My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Prasa dnia

Xost - 23-06-2008, 07:32
Temat postu: Prasa dnia
Mam propozycje zeby była taka gazeta na stronie głównej co sie działo pszez ostatnie 2 godziny
np.najlepszy rak wygrany,przelew kasy,bany i news.prasa by sie nazywałka pt."Zostatniej chwili gry"Było by narysowanie gdziesz obok :cool: Zrobiłem ten teamt po to by graczowie się dowiedzieli co się dzije w Mf taka mini prasa :grin:

Kazdy chce pszeczytać gorącą prase :lol:

Dess - 23-06-2008, 07:40

Xost napisał/a:
np.najlepszy rak wygrany

A może ktoś nie chce pokazać walki swojej, który przegrał lub wygrał ?
Xost napisał/a:
przelew kasy

Ujawniło to by przestępców ? Oni nie byliby zadowoleni. Trudno to by było wykonać.
Xost napisał/a:
bany i news

Newsy masz na stronie głównej, a bany (nie wiem co ci przyszło do głowy).

MF to nie gazeta ! Pomysł nie przemyślany do końca. Na nie.

Xost - 23-06-2008, 07:43

Żal mi ciebie mi chodzi to co wydazyło sie w grze najciekawsze chwile z 2 godzin :-)
Dess - 23-06-2008, 07:49

Xost napisał/a:
Żal mi ciebie mi chodzi to co wydazyło sie w grze najcikawsze chwile z 2 godzin :-)

Wiem o co chodzi ale ten pomysł jest beznadziejny ! Teraz na ten czas Strona Główna jest dobra (nie potrzebuje zmian).
Fajnie będzie wyglądała zapchana na maxa Strona Główna ? Jeszcze jest te SB.

PS: kup sobie słownik, bo tych błędów twoich jest trochę ... g:o

Xost - 23-06-2008, 07:55

Jaka na maxa usunie sie ten mały chat na głównej i git :razz:

:arrow: Prasa bendzie lepsza niż ten chat z przeklinaniem :idea:

SweeT Dr3aM - 23-06-2008, 08:17

Mysle ze to dobry pomysl :wink: Jestem na TAK
Xost - 23-06-2008, 08:26

Jagby była ta prasa to było fajniej :cool: bendziemy wiedzieć co sie dzije w grze
dracon13pl - 23-06-2008, 08:26

Pomysl ciekawy ale jestes na nie ... wg. mnie jest to zbedne
Dess - 23-06-2008, 08:27

Cytat:
Jaka na maxa usunie sie ten mały chat na głównej i git :razz:

Gazeta może wejść tylko aby ten SB jak najszybciej zniknął ! g:o

Xost - 23-06-2008, 08:30

Ten chat na głównej bezsensu jest tylko wyzywanie tam.
A gazeta była by to lepiej było by każdy by wiedział co sie dzije w Mf :-)

v_PoGrOmCa_v - 23-06-2008, 08:45

Nie zachowujcie się jak dzieci > < Każdy drugiego przekonuje do swojej racji i to nie jest głosowanie także pewne osoby w tym temacie zasłużyły na nagrodę.

Sam chciałem coś takiego zrobić kiedyś, ale nie jako "Coś się wydarzyło przez ostatnie 2h" tylko powiedzmy co tydzień. Teraz mam mieszane uczucia co do tego.

Szczerze mówiąc jakakolwiek praca w MFO mnie już nie interesuje, nie będę marnował swojego czasu i robił coś za kogoś kto tylko bierze za to szmal i wykorzystuje wszystkich graczy czyniąc ich Game Masterami ( Uch, ach! On ma przed nickiem [GM] - respekt Oo).

Także na początek trzeba zmienić (postawę) "Głowę" tej gry. Ile można dekorować i ulepszać coś za niego? Jacek musi naprawdę chcieć zająć się tą grą, ponieważ nadejdzie czas, że elita MFO, która ma znaczący wpływ w rozwój gry w końcu się rozmyśli i odejdzie. Wtedy raczej ratunku nie będzie, no chyba, że ta gra nastawiona jest na analfabetów i ludzi, którzy tymi analfabetami manipulują.

@Down

"Jak ci sie nie podoba ten pomysł to nie pisz tu :!: "

To jest otwarta dyskusja i jako użytkownik tego forum mam prawo aby wypowiadac się w tym temacie, mogę go krytykowac tak samo jak chwalić tak więc nie każ mi co mam robić.
Poza tym aby pomysł wcielić do realizacji musiałbyś zebrać grupę ludzi, którzy mają coś w głowie i mieć DOBRY KONTAKT z ADMINEM(!) Myślisz, że Admin Ci udostępni ingerowanie w stronę głowną? Nie? Co za tym idzie. Pan Jacek będzie musiał codziennie wchodzić i umieszczać tam Twoje wypociny odnośnie gry. Spodoba mu się to? Zbierze za to jakąś kase? Nie? To po co to robić?

~~

W grę przestałem grać, ale nie będziesz mi rozkazywał co ja mam robić. Jestem wolnym człowiekiem i czas, który mi dano gospodaruje tak jak uważam za sensowne.

Skończyłem.

~~

Może jeszcze coś dorzucę aby w ogole zepsuć Ci marzenia, mianowicie taka grupa musiałaby nienagminnie znać ortografię tak więc mój kolego raczej w ów grupie byś się nie znalazł. ; ) Jeszcze raz Pozdrawiam; ]

Xost - 23-06-2008, 08:51

Jak ci sie nie podoba to nie nasza sprawa :smile: Prasa była by lepsza niż jakiś chat - jak wtedy gra ci sie nie podoba to nie graj nam sie podoba i gramy

Jak ci sie nie podoba ten pomysł to nie pisz tu :!:

Prasa była by pod koniec dnia ok 15-19 godziny co sie wydażyło z całego dnia :grin:

Skailer - 23-06-2008, 08:54

Pomysł według mnie bezsensu... choć usunięcie tego chata i wstawienie czegos takiego zamiast chata to już lepszy pomysł... ten chat jest przerażający...
v_PoGrOmCa_v napisał/a:
Także na początek trzeba zmienić (postawę) "Głowę" tej gry. Ile można dekorować i ulepszać coś za niego? Jacek musi naprawdę chcieć zająć się tą grą, ponieważ nadejdzie czas, że elita MFO, która ma znaczący wpływ w rozwój gry w końcu się rozmyśli i odejdzie. Wtedy raczej ratunku nie będzie, no chyba, że ta gra nastawiona jest na analfabetów i ludzi, którzy tymi analfabetami manipulują.

Wreszcie jakaś sensowna wypowiedź g;)

I uwaga to twórcy tematu:
Człowieku! Masz FireFoxa to korzystaj z niego! Te błędy aż biją w oczy tego się czytać nie da g:|

Pitazboras - 23-06-2008, 10:04

Xost napisał/a:
Mam propozycje zeby była taka gazeta na stronie głównej co sie działo pszez ostatnie 2 godziny

Ja Ci powiem co się działo ciekawego w MFO przez ostatnie 2 godziny. Nic. W takiej gazecie można by raz na pół roku zamieścić informację odnośnie zmian w grze, a przez resztę czasu co? "XXX wygrał walkę"? "YYY wbił kolejny poziom"? "ZZZ został zbanowany"? A kogo to obchodzi...

Lag - 23-06-2008, 10:41

Pomysł zaczerpnięty zapewne z TheCrims. Tam jest coś takiego, źe piszą o dodatkowych bonusach w mieście, oraz o szczególnych osiągnięciach graczy.

Sam nie widzę potrzeby, by to wprowadzać, nie za bardzo zaciekawi to graczy w tym mnie, jednak jeśli to miałoby wejść na miejsce czatu to i tak już to lepsza zmiana. Na NIE, bo nie potrzebne. :P