|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Avki dla amatorów
Xost - 19-06-2008, 17:35 Temat postu: Avki dla amatorów Mam propozycje jak się rejestrujesz to było by ze kilka avatarów do wybrania z napisem lub bez niektórzy muszą prosić czasami aż błagać o avatara lub o napis Troche jest to denerwujące spamuje na pw o jakiś avatar powino sobie wybrać na początku kilka avatarów 1-10 czasami z efektami.Wtedy by gra trochę się ulepszyła.
KokSiK - 19-06-2008, 17:37
Nie rozumiem za bardzo ...
Możesz, to przybliżyć ?
Ktoś jak się zarejestruje, to będzie miał kilka avków do wyboru ?
A nie lepiej na pw dać link np. do forum i w temacie by było sporo avatarów, gracz by sobie wybrał i ktoś by wykonał napis.
Ashiro - 19-06-2008, 17:42
Nikt nie musi błagać i prosić...
A co do propozycji to może i jest to dobry pomysł ale:
1. Najpierw trzeba znaleźć dobrego rysownika.
2. Trzeba trafić w gusta graczy.
3. Muszą trzymać klimat gry.
Ktoś jest chętny??
Xost - 19-06-2008, 17:43
KokSiK znasz tych amatorów nawet pw nie umią korzystać a nie lepiej bendzie jak pszy rejestracji bendzie do wyboru kilka avków a nie w linku
[ Dodano: 19-06-2008, 18:43 ]
Ashiro ja mówie o amatorach
kipcio - 19-06-2008, 18:19
chcesz mieć avatar podajesz dane dotyczące avka na forum w odpowiednim dziale i czekasz, to chyba nie jest aż tak trudne prawda ?
Skailer - 19-06-2008, 18:27
kipcio napisał/a: | chcesz mieć avatar podajesz dane dotyczące avka na forum w odpowiednim dziale i czekasz, to chyba nie jest aż tak trudne prawda ? |
A ty od razu jak zacząłeś grę zarejestrowałeś się na forum i dałeś temat w FA?
Bo ja dopiero na chyba 20 lv się zarejestrowałem na forum i pisałem w temacie z EWMFO by MapY później w ogóle nie pisałem i gdzieś tak ok. 50 lv zacząłem się tak naprawdę udzielać
A teraz wrócę do tematu:
Pomysł mi się podoba. Taka galeria avatarów, dla początkujących. A na samym dole link do FA na forum gdyby chcieli napis
Ashiro - 19-06-2008, 18:40
Skailer napisał/a: | Ashiro napisał/a: | chcesz mieć avatar podajesz dane dotyczące avka na forum w odpowiednim dziale i czekasz, to chyba nie jest aż tak trudne prawda ? |
A ty od razu jak zacząłeś grę zarejestrowałeś się na forum i dałeś temat w FA?
Bo ja dopiero na chyba 20 lv się zarejestrowałem na forum i pisałem w temacie z EWMFO by MapY później w ogóle nie pisałem i gdzieś tak ok. 50 lv zacząłem się tak naprawdę udzielać |
A to ja pisałem?? Jeśli nie to zmień autora...
kipcio - 19-06-2008, 18:44
Skailer napisał/a: | A ty od razu jak zacząłeś grę zarejestrowałeś się na forum i dałeś temat w FA? |
Nie bo wtedy jeszcze czegoś takiego nie było na forum o ile pamiętam.
I jak zaczynałem grę to przez jakiś czas (2-3 miesiące) miałem avek bez napisu, poszukałem sobie na pierwszej lepszej stronce.
Matadore - 19-06-2008, 18:54
Ja jestem za.
Ashiro: FA też nie zawsze chodzi tak jak należy. Ja np. czekam już ponad 2 tyg. na avek... Dlatego fajnie by było mieć na start avka;]
Skailer - 19-06-2008, 19:03
kipcio napisał/a: | Nie bo wtedy jeszcze czegoś takiego nie było na forum o ile pamiętam. |
Dziś dyskutowałem z Bartoshem na ten temat, i nam wyszło że forum powstało 3 dni po powstaniu gry
Ashiro: Dałem cytowanie, nie wiem czemu twój nick się zrobił , już poprawiłem
kipcio - 19-06-2008, 19:09
Skailer napisał/a: | Dziś dyskutowałem z Bartoshem na ten temat, i nam wyszło że forum powstało 3 dni po powstaniu gry |
A co to ma do tematu
mam na myśli bezpośredni dział do zamówień
zresztą to jest tylko moje zdanie i nikt nie każe wam się z nim zgadzać to by było na tyle.
Pozdrawiam
Xost - 19-06-2008, 19:21
Gracz chyba nie zaczyna gry od zajestrowania się na furum i szukania rzeczy i avatarów.Ja wymyśliłem ten temat żeby łatwiej było graczom miec avatara żeby się nie męczyli z uruchomienim jakiegoś avatara ( o amatorach mówie )
Ukryty_Samuraj - 19-06-2008, 20:39
Wg. mnie jest lepszy pomysł.
1.Na servie powiedzmy jest 30 avków - bez napisów.
2.Gracz przy rejestracji automatycznie dostaje avek. Mało tego dostaje też napis. Za pomocą PHP można tworzyć też obrazki więc automatyczne tworzenie avatarów z nickiem gracza nie byłoby trudne technicznie - za to byłby kłopot co zrobić gdy gracz ma długi nick... I mieliby avatar
Sheep - 25-06-2008, 14:53
Dobry pomysł ^^ Można będzie wybierać avki tak jak wygląd postaci, a potem jak się oswoją to na forum wpadną po napis
Deff - 25-06-2008, 15:09
Wtedy amator by miał do wyboru typu avka np. anime,manga itp.
[ Dodano: 26-06-2008, 11:18 ]
I nie jest chętny do pisania .... taki fajny temat
|
|