My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Raporty

Simon08 - 23-06-2008, 14:05
Temat postu: Raporty
Pomyślałem sobie, że przy dacie raportu mogłoby być miejsce odbycia się walki. Np:

Po co ten pomysł?
Pomagałoby w rozwiązywaniu tego typu problemów:
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=20546

NaPatelniChomik - 23-06-2008, 14:08

jestem na nie, nie jest to do niczego potrzebne, to ze koledze zrobilo psikusa to juz jego problem pewnie z laczem a nie z gra, ja tez tak mialem jak mailem problemy z netem. Jakos mnie i nie tylko mnie nie interesuje gdzie walczylem bo nie jest mi to potrzebne :) Bardziej przydalby sie lvl gracza przy nicku typu NPC [113] vs NPC [113] oraz wprowadzenie raportow kolorowych czyli na zielono wygrany na czerowo przegrany :)
Anonymous - 23-06-2008, 14:20

Mam mieszane uczucia.
1. Na nie, bo
NaPatelniChomik napisał/a:
nie jest to do niczego potrzebne, to ze koledze zrobilo psikusa to juz jego problem pewnie z laczem a nie z gra, ja tez tak mialem jak mailem problemy z netem. Jakos mnie i nie tylko mnie nie interesuje gdzie walczylem bo nie jest mi to potrzebne :) Bardziej przydalby sie lvl gracza przy nicku typu NPC [113] vs NPC [113] oraz wprowadzenie raportow kolorowych czyli na zielono wygrany na czerowo przegrany

2. Na tak, ponieważ, można byłoby ocenić gdzie najczęściej expi, chodzi dany gracz :) byłoby to ułatwieniem, w poszukiwaniu za expem i rankiem :roll:

Ukryty_Samuraj - 23-06-2008, 15:00

Progres, ale to są raporty, czyli ty nie widziałbyś tych danych u innego gracza ;)
Anonymous - 23-06-2008, 15:03

Wiem, ale jeśli zaatakowałeś danego gracza 3-4 razy w ciągu tych samych dni, i jesteś z tych ataków zadowolony :P to jak dany gracz jest online, to warto przejrzeć raporty, np. Gdzie lubi expić.
Bądź Gdzie chodzi na Bossy itp. Warto tam na niego czychać ;]

JYN - 23-06-2008, 18:39

Jeśli chodzi o takie problemy jak tutaj to mogło by coś takiego wejść
i w razie czego GM'owie mogliby to sprawdzić i może nawet oddać ranq.

Skailer - 25-06-2008, 15:39

Według mnie dobry pomysł g:) , niczego nie pogorszy/utrudni, za to ułatwi GM'om życie + łatwiej będzie wykryć czy błąd jest błędem g:P
Deff - 25-06-2008, 15:44

JYN, tak jak powiedział to dobry pomysł na takie błędy jak tamta walka....