My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - nowa inteligencja

NaPatelniChomik - 27-06-2008, 18:31
Temat postu: nowa inteligencja
nie chodzi mi o same mikstury ale o to kogo pierwszego atakujemy gdy walczymy T vs T oraz z potworkami... można by było wybrać pierwszeństwo ataku... byłoby To bardziej taktyczne i w sumie trudniejsze rozwiązanie. Bo nawet gdy na przykład w teamie jest noobstat (reszta to wojowie)i wszyscy z przeciwnej drużyny zaznacza w inteligencji tamowej ze chcą atakować maga to ich ataki poleca na noobstata w tym czasie reszta teamu noobstata możne atakowac ludzi którzy stracili już ture...

co o tym myslicie ?

Ukryty_Samuraj - 27-06-2008, 19:11

Fajny pomysł. Chyba już kiedyś był jak się nie mylę ktoś proponował więcej funkcji do inty - i to chyba było właśnie tam ;)
alcadeias - 27-06-2008, 20:37

Niedobry pomysł. Teamy z noobstatami miały by przewagę nad innymi teamami.
Ukryty_Samuraj - 27-06-2008, 21:11

Właśnie by to nic nie zmieniło.
1.Normalnie gracze wszyscy na hula atakują noobstata. (tu mają przewagę zwykli gracze)
2.Noobstaty rżną ofiary po kolei Każdy nbst a swoją ;) (i tu przewagę mają noobstaty)

NaPatelniChomik - 27-06-2008, 21:27

a ja mowie o grze taktycznej na przyklad team sklada sie z

T1

100 lvl (mag) 100 lvl (woj) 100 lvl (mag) 100 lvl (woj)

T2

110 lvl (mag) 90 lvl (woj) 110 lvl (mag) 90 lvl (woj)

Dla teamu T1 bedzie lepiej kiedy wszyscy ustawia inteligencje aby atakowac pierwszych magow poniewaz team T2 ma ich na wyzszym poziomie i ich eliminacja umozliwi teamowi T1 atak nizszych lvl.

Reszte ustawien i kombinacji sami wymyslcie... ale... wiem jedno byloby to utrudnienie i rzeczywiscie trzeba by bylo dobierac odpowiednio ludzi do teamow :) nie byloby indywialnosci :D Tylko praca zespolowa...

TheQuestion - 27-06-2008, 23:28

Nie głupie ;] daje to wiele rozwiązać taktycznych jak już zauważyłeś... a nie tak na pałe :)
Conrado - 28-06-2008, 19:29

Także na nie nic to by nie dało a zresztą wydaję mi się że to zależy od stat ale to zna chyba tylko admin kogo walniesz w teamie g:P
mklem1 - 29-06-2008, 10:50

Pomysł kompletnie do bani...

Powiedz co sie stanie gdy z 1 TEAM zaatakuje najpierw 2 zawodnikami :/

obrazu 1 postać z przeciwnego team leży..... co zmienia tak naprawdę walkę w łud szczęścia bo 4 na 3 nie ma szans już na wyższych lv, Nawet gdy tych 3 z 2 teamu będzie miało atak po kolejni obrazu to i tak następnie stworzy sie przewaga 3 na 2 i w tym momencie już nie da rady wygrać

konkluzja: WYGRA drużyna która pierwsza będzie miała 2 zawodników pod rząd....KONIEC