|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Rodzina żłobek
Xost - 23-06-2008, 17:47 Temat postu: Rodzina żłobek Mam propozycje żeby można się rozmnażać np.
męzczyzna + kobieta = dziecko dziecko by miało wpsólne hasło z rodzicammi ( kontem kierują rodzice )
A rozmnażało by sie tak idzie się do karczmy bieżesz sie pszespać ( trzeba 1 na dzień spać )
Mija kilka miesięcy 1-3 pojawia sie dziecko było by miejsce by ciecko zostawić żłobku kiedy idziemy do pracy, do szkoły itp. ( mowie o real rzeczach praca szkoła )Złobek byłby w każdym mieście żeby dziecko zostawić tam by pracowali gracze za 1 godzine by zarabiali 3k można bypracować max 5 godzin dzienie od 5 lvl można by bracować
I jak podoba się
Dess - 23-06-2008, 17:49
Cytat: | Tematy zakazane:
5.7. Propozycje dotyczące ślubów. |
Można ten twój pomysł podpiąć do tego.
Xost - 23-06-2008, 17:50
Ja nie mówie o ślubie
Skailer - 23-06-2008, 17:51
Xost napisał/a: |
męzczyzna + kobieta = dziecko dziecko by miało wpsólne hasło z rodzicammi ( kontem kierują rodzice ) |
Po tym zdaniu już przestałem czytać.
MFO to gra MMORPG, a nie Simsy , chcesz wspólną postać? Załóż wspólnie ze swoją dziewczyną konto na s3
P.S. Temat mnie rozbawił
Dess - 23-06-2008, 17:51
Ale, żeby było dziecko w większości wypadkach bierze się ślub.
To jest MFO, a nie Simsy.
Skailer - szybszy byłeś. Jego propozycja tak jak tobie przypomniała nam Simsy.
Xost - 23-06-2008, 17:53
A po co ślub od razu dziecko sie robi na s3 niechce robić kont
dislike - 23-06-2008, 17:55
Xost napisał/a: | od razu dziecko |
Mhm.. i myślisz, że jakieś panny dadzą się tak gwałcić? (i to z taką konsekwencją) ..
ehe... cóż wzrośnie ilość za to transwestytów... i to młodocianych.
Na niet.
Xost - 23-06-2008, 17:58
[GM] dislike ty odrazu gwałty płci by klikało tak kiedy chce z nim dziecko mieć mężczyzna dawałby jej zaproszenie do robienia dziecka
Dess - 23-06-2008, 18:00
Xost napisał/a: | Mija kilka miesięcy 1-3 pojawia sie dziecko było by miejsce by ciecko zostawić żłobku kiedy idziemy do pracy, do szkoły itp |
Aby zrealizować ten twój bezsensowny pomysł trzeba by zmienić prawie całą grę.
Czyli zamiast questów itp. idziemy do pracy lub opiekować się dzieckiem ?
Cytat: | jej zaproszenie do robienia dziecka |
Spadłem z krzesła buaahaha, ehs
Xost - 23-06-2008, 18:01
questy bbyły by ja mówiłem o tej pracy o prawdziwym życiu
NaPatelniChomik - 23-06-2008, 18:01
dislike napisał/a: | Xost napisał/a: | od razu dziecko |
Mhm.. i myślisz, że jakieś panny dadzą się tak gwałcić? (i to z taką konsekwencją) ..
Na niet. |
zabiles mnie
A ja jestem na NIE , moze jeszcze czworaczki i zasilek bo ja jeszcze bede sie domagal giertychowki
Xost - 23-06-2008, 18:03
By sie dostawało bercikowe za dziecko
Zahir - 23-06-2008, 18:03
dislike napisał/a: | Xost napisał/a: | od razu dziecko |
Na niet. |
Ja obawiam sie Disi sytuacji, w ktorej dziecko sie rodzilo ze zwiazku dwoch facetow - niestety zdecydowana wiekszosc graczy o kobiecych nickach to jednak chlopcy. Xost chyba tego nie przewidzial.
Dess - 23-06-2008, 18:03
A jak byś chciał się rozwieść to idziesz do sądu, zakładasz żonie sprawę i walczysz o prawa rodzicielskie ?
Temat chyba można już zamknąć
Xost - 23-06-2008, 18:04
Chyba w Mf profilu jest napisane chłop czy baba
|
|