|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Punkty drużynowe
Wilu - 08-07-2008, 10:31 Temat postu: Punkty drużynowe Zaczne od tego ,że z moich obserwacji i nie tylko, wynika że ranking drużynowy dostaję się za walki z potworami,z innymi drużynami i za walki z garczami.O ile za po zakończeniu walki z graczami pokazuję się zdobyty ranking ,w walce dryżynowej nie pamiętam,ale po walkach z potworami już nie .Moja propozycja dotyczy tego aby w raporcie z walki z potworami pokazywało się ile dostajemy pkt rankingowych dla drużyny.Wyglądało by to tak jak w raporcie z walk z graczami tzn.'' W walce zyskałeś 166 punktów rankingowych'', tylko że zamiast pkt.rakingowych , pisało by że zyskaliśmy pkt. drużynowe.
Moim zdaniem po walce z potworem ranking drużynowy aktualizował się odrazu ,a nie jak teraz co jeden dzień.Jeśli jednak pkt drużynowe nie dostaję się za walki z potworami to przepraszam.Zachęcam do wyrażania swojej opinii
Ps. Tematu o podobnym przeznaczeniu nie znalazłem ,jeśli był taki to szczerze przepraszam .
Conrado - 08-07-2008, 11:07
Wilu napisał/a: | Zaczne od tego ,że z moich obserwacji i nie tylko, wynika że ranking drużynowy dostaję się za walki z potworami,z innymi drużynami i za walki z garczami |
Też mi się tak wydaje
Mi się pomysł podoba Jestem na tak. Mały szczególik ale przydatny
|
|