujesz .
2. Co to za roznica czy klikniesz "Mapa" czy "Od鈍ierz"??
|
|