My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Wyłącz Prywatne Wiadomości

Dess - 29-06-2008, 18:43
Temat postu: Wyłącz Prywatne Wiadomości
Proponuję aby w Profilu byłaby taka opcja do zaznaczenia "Wyłącz Prywatne Wiadomości".
Oczywiście ta opcja by działała tylko na wiadomości od zwykłych graczy ;>
A jak ktoś chciałby wysłać do kogoś z zaznaczoną tą opcją to by wyskakiwałoby mu takie okienko 'Gracz ma wyłączoną Skrzynkę Odbiorczą'.

Niektórzy mają 'gdzieś' te wiadomości i nie chcą ich w ogóle otrzymywać.

Mam nadzieję, że takiego tematu nie było :?

dracon13pl - 29-06-2008, 19:00

Takie wyjscie nikomu nie przeszkadza a napewno wielu osobom pomoze ...

Jestem na tak

Anonymous - 29-06-2008, 19:03

Jestem totalnie na nie....beznadziejna opcja...znam wiele osób, które nie chcą otrzymywać wiadomości pw...ale do tego służy opcja "ignoruj" Ja sam mam na liscie prawie 500 osób zignorowanych...ale jest kilka czy nawet kilkanaście osób, z którymi lubie od czasu do czasu poklikac.... i co jesli zablokuje sobie calą skrzynke to taki ktos nie bedzie mógł napisac....i tak samo na odwrót! Masz opcje "ignoruj gracza" to z niej korzystaj!
dislike - 29-06-2008, 19:39

Tam! Tak! Tak! Jestem na Tak! Wyłączyć to .. i w końcu dać święty spókoj GM i innym istotką...^^
Skailer - 29-06-2008, 19:47

dislike napisał/a:
Tam! Tak! Tak! Jestem na Tak! Wyłączyć to .. i w końcu dać święty spókoj GM i innym istotką...^^

W pełni się zgadzam...
Kubi13 napisał/a:
Ja sam mam na liscie prawie 500 osób zignorowanych

Co tak mało :? ostatnio mi się nudziło to jak sobie tak policzyłem to mi wyszło 1372 g:D>
Ta opcja powinna być od samego początku g:<

TheQuestion - 29-06-2008, 19:47

Myślę, że to nie jest trudne do wykonania, a niektórym przyda się napewno.
Jestam na tak.

-Vendel- - 29-06-2008, 19:55

GM'owie zaszaleją :) Jestem na tak, trzeba ułatwić życie im <i lepszym graczom jak Yoga i Fun ;) >
Anonymous - 29-06-2008, 21:34

Skailer napisał/a:

Kubi13 napisał/a:
Ja sam mam na liscie prawie 500 osób zignorowanych

Co tak mało :?: <

Bo ja robię amnetie raz na 2miechy ^^ tak to już bym miał wszystkich chyba poblokowanych :-D :-D

[ Dodano: 29-06-2008, 22:35 ]
dislike napisał/a:

Tak..tak na pewno...w ogóle lepiej usunąc wszystkich GM'ów

Conrado - 29-06-2008, 21:41

Ja jestem na tak g:)

dislike napisał/a:
i w końcu dać święty spókoj GM

Jeszcze są zażalenia ^^

ale propozycja fajna g;)

Fieldy - 29-06-2008, 21:56

Jestem na tak... mam trochę dość wiadomości typu :
"solo?" "wyślesz mi esa?" itp. etc. itd. xD

Shey - 30-06-2008, 15:45

Jestem na tak bo wkurza mnie jak ludzie spamują na prv walczysz , solo skoro w prezentacji mam napisane wielkimi literami NIE WALCZE
4Funs - 30-06-2008, 16:02

Normalnie Ameryka! ;s jestem na taaak
Anonymous - 30-06-2008, 16:21

Ja nie wiem.....chcecie wszystko wyłączyć wszystko...walki z graczami...wiadomości prywatne....niedługo może jeszcze będziecie chcieli założyć blokade na potworki, żeby was nie atakowały....masakara...przecież gdyby coś z tego miało wejść do gry....gra straciła by na uroku....beznadzieja :!: :!:
Dess - 30-06-2008, 16:25

Kubi13 napisał/a:
.gra straciła by na uroku

O naprawdę by straciła jakby dodałoby się jeden przycisk :lol: hehe
A i dlaczego porównujesz tą opcję do walki z graczami, potworkami ... to zupełnie co innego.

Opcja na pewno by nie zaszkodziła (a niektórym by pomogła) ;>

Anonymous - 30-06-2008, 16:30

Kasumi napisał/a:
Kubi13 napisał/a:
.gra straciła by na uroku

O naprawdę by straciła jakby dodałoby się jeden przycisk :lol: hehe
A i dlaczego porównujesz tą opcję do walki z graczami, potworkami ... to zupełnie co innego.

Opcja na pewno by nie zaszkodziła (a niektórym by pomogła) ;>

Napisałem uroku...bo nie miałem innego słowa pod ręką :573:

Wy chcecie zablokować coś co jest częścią tej gry...jak sobie wyobrażasz, że 50% ludzi...czyli okolo 70tys. graczy zablokuje swoje PW??? Nikt z nikim nie będzie mógł się porozumieć :/

To już lepszą opcją była by jakaś granica lev na PW....np. zaznaczasz, że nie chcesz otrzymywać wiadomości prywatnych od graczy z lev. mniejszymi niż.....25:) i tyle...

Albo faktycznie zablokować wszystkie PW, ale z możliwością zaznaczenia "wyjątki" i zaznaczyć tam swoich znajomych!