|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Mój pomysł xD
NiszczycieL - 30-06-2008, 21:59 Temat postu: Mój pomysł xD Dobra kończ waść wstydu oszczędź!!!
Przyznam uczciwie, że ta gra jest do bani.
95% jej zajmuje expienie a to jest żalowe bo mapy maja prymitywną grafikę (te po update też).
A co do update to szef gry i jego zgraja pseudo programistów przez 10 miesiecy nie potrafia zrobić na czas paru ulepszonych mapek i kryją się jakimś małym update... No to w 100% żal ich...
Mój pomysł to skasować całą grę!!!!
jak ktoś lubi gry fantasy to polecam The Elder Scrolls IV: Oblivion z dodatkami tam mapki są pięknie wykonane a jak coś nie wyjdzie to wpisujemy kody lub wczytujemy grę
Pozdrawiam
Simon08 - 30-06-2008, 22:24 Temat postu: Re: Mój pomysł xD
NiszczycieL napisał/a: | Dobra kończ waść wstydu oszczędź!!!
Przyznam uczciwie, że ta gra jest do bani.
95% jej zajmuje expienie a to jest żalowe bo mapy maja prymitywną grafikę (te po update też). |
Znajdź mi grę www która ma mapki 3d i nie musi się ładować 30 minut.
NiszczycieL napisał/a: | A co do update to szef gry i jego zgraja pseudo programistów przez 10 miesiecy nie potrafia zrobić na czas paru ulepszonych mapek i kryją się jakimś małym update... No to w 100% żal ich... |
Zauważ że (o ile się nie mylę) MF to nie jest jedyne zajęcie adminów. Oni też mają swoje rodziny i zajęcia. Też chcą mile spędzić wolny czas. Nie rozumiem niektórych graczy:
"Kiedy up?", "Nie chce mi się czekać zróbcie coś z tym"
Czy nie mają oni innych zajęć niż tylko gapienie się w "świecące pudełko".
NiszczycieL napisał/a: | jak ktoś lubi gry fantasy to polecam The Elder Scrolls IV: Oblivion z dodatkami tam mapki są pięknie wykonane a jak coś nie wyjdzie to wpisujemy kody lub wczytujemy grę
Pozdrawiam |
Jaka jest wtedy przyjemność z grania?
Zresztą co ma piernik do wiatraka? Nie porównujmy gry www do rpg.
P.S ankieta jest beznadziejna podobnie jak twój pomysł
P.S 2 Idź i nie wracaj
Anonymous - 30-06-2008, 22:47
NiszczycieL napisał/a: |
Mój pomysł to skasować całą grę!!!! |
Stray, co ty brałeś?? I gdzie to można kupić???
@Michał - 30-06-2008, 22:48
Kubi13 napisał/a: | NiszczycieL napisał/a: |
Mój pomysł to skasować całą grę!!!! |
Stray, co ty brałeś?? I gdzie to można kupić??? |
dzieciom tego nie sprzedaja
Anonymous - 30-06-2008, 22:53
@Michał napisał/a: | dzieciom tego nie sprzedaja |
No tego nie kupimy....
Zawsze można poprosić mamę
Ale zawsze warto znać nazwę...jak będę chciał mieć odpały, to wezmę...
@Michał - 30-06-2008, 22:54
Kubi13 napisał/a: | @Michał napisał/a: | dzieciom tego nie sprzedaja |
No tego nie kupimy....
Zawsze można poprosić mamę
Ale zawsze warto znać nazwę...jak będę chciał mieć odpały, to wezmę... |
jak bedziesz chcial miec niezly odpal to trzepnij sie patelnia w lepetyne
Anonymous - 30-06-2008, 22:55
@Michał napisał/a: | jak bedziesz chcial miec niezly odpal to trzepnij sie patelnia w lepetyne |
To akurat nie było ani mądre ani śmieszne
@Michał - 30-06-2008, 22:58
Kubi13 napisał/a: | @Michał napisał/a: | jak bedziesz chcial miec niezly odpal to trzepnij sie patelnia w lepetyne |
To akurat nie było ani mądre ani śmieszne |
pronto, przeciez twoje poczucie humoru jest na poziomie 2-4 lat wiec zanim to ograniesz to ohoho i jeszcze daleko
Corso - 30-06-2008, 23:00
Blah w końcu ktoś normalnie pomyślał i dał dobry pomysł... napisz petycję i zbieraj podpisy na SB/rozmowie (dział) i wyślij adminowi.
@DOWN
Za wasz spam obydwaj powinniście dostać...
Anonymous - 30-06-2008, 23:01
@Michał napisał/a: |
pronto, przeciez twoje poczucie humoru jest na poziomie 2-4 lat wiec zanim to ograniesz to ohoho i jeszcze daleko |
A za takie coś już powinieneś mieć Warna
Pitazboras - 30-06-2008, 23:08
Koniec spamu Czekajcie grzecznie na zamknięcie tematu
xShadowx - 01-07-2008, 07:17
Przepraszam ze sie jeszcze wypowiadam ale czlowieku zal mi cie... niepodoba ci sie mf to niegraj, i zadna gra niejest lepsza od Mf...
NiszczycieL - 01-07-2008, 09:49
Simon08 napisał/a: | Znajdź mi grę www która ma mapki 3d i nie musi się ładować 30 minut. |
A czy ja mówiłem, że mi chodzi o mapki 3d? Mapki 2d też można pięknie zaprojektować...
Simon08 napisał/a: | Zauważ że (o ile się nie mylę) MF to nie jest jedyne zajęcie adminów. Oni też mają swoje rodziny i zajęcia. Też chcą mile spędzić wolny czas. Nie rozumiem niektórych graczy:
"Kiedy up?", "Nie chce mi się czekać zróbcie coś z tym"
Czy nie mają oni innych zajęć niż tylko gapienie się w "świecące pudełko". |
Jak byś miał zielone pojecie o informatyce n00bku to byś wiedział, że nie admini a programiści projektują mapy, postacie, sztuczną inteligencje itp.
Oni robią to zawodowo i powinni się wyrobić w 10 miesięcy z ok 100 małymi mapkami!
A co do adminów i GM to większość z nich wbija na mfo raz na 2 lub 3 dni... Więc nawet nie mów, że są szczególnie zapracowani!!!
Singami - 01-07-2008, 09:56
Simon08 napisał/a: | Znajdź mi grę www która ma mapki 3d i nie musi się ładować 30 minut. |
Sherwood MMO, Runescape.
xShadowx napisał/a: | Przepraszam ze sie jeszcze wypowiadam ale czlowieku zal mi cie... niepodoba ci sie mf to niegraj, i zadna gra niejest lepsza od Mf... |
Żal, żal... to słowo powinno być zabronione.
Jestem za usunięciem MFO
Gbriel - 01-07-2008, 09:57
I tu mnie rozśmieszyłeś propozycją o skasowanie gry.Jeśli nie chcesz grać to nie graj i daj nam żyć a nie musimy się męczyć i komentować twoje głupie pomysły.I czy dlatego że nie chce ci się grać mają wykasować grę??Śmieszysz i tyle.
PS.Takie genialne pomysły powinny być zakazane<-Dla tych co jeszcze w pełni nie rozróżniają sarkazmu od normalnych słów informuję że to sarkazm.
|
|