|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Nowa broń
Shey - 27-06-2008, 08:05 Temat postu: Nowa broń Wpadłem na pomysł żeby zrobić taką broń co dodaje +500 ataku i +500 ataku magicznego. Wtedy możliwe by były nowe profesje czyli paladyn . i Paladyni wlaili by z ataku i z magii po tyle samo ale mniej niż taki "pełny" wojownik. Ta broń zniwelowała by częściowo anty i może n00bstatów.
xShadowx - 27-06-2008, 08:31
Nie przejdzie moim zdaniem, poco trzecia profesja, dobrze jest jak jest a jak masz problem z noobstatami to ich unikaj albo sam się zrób na noobka.
tazioo - 27-06-2008, 08:55
W mfo nie ma czegoś takiego jak profesja tutaj liczy się rozdawanie pkt...
A i masz odpowiedni temat do dawania propozycji z eq
scaw - 27-06-2008, 09:02
Paladyn - Nie przejdzie nie robmy z mfo tibii.
Shey - 27-06-2008, 09:04
Tylko podałem nazwę jak może to się nazywać . Może być mago-woj
gandalf-szary - 27-06-2008, 09:15
shey żal nie przejdzie mago-woj lol
Tetus - 27-06-2008, 09:18
a co moze zrobimy jeszcze druida??? albo pacca tak jak w tibi???
gandalf-szary - 27-06-2008, 09:25
ej może jeszcze nekromantę jak w innych grach są
Skailer - 27-06-2008, 11:01
Już z tibią skojarzyliście. Tylko nazwa podobna do tibijskiej - tylko że palladyn tibijski wali z dystansu, co jest nie realne w MFO. On nam tu proponuje prawdziwego palladyna.
Palladyn to taki wojownik, lecz umie się posługiwać także magią. Palladyn różni się tym od wojownika że jego atak jest słabszy, tak samo jak atak magiczny jest słabszy od ataku maga...
Pomysł dobry, zlikwidowałby poczęści plagę anty. Bo jak zrobisz anty palladyna? Anty palladynem byłaby obecna hybryda hehe ^^
Tylko jedno mnie zastanawia - co z magią dla tego palladyna hę?
tazioo - 27-06-2008, 11:03
jak tak to zróbmy jeszcze:
Szamana
Rogue
Warlocka
Łucznika
xDDD
PS: Robi się mały spam ;p
Ashiro - 27-06-2008, 11:09
xShadowx napisał/a: | Nie przejdzie moim zdaniem, poco trzecia profesja |
W MF nie ma profesji, a bardziej można powiedzieć, że te "klasy" zależą tylko i wyłącznie od statystyk jakie ma dany gracz
Gbriel - 27-06-2008, 11:18
Skl ma rację pomysł nie najgorszy ale realizacja powinna być lepsza...
NaPatelniChomik - 27-06-2008, 11:33
Skailer napisał/a: | Już z tibią skojarzyliście. Tylko nazwa podobna do tibijskiej - tylko że palladyn tibijski wali z dystansu, co jest nie realne w MFO. On nam tu proponuje prawdziwego palladyna.
Palladyn to taki wojownik, lecz umie się posługiwać także magią. Palladyn różni się tym od wojownika że jego atak jest słabszy, tak samo jak atak magiczny jest słabszy od ataku maga...
Pomysł dobry, zlikwidowałby poczęści plagę anty. Bo jak zrobisz anty palladyna? Anty palladynem byłaby obecna hybryda hehe ^^
Tylko jedno mnie zastanawia - co z magią dla tego palladyna hę? |
pochwale za wyjasnienie tego co jest esencja
Profesja ktora atakuje i tym i tym = Brak anty
Chcialbym tylko Noobstata palladyna zobaczyc Nie do zabicia
Ukryty_Samuraj - 27-06-2008, 13:59
Ja już widziałem pare wojomagów - mój kolega nawet walczył gdzieś - i całkiem dobrze mu szło - rżnął na zmianę fizzykiem i magią i gdyby kumpel nie był hybrydą to by dedł. Chcesz wojo-maga? Masz:
Gem (dla maga: wiatr, lód etc.)
Broń dla woja
W siłe dajesz 2x mniej niż w magie
I w szczescie nie dawaj bo ci stat zbraknie, dawaj za to w speeda
Ja zrobiłem taką postać, powiem że nawet fajnie się grało ale do 14 levelu - później spaprałem postać...
Skailer - 27-06-2008, 14:23
Ukryty_Samuraj, dlatego trzeba porobić odpowiednie bronie + jakieś dobrze dobrane eq
|
|