|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Server płatny
EX-EnD - 12-07-2008, 08:09 Temat postu: Server płatny Witam
Mam pewną propozycje żeby założyć płatny server.Server polegałby na tym że nie było by dzieci neo,noobów , noostatów itp. aż 78% to są te dziecii noobki server by kosztował 1-2 Mf miesięcznie,kto płaci ten wchodzi ale by bylo lvl ograniczone HP i Mp np na 75 lvl ma 10 k Hp i 1,5K Mp wtedy koleś nie wchodzi bo noobstat kazdy może wejśc jak zapłaci i nie będzie dzieckim lub noob stat.Zrobiłem ten temat że jest dużo graczy którzy pakują wszystkie staty do siły lub do magi abo atakuje aż wygra ale najpierw remisuje aż zal takich dzieci co są Mf.Wdzień wdzień trace po 100-200 rank za te nooby i noob staty , pewnie dużo graczy traci na ranku lub na expie pszeznich dzieki płatnemu serverowi byśmy unikneli tych dzieci i noobów byśmy sobie normalnie grai ale bez nich by mieli server za free tam by sobie robili co chcieli w walkach a my nie będzie tracić bo będziemy na płatnym serverze.
Dziekuje za pszeczytanie jak podejmiesz dycyzje to pszemyśl ją, złamałem regulamin ? jak to zamknąć.
Skailer - 12-07-2008, 08:19
EX-EnD napisał/a: | złamałem regulamin ? |
Tak.
Cytat: | 5.10. Propozycje wszelkiego ograniczania statystyk, np: żeby szczęście nie dawało tyle do uników, siła do ataku, etc. Modyfikacje narzucające jakiekolwiek rozdanie statystyk, ograniczniki obrony/HP.
5.18. Zakaz pisania tematów z propozycją nowych światów (serwerów) - jak Admin zdecyduje, że są potrzebne (ze względów technicznych), to powstaną. |
Poza tym pomysł bezsensu, nikomu by się nie chciało płacić
EX-EnD - 12-07-2008, 08:21
Skailer, ale mi duzo kwota 1 Mf za mięsiąc ja bym płacił żeby uniknąć stracenia ranku
mnietuniema - 12-07-2008, 08:21
odłącz się od internetu i będziesz miał w domu swój własny, prywatny (bez)płatny serwer na którym nikt cię nie zaatakuje i nie będziesz płakał po przegranej
Skailer - 12-07-2008, 08:22
EX-EnD napisał/a: | ja bym płacił żeby uniknąć stracenia ranku |
mania ranQ jest już tak duża... ciesze się że jestem bossowcem
Zeke - 12-07-2008, 08:26
5.18. Zakaz pisania tematów z propozycją nowych światów (serwerów) - jak Admin zdecyduje, że są potrzebne (ze względów technicznych), to powstaną.
Złamałeś.
Ciągle piszesz ,że noobstaty to 'głuie' dzieci. Nie wiesz kto najbardziej przeklina ?? 12-17latkowie. Noobstaty nie są takie groźne bynajmniej porównując do tych wcześcniejszych wcieleń. Z tymi aktualnymi da się nawiązać walke.
Kod: | aż 78% to są te dziecii noobki server by kosztował | Czyli 1 na 4 osoby którespotkam namapie jest fajna
W eterni jest noobków dużo. Ale pod nordią da siępogadać już fajnie.
Aha 1-2 myfy odstraszą nie dzieci neo ,bo one raczej na mają komórke. Tylko już tych starszych i tych fajniejszych ,którym jest pewnie żal wydaćna taki duperelek kase
Ważny jest charakter ,a nie wiek.
Natym serwerze twoim płatnym jeszcze będzie trudniej o rankjak tam będzie sama elita
Zwalanie winy na innych jest błędem, bo tak niczego się nie nauczysz
Sorandor - 12-07-2008, 08:35
Skąd możesz wiedzieć że kasy taki noob nie ma,żeby zapałacić za taki server te 1-2 MF ? może akurat by ktoś zapałacił i by tłukł wszstkich pomysł bez sensu^^
Pawelson - 12-07-2008, 23:06
Mnie też denerwują noob staty, ale moim zdaniem pomysł bez sensu...
Daniero - 12-07-2008, 23:20
Co wy macie do noobstatow ?? lepiej zainwestujcie troche w obrone albo szczescie ,bo jak niektorzy potrafia na 25lv miec po 20wity i inty i reszta w speed i graja na rank i ze speeda biora ,to sie nie dziwie ,ze im przeszkadza to ,ze ich ktos sciagnie na hita . Widzialem nawet ludiz,ktorzy nie sa hiterami ,a sciagaja na hita i od razu mowia na nich ,ze to noobstaty i inne.
PS. Noobstat to nie tak jak niektorzy sadza ,ze hitera ,ale anty tez wiec niech anty tez sie zastanowia nad wyzywaniem noobstatow ,bo sami do nich naleza
v_PoGrOmCa_v - 12-07-2008, 23:24
Powiem Ci, że Ty inteligencją to nie grzeszysz x D
Mhm... Dlaczego graczy, którzy grają na staty tzw. "hitowcy" (w Twoim przekonaniu noobstaty) porównujesz z "Dziećmi Neo".
Czy tak trudno Wam pojąć, że MFO nie jest grą w której trzeba duzo myśleć?
Większość kupuje/dostaje statystyki i na nich spokojnie wygrywa.
Nie ma czegoś takiego jak "normalne" staty, przecież każdy musi być :
"speederem", "hitowcem" , "atrybuciarzem (xD)" , "anty" lub "luckerem".
Twój genialny pomysł! Załóżmy kolejny świat! I nawałnica wszystkie dzieci rzucają się aby zdobyć jak najlepszą pozycję, ale nie... Przecież będzie specjalna blokada "Ty nie mozesz wejsć, Jesteś dzieckiem neo - Zabronione!" x D
Sądząc po Twojej wypowiedzi niczym się nie różnisz od 11sto latków w Twoim wieku; > W każdym bądź razie polecam słownik ^ ^
Tramposz - 13-07-2008, 00:39
Pomysł bez przyszłości! Każdy ma swój sposób grania i nie możesz porównywać innych do dzieci neo tylko dlatego, że pakują w statystyki tak a nie inaczej. A tak przy okazji polecę Ci pewną lekturę do przeczytania. Nazywa się słownik ortograficzny... Po literze "p" nie piszemy "sz" tylko "rz" (z małymi wyjątkami). Odpuść może MFO i płatne serwery a przysiądź się na dzień czy dwa do podręczników. Nawet na poziomie podstawówki wypada znać ogólne zasady ortografii
ADIHC1 - 16-07-2008, 10:21
Płatny serwer, to nie jest coś złego. "Ałtor" tematu dobrał złe argumenty (które jego zdaniem są właściwe), przez co spalił temat. Ale prawda jest taka, że płatny serwer faktycznie oczyściłby grę z wszelkiej maści hołoty (i czas na odwieczne pytani - co to noobstat?) - kto przy zdrowych zmysłach płacąc kilka złotych miesięcznie (cena nie może być za niska, ani nie może odstraszać potencjalnych abonentów - kwestia odpowiedniego balansu) będzie narażał się na bana czy choćby więzienie? A każde multi to dodatkowe koszta. Płatny serwer byłby miejscem gdzie można by przyjemnie pograć, wraz z innymi graczami, którzy również chcą grać, a nie utrudniać granie innym..
|
|