|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
¦mietnik - Twoje zg³oszenie zosta³o zapisane...
graci - 12-06-2008, 18:07 Temat postu: Twoje zg³oszenie zosta³o zapisane... Proponujê skróciæ czas wy¶wietlania tego:
do np. 30 sekund. Aktualnie napis zostaje na kilka minut. Chyba, ¿e jest to zrobione celowo.
Aha, i przy okazji: przyda³oby siê zwiêkszenie limitu raportów do GM, ale o tym chyba ju¿ by³o...
Cornel - 12-06-2008, 18:09
Jak dla mnie to wystarczy klikn±æ na przycisk "mapa" po lewej stronie i ów komunikat znika..
Phantom - 12-06-2008, 18:09
Przy u¿yciu kombinacji klawiszy Ctrl+F5, F5 (czyli od¶wie¿enie strony) informacja znika
graci - 12-06-2008, 18:16
Faktycznie, ale mog³aby znikaæ przy od¶wie¿aniu ramki z map±.
Dess - 12-06-2008, 18:18
Cytat: | Faktycznie, ale mog³aby znikaæ przy od¶wie¿aniu ramki z map±. |
Nie chce ci siê nawet jednego klawisza nacisn±æ Niech zostanie jak teraz jest.
Anonymous - 12-06-2008, 19:32
ale lenie! wystarcz f5/wcisnac mapka i komunikat znika
zwiekszenie limitu przydaloby sie, ale tylko zasluzonym i zaufanym graczom
Phantom - 12-06-2008, 19:39
Cytat: | Jak dla mnie to wystarczy klikn±æ na przycisk "mapa" po lewej stronie i ów komunikat znika.. |
Cytat: | Przy u¿yciu kombinacji klawiszy Ctrl+F5, F5 (czyli od¶wie¿enie strony) informacja znika |
InSaNe napisa³/a: | ale lenie! wystarcz f5/wcisnac mapka i komunikat znika |
teraz zastanow sie kto jest leniem i kto nie przeczytal wszystkich postow w temacie
InSaNe napisa³/a: | zwiekszenie limitu przydaloby sie, ale tylko zasluzonym i zaufanym graczom |
heheh, tak z pewno¶ci± ... teraz szukaj wiatru w polu
graci - 12-06-2008, 19:42
Nie jestem leniem. To nie jest du¿o roboty troszkê zmodyfikowaæ kod, ¿eby znika³a wiadomo¶æ po od¶wie¿eniu ramki. Sugerujê zmianê (drobn±) w odpowiednim do tego dziale, a komentarze typu "ale lenie" zostaw dla siebie.
Ukryty_Samuraj - 13-06-2008, 14:37
Tak, to nie problem. Ale po co marnowaæ kilkana¶cie drogocennych linijek kodu po to, ¿eby¶ ty nie musia³ wciskaæ F5... Egoista.
romerozz - 14-06-2008, 19:25
graci napisa³/a: | Faktycznie, ale mog³aby znikaæ przy od¶wie¿aniu ramki z map±. |
lol
1. widac ze konfidentujesz .
2. Co to za roznica czy klikniesz "Mapa" czy "Od¶wierz"??
|
|