|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - kilka pomyslow
romerozz - 14-06-2008, 18:49 Temat postu: kilka pomyslow Proponuje, aby:
1# stworzyc osobny ranking dla drózyn.
2# dodac zakladke "ilosc stoczonych walk" (czyli suma remisow, wygranych i przegranych)
3# umiescic na targu cos typu "ustaw od najtanszych, wedlug lvla itp."
4# dodac do regulaminu GM-ow (o ile taki istnieje:P) ze moga ignorowac graczy tylko jest uzywaja wulgaryzmow lub sa natretni (po uprzednim ostrzezeniu)
5# zeby podczas walki bylo napisane w nawiasie ile by zycia stracil potwor lub gracz gdyby nie zyciowego ograniczenia. CZyli np
RomeroZz zadał cios i Fanatyko stracił 9172(424124) HP.
Fanatyko nie jest już zdolny do walki.
RomeroZz zwyciężył.
gdzie to w nawiasie to by bylo ile bym mu zabral gdyby nie mial tylko 9172 HP.
chyba zrozumiale:P
jesli nieswiadomie ukradlem czyis pomysl to sry
Phantom - 14-06-2008, 18:53
Cytat: | 1# stworzyc osobny ranking dla drózyn. |
Jest przecież
romerozz napisał/a: | 2# dodac zakladke "ilosc stoczonych walk" (czyli suma remisow, wygranych i przegranych) |
Start > programy > akcesoria > kalkulator
następnie wchodzisz w swój profil i podliczasz wygrane, remisy oraz przegrane
romerozz napisał/a: | 3# umiescic na targu cos typu "ustaw od najtanszych, wedlug lvla itp." |
Przecież to wszystko jest
romerozz napisał/a: | 4# dodac do regulaminu GM-ow (o ile taki istnieje:P) ze moga ignorowac graczy tylko jest uzywaja wulgaryzmow lub sa natretni (po uprzednim ostrzezeniu) |
To już ich sprawa
romerozz napisał/a: | 5# zeby podczas walki bylo napisane w nawiasie ile by zycia stracil potwor lub gracz gdyby nie zyciowego ograniczenia. CZyli np
Fanatyko nie jest już zdolny do walki. |
Nie mam zdania
Woj Mroku - 14-06-2008, 18:56
romerozz napisał/a: | 5# zeby podczas walki bylo napisane w nawiasie ile by zycia stracil potwor lub gracz gdyby nie zyciowego ograniczenia. CZyli np
To ciekawe jestem na TAK.
romerozz - 14-06-2008, 18:56
Phantom napisał/a: | Cytat: | 1# stworzyc osobny ranking dla drózyn. |
Jest przecież
romerozz napisał/a: | 2# dodac zakladke "ilosc stoczonych walk" (czyli suma remisow, wygranych i przegranych) |
Start > programy > akcesoria > kalkulator
następnie wchodzisz w swój profil i podliczasz wygrane, remisy oraz przegrane
romerozz napisał/a: | 3# umiescic na targu cos typu "ustaw od najtanszych, wedlug lvla itp." |
Przecież to wszystko jest
romerozz napisał/a: | 4# dodac do regulaminu GM-ow (o ile taki istnieje:P) ze moga ignorowac graczy tylko jest uzywaja wulgaryzmow lub sa natretni (po uprzednim ostrzezeniu) |
To już ich sprawa
Nie mam zdania |
1# chodzi mi o wygrane walki itp.
2# nie bede sprawdzal 127k graczy (chodzi o urozmaicenie
3# jest ?? niby gdzie:)??
4# jak mam sprawe do GM-a a on mi dal ignora bo ma takie widzimisie to spoko??
5# wg mnie najbardziej sensownego nie zgnoiles:P
Holigula_Mixrus - 14-06-2008, 18:56
Tutaj prawie wszystko jest wcielone... A jeśli chodzi o ostatnią propozycję, to jestem za nie...
Dess - 14-06-2008, 19:02
Cytat: | 1# chodzi mi o wygrane walki itp. |
Cytat: | Z potworami Wygrane: 34 (100%)
Remisy: 0 (0%)
Przegrane: 0 (0%)
Z drużynami Wygrane: 2 (22%)
Remisy: 7 (78%)
Przegrane: 0 (0%)
Pojedynki Wygrane: 0 (0%)
Remisy: 0 (0%)
Przegrane: 0 (0%) |
Chodziło ci aby były te statystyki walk drużynowych z potworami, drużynami, pojedynki ? Jest przecież.
Skailer - 14-06-2008, 19:05
romerozz napisał/a: | 1# stworzyc osobny ranking dla drózyn. |
Było proponowane...
Jest...
Jest...
Graczy tylko z takiego powodu piszą do GM'a...
Fanatyko nie jest już zdolny do walki.
RomeroZz zwyciężył.
gdzie to w nawiasie to by bylo ile bym mu zabral gdyby nie mial tylko 9172 HP.
chyba zrozumiale:P |
Zupełnie zbędne.
romerozz - 14-06-2008, 19:10
co do 2# to chodzi mi dodac w rankingu:P
a gddzie jest 3#??
/e: Skailer, no gdzie to masz??!!
Skailer - 14-06-2008, 19:47
romerozz napisał/a: | a gddzie jest 3#?? |
Ahhh rozumiem o co ci chodzi... coś takiego jak na allegro? Tak właściwie to nie jest zły pomysł
Cytat: | co do 2# to chodzi mi dodac w rankingu:P |
Zbędne. I chyba już było proponowane.
romerozz - 14-06-2008, 19:52
szczerze to 5# by sie przydal wg. mnie ale niektorym by to przeszkadzalo ze noobstatom by to pomagalo
mklem1 - 14-06-2008, 20:02
wszystko na NIE....
Większość już jest wcielona w życie ,a co do ostatniego pomysłu to jest to kolejna propozycja która ma nam ułatwić grę.
A cały urok walk polega na tym ze nie znamy maksymalnego-minimalnego hita przeciwnika i mamy adrenalinę czy atakować czy nie jeśli widzimy ze po atakach zostaje nam kilka % życia
romerozz - 14-06-2008, 20:50
mklem1 napisał/a: | wszystko na NIE....
Większość już jest wcielona w życie ,a co do ostatniego pomysłu to jest to kolejna propozycja która ma nam ułatwić grę.
A cały urok walk polega na tym ze nie znamy maksymalnego-minimalnego hita przeciwnika i mamy adrenalinę czy atakować czy nie jeśli widzimy ze po atakach zostaje nam kilka % życia |
zapewniam ze zaden nie jest wciielony
kaliber94 - 14-06-2008, 22:01
romerozz napisał/a: |
3# jest ?? niby gdzie:)?? |
Wystarczy dac przedział ceny, np. 50000 - 100000 to masz w panelu gdzie wyszukuje się przedmioty na targu.
Co do reszty pomysłów wszystkie są do bani. Chyba, że 5 ewentualnie mogło by byc.
romerozz - 14-06-2008, 22:51
kaliber94 napisał/a: | romerozz napisał/a: |
3# jest ?? niby gdzie:)?? |
Wystarczy dac przedział ceny, np. 50000 - 100000 to masz w panelu gdzie wyszukuje się przedmioty na targu.
Co do reszty pomysłów wszystkie są do bani. Chyba, że 5 ewentualnie mogło by byc. |
i tak wtedy snie bedzie pokazane od najtanszych, a po drugie wymysl lepsze pomysly jak moje sa do bani
Anonymous - 15-06-2008, 19:01
Jesli chodzi o to ostatnie po co ci to ile mu wezmiesz jak mu dasz hita to bedziesz wiedzial ze napewno wiecej niz ma i to powinno ci wystarczyc jestem na nie
|
|