|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Anulowanie Pojedynku .
maksymilianek - 19-06-2008, 15:26 Temat postu: Anulowanie Pojedynku . Troszkę wkurzające jest to że jak zaakceptujesz pojedynek to go później nie możesz anulować .
Dzisiaj trafiło mi się coś takiego :
- Koleś wysłał mi pojedynek , a ja zaakceptowałem . Wyszedłem na pole i mnie zaatakował , a ja nie miałem ustawionego EQ na maga tylko na woja (on był magiem) . Straciłem Zbroje Wiatru i mam teraz 600 obrony mag mniej . Teraz gdy wiem że z nim przegram nie moge anulować pojedynku Miałem pecha i podczas walki z graczem straciłem jeszcze jedno EQ Perłową Tarczę. Czy nie lepiej by było gdy by po akceptacji można by go było anulować ?? (Chodzi o pojedynek )
KokSiK - 19-06-2008, 15:30
Nie potrzebne
Nie trzeba przyjmować.
Bądź też można przyjąć przed pojedynkiem i nie ma możliwości, że stracisz jakiś przedmiot w walce .
kipcio - 19-06-2008, 15:57
KokSiK napisał/a: | Nie trzeba przyjmować. |
Racja albo poczekać i przyjąć przykładowo jakieś 10-15min przed walką i nigdzie juz się nie ruszać.
maksymilianek napisał/a: | Straciłem Zbroje Wiatru i mam teraz 600 obrony mag mniej . Teraz gdy wiem że z nim przegram nie moge anulować pojedynku Miałem pecha i podczas walki z graczem straciłem jeszcze jedno EQ Perłową Tarczę. Czy nie lepiej by było gdy by po akceptacji można by go było anulować ?? (Chodzi o pojedynek ) |
I kolejny raz mówię nie. Jeśli boisz się o EQ chowaj do depozytu albo jest tez 2 opcja dużo prostsza przyjmowanie pojedynków o sam rank i złoto
Pozdrawiam
Gbriel - 19-06-2008, 16:05
Oj bidny teraz jesteś ale żyj dalej.
Można pomyśleć i poanalizować przeciwnika i nie będzie wpadek.Na nie
Woj Mroku - 19-06-2008, 16:26
To ta walka?
Nie to zbędne, następnym razem po prostu szybko wejdz i wyjdź z pola żeby sprawdzić kto na polu jest i może cię zaatakować. Co do propozycji: na nie.
Legolass - 19-06-2008, 17:26
Zastanów się 3 razy, zanim przyjmiesz pojedynek. Niestety gra byłaby za prosta gdyby można było anulować pojedynek.
|
|