My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - My Fantasy 3D

totalover - 04-07-2008, 15:49
Temat postu: My Fantasy 3D
Mam pomysł na zrobienie gry (nie viawww)My Fantasy Online (przez clienta) :mrgreen: mógłbym pomóc przy tworzeniu ale admin gry by musiał mi dać wszystkie dane gry(przeliczniki exp spisy potworów przedmiotów itp) gra napisana w C++ full 3D + nowe przedmioty moby dużo nowych questów walki rozgrywane w systemie turowym czyli najpierw atakuje słabsza postać(mob) postać stoją przed sobą (z odstępem) i wtedy attakujący wybiera kogo chcę zaatakować a potem jak czy magią czy bronią ew. może użyć przedmiotów świat był by większy co daje więcej potworów TO NIE KOLEJNA TIBIA I JA W NIĄ GRAŁEM 1 DZIEŃ BO TO NAJGORSZA GRA JAKA ISTNIEJE I TYLKO DLA MANIAKÓW
Conrado - 04-07-2008, 15:56

totalover napisał/a:
gra napisana w C++ full 3D

Ta to zrób do tego grafikę 3D i porozmawiamy g;)

Oczywiście na nie to praktycznie nie możliwe >< + niektórym osobą mogła by nie wejść = mniej graczy = mniej kasy dla admina g:)

Gofrus - 04-07-2008, 16:29

Genialny pomysł! Jestem na TAK! Tylko zrób to :] Najpierw zajmij się grafiką, jak będzie ok, to napisz kod i daj znać :>
BO szczerzez mówiąc, wydaje mi się, że po prostu jesteś taki szprytny i chcesz naciągnąć admina ( >< ) na to, żeby Ci wszystkie tajemnice gry ujawnił :] (np. od czego zależy, kto pierwszy atakuje :cool: )

Dess - 04-07-2008, 16:30

totalover napisał/a:
mógłbym pomóc przy tworzeniu ale admin gry

Admin pracuje sam lub z zaufanymi osobami. A nie z tymi co 7 godzin temu dołączyli do forum.

Sabaku - 04-07-2008, 16:36

Dziś był już taki temat...

https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?p=302681&highlight=#302681

ten sam koleś to pisał, tylko teraz dodał, że zrobi w 3D ...

Singami - 04-07-2008, 16:50

Dobra, zamykam.