My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Premium Account

Sir Siudzi - 22-06-2008, 17:49
Temat postu: Premium Account
Mam taką małą propozycję .
W każdej grze online jak np.Ogame jest konto premium.
Czy można by zrobić coś takiego tutaj ??
Np. Punkty ruchu zamiast (3 min - 1 punkt) (1 min - 1 punkt ).
A dalej to by się wymyśliło ...
Co o tym sądzicie ??

P.S. Ankieta trwać będzie 7 dni.

kipcio - 22-06-2008, 17:53

Były już kiedyś podobne tematy i nie przeszło coś takiego.
Woj Mroku - 22-06-2008, 17:54

Raczej nie przejdzie... Ale ja jestem na TAK
Anonymous - 22-06-2008, 18:29

moim zdaniem bez sensu... zeby dorownywac innym graczom wszyscy by musieli miec konto premium bo inni (gracze) za szybko by lvl'owali :573:
Woj Mroku - 22-06-2008, 18:49

Tion, ale wiadomo że PREMIUM by było płatne, tak jak MF. Czyli dobry pomysł :/
Sabaku - 22-06-2008, 18:56

Na nie. Dlaczego ? Mamy MF to powinno wystarczyć, a jak będzie premium to zaraz poza tymi ruchami dojdą inne bajerki, gra zrobi się na kasę, normalny gracz będzie miał dużo gorzej. Co do Ogame to inna sprawa, bo można tam kupić sobie, szybsze wydobywanie surowców(co gracze krytykowali) jak i coś co pomaga np. w lepszym prowadzeniu konta(np. na jednej stronie wydzili wszystkie swoje planety i co na nich mamy)
sHaX - 22-06-2008, 18:58

HaHa... n/c... takie coś to ci na ogame jedynie pójdzie....... na ruchy to nic nie przejdzie... Najwyżej na koncie premium mogły by być ułatwienia dostępu, dodatkowe bonusy, itp.... Myślisz, że każdy chce płacić? Ja tam mogę ale nie wszyscy chcą. Więc... No najwyżej większy limit maksymalnych ruchów...
Jak chcesz mieć więcej ruchów to zrób se własną grę...

v_PoGrOmCa_v - 22-06-2008, 18:59

Uch > <

Primo : I tak gracze bogatsi mają już lepiej poprzez wykupywanie usług typu "doładowanie ruchów" + "zwiększenie depozytu".

Secundo : Właśnie w tej grze NIE CHCEMY tego typu "zagrywek". Chcesz być najlepszy? To pokaż to bez wydawania na gre "milionów" złoty. Pokaż swoją wartość walcząc jak inni. Równo. Jeżeli podobają Ci się gry typu "Kto ma więcej kasy jest lepszy" to zapraszam Cię właśnie na takie gry jak Ogame.pl.

~~

Poza tym, nagiąłeś regulamin mój Kolego.

Dragon1297 - 22-06-2008, 19:00

Sir Siudzi, a czy to nie jest czasem na liście zakazanych tematów? I zgadzam się z Sabaku,.
kaliber94 - 22-06-2008, 19:03

Żałosne, jak ci sie nie podoba, że ruchy sie za długo ładują to nie graj albo wysyłaj sms na ruchy. Jestem na NIE
v_PoGrOmCa_v - 22-06-2008, 19:04

"5.39. Propozycje pośrednio związane z płatnymi usługami (np. zmniejszenie prota po przegranej walce, zwiększenie ilości miejsc w Depozycie, etc.) "

Aby było widoczne , nie zmodyfikowałem wcześniejszej wypowiedzi.
Proszę zamknąć temat.

Skailer - 22-06-2008, 19:13

1 Primo - MFO to nie Tibia, Ogame, Plemiona i inne gierki typu "Bogatszy góruje, reszta niech się kłania"
2 Secundo - Oj biedaczku. Nie podoba ci się to nie graj. Wydaj majątek na Ogame, Tibie i bądź tam najlepszy...
3 Tercjo -
Cytat:
Zakazane tematy(*):
5.39. Propozycje pośrednio związane z płatnymi usługami (np. zmniejszenie prota po przegranej walce, zwiększenie ilości miejsc w Depozycie, etc.)

To by było na tyle g:>

Tommy The Thunderer - 22-06-2008, 19:13

właśnie, przecież siła MF to właśnie BRAK jakiegokolwiek ulepszania za kasę. dlatego Ogame ssie :)
Ukryty_Samuraj - 22-06-2008, 21:21

Proszę o dokłądne przeczytanie mojej wypowiediz, a później komentować.

Jestem ZA Premium!
Ale nie na tej zasadzie co proponuje autor - on proponuje coś takiego, że każdy kto ma więcej kasy - będzie lepszy. Teraz właściwie też tak jest i to mi się nie podoba - bo kto ma więcej kasy ten sobie więcej esków wyśle i nabije szybciej lvle.

Konto premium powinno mieć ułatwienia, które nie wpłyną na szybkość levelowania.
Będę używać zwrotu PP (Premium Player)
-GM'owie najpierw odpowiadają na pytania PP
-Mapka większa o x pól (powiedzmy 2-3).
-Możliwość ustawienia sobie dziennie 5 minut ochrony łącznie

I jeszcze parę rzeczy można wymyślić które nie wpłyną na szybkość levelowania. Ew. można też dodać rzeczy które wpłyną, ale nie aż tak bardzo:
-Nie widać nas jak biegamy po mapie
-Koszt karawany o połowę mniejszy
-Tracimy mniej złota przy przegranej walce

Et cetera, et cetera...