|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Kilka propozycji...
Skailer - 10-07-2008, 11:34 Temat postu: Kilka propozycji... 1. Ułożenie mikstur w plecaku, walce manualnej.
Proponuję inne ułożenie mikstur w plecaku i walce manualnej..., ponieważ jak ma się kawałki kaktusa to plecak jest zaśmiecony różnymi miksturami i w walce manualnej łatwo jest się pomylić i kliknąć nie tą co trzeba... + suwak...
Proponuję takie ułożenie:
życia lv5,
many lv5 (jak wejdzie do gry),
życia lv4,
many lv4,
Eliksir,
Mikstura Regeneracji,
życia lv3,
many lv3,
życia lv2,
many lv2,
życia lv1,
many lv1,
Kawałki kaktusa,
Inne przedmioty.
2. Ułożenie świątyń.
Jak wiadomo w MFO są jedynie 2, bardzo od siebie oddalone świątynie ognia. Proponuję zrobić taki układ:
Eternia - Lód
Langeburg - Ogień
Urkaden - Ziemia
Eliar - Watr
Devos - Ogień
Nordia - Lód
Azarad - Lód
Scythe - Ziemia
Kurthus - Wiatr
Oasis - Ziemia
Folhord - Wiatr
Ballis - Ogień
Desertes - 10-07-2008, 11:41
Co do pierwszej propozycji to jestem kompletnie za. Strasznie mnie wkurza, że mam mikstury level 2, chcę użyć 3 a okaże się że kliknełem skóre dzika która wepchała się na początek, i tak nie mam pojęcia skąd ją mam -.-
Co do drugiej propozycji to takie oddalone od siebie swiątynie ognia to dlatego że nie ma bossów ognia, i nie potrzebna wtedy światynia ognia. Ale też niezły układ.
Czekam na trzecią
Skailer - 10-07-2008, 11:50
Desertes napisał/a: | i nie potrzebna wtedy światynia ognia. |
Za każdym razem trza do lange jechać , jak ładuje sobie atry to muszę jeździć od devos do lange... wiesz ile to ruchów żre? A tak to bym jeździł z devos do nordii ^^, chyba widać różnicę?
Sosna - 10-07-2008, 11:51
Pomysły są dobre, w szczególności ten 1. Co do drugiego to dla mnie bez różnicy, choć fakt, że byłoby wtedy wszystkiego po równo
Skailer - 11-07-2008, 13:49
Nikomu więcej nie podoba się pomysł? A może krytyka jakaś? hm?
Sheep - 11-07-2008, 13:53
Pierwszy pomysł mi się podoba.
Drugi jest dla mnie zbędny. Są świątynie w każdym mieście, a to że są oddalone od siebie to pech. Nie można wszystkiego tak ułatwiać.
Dronin - 11-07-2008, 14:54
Jestem za 1 straciłem już tak Gem wytrzymałości a za 2 To pewne ZA ponieważ strasznie ciężko robić atry jak mamy do nich np 100ruchów
czekam na 3
Sheep - 11-07-2008, 14:58
Na arty zawsze można dać kasę albo poczekać parę dni i nabić arty.
Bolek - 14-07-2008, 14:42
Cytat: | 1. Ułożenie mikstur w plecaku, walce manualnej.
Proponuję inne ułożenie mikstur w plecaku i walce manualnej..., ponieważ jak ma się kawałki kaktusa to plecak jest zaśmiecony różnymi miksturami i w walce manualnej łatwo jest się pomylić i kliknąć nie tą co trzeba... + suwak...
Proponuję takie ułożenie:
życia lv5,
many lv5 (jak wejdzie do gry),
życia lv4,
many lv4,
życia lv3,
many lv3,
życia lv2,
many lv2,
życia lv1,
many lv1,
Kawałki kaktusa,
Inne przedmioty. |
Było sam to napisałem to było ponad 1msc. temu ale może wejdzie.
pomysł 2.
Nie i tyle to nie jest nikomu potrzebne, a jeśli Ci szkoda ruchów na podróż to wyślij SMS za 3,66.(+ to że Up idzie nie wiadomo ile to jeszcze by sie prze dłużył, a tego chyba nikt nie chce. )
Pawelson - 14-07-2008, 15:04
No to moim zdaniem oba pomysły są dobre:) nie wymagają zbyt dużej pracy, a choć drobne to są bardzo przydatne:)
VoO - 14-07-2008, 15:12
1. Pomysł nie podoba mi sie teraz jest dobrze a po co te zmiany
2.Pomysł jest do gitu w eterni będą ładować w lód a nie w ziemie za bardzo ułatwi grę
AiZ - 14-07-2008, 16:43
VoO napisał/a: | 1. Pomysł nie podoba mi sie teraz jest dobrze a po co te zmiany |
Uzasadnij...
Pomysł 1 mi się podoba, raz tak wtopiłem na Serafinie #2 jak miał 1k hp
A co do drugiego to może być, mi to nie robi żadnej większej różnicy.
Skailer - 14-07-2008, 17:18
Bolek napisał/a: | a tego chyba nikt nie chce. ) |
Ja chce , wole se w OLDa pograć
VoO napisał/a: | 2.Pomysł jest do gitu w eterni będą ładować w lód a nie w ziemie za bardzo ułatwi grę |
Ale mi ułatwi i pierwszy raz słysze słowo "do gitu"
Bolek napisał/a: | to wyślij SMS za 3,66 |
Sam se wysyłaj, albo daj kasę -.-, nie dość że wydam kase to jeszcze ruchy, to tak jakbym korzystał z obu "usług" świątyni jednocześnie... g:/
Pawelson napisał/a: | nie wymagają zbyt dużej pracy, a choć drobne to są bardzo przydatne:) |
Wreszcie ktoś mnie rozumie
Sorandor - 14-07-2008, 18:28
Pomysł jest dobry,ja też osobiście nie raz przegrałem walke z bossem czy tam na arenie przez to właśnie że się pomyliłem,powinno to zostać jakoś inaczej zmodyfikowane żeby nie było tak ciasno tam.
Shey - 14-07-2008, 18:33
Pierwsza propozycja jest dobra ale ta druga do bani bo specjalnie jest świątynia z bóstwem ognia bo na początek dostajemy ogień .
|
|