|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - My Fantasy 3D
totalover - 04-07-2008, 15:49 Temat postu: My Fantasy 3D Mam pomysł na zrobienie gry (nie viawww)My Fantasy Online (przez clienta) mógłbym pomóc przy tworzeniu ale admin gry by musiał mi dać wszystkie dane gry(przeliczniki exp spisy potworów przedmiotów itp) gra napisana w C++ full 3D + nowe przedmioty moby dużo nowych questów walki rozgrywane w systemie turowym czyli najpierw atakuje słabsza postać(mob) postać stoją przed sobą (z odstępem) i wtedy attakujący wybiera kogo chcę zaatakować a potem jak czy magią czy bronią ew. może użyć przedmiotów świat był by większy co daje więcej potworów TO NIE KOLEJNA TIBIA I JA W NIĄ GRAŁEM 1 DZIEŃ BO TO NAJGORSZA GRA JAKA ISTNIEJE I TYLKO DLA MANIAKÓW
Conrado - 04-07-2008, 15:56
totalover napisał/a: | gra napisana w C++ full 3D |
Ta to zrób do tego grafikę 3D i porozmawiamy
Oczywiście na nie to praktycznie nie możliwe + niektórym osobą mogła by nie wejść = mniej graczy = mniej kasy dla admina
Gofrus - 04-07-2008, 16:29
Genialny pomysł! Jestem na TAK! Tylko zrób to :] Najpierw zajmij się grafiką, jak będzie ok, to napisz kod i daj znać
BO szczerzez mówiąc, wydaje mi się, że po prostu jesteś taki szprytny i chcesz naciągnąć admina ( ) na to, żeby Ci wszystkie tajemnice gry ujawnił :] (np. od czego zależy, kto pierwszy atakuje )
Dess - 04-07-2008, 16:30
totalover napisał/a: | mógłbym pomóc przy tworzeniu ale admin gry |
Admin pracuje sam lub z zaufanymi osobami. A nie z tymi co 7 godzin temu dołączyli do forum.
Sabaku - 04-07-2008, 16:36
Dziś był już taki temat...
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?p=302681&highlight=#302681
ten sam koleś to pisał, tylko teraz dodał, że zrobi w 3D ...
Singami - 04-07-2008, 16:50
Dobra, zamykam.
|
|