|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Medale za wygrane turnieje
Szydlo - 13-07-2008, 13:35 Temat postu: Medale za wygrane turnieje Moj pomysl to dodac jakas małą ramkę w profilu gracza, gdzie pojawiały by się medale za sukcesy w comiesiecznych turniejach (brązowe, srebrne, złote) jako dodatkowa nagroda obok pkt MF i eliksirów. Ktoś kto zajął np dwa razy pierwsze miejsca w turnieju mialby na stałe widoczne dwa złote medale na swoim profilu. Jesli chodzi o umiejscowienie takiej ramki z medalami, to moze być zaraz obok avka, albo nawet na samym dole pod prezentacją, w sumie wszystko jedno, ale mysle ze takie cos byloby fajne. Co wy na to?
ps. probowalem szukać czy ktos juz moze dawal taka propozycje bo nie bywam tu czesto, ale nic nie moglem znalezc
Sorandor - 13-07-2008, 13:44
Moim zdaniem to nie jest zły pomysł ^^
misiu mw - 13-07-2008, 14:07
w sumie mogłoby być
KokSiK - 13-07-2008, 14:38
Na stałe ?
Masz wyniki w logach, a medal by był do następnego turka ...
mnietuniema - 13-07-2008, 14:42
Szydlo napisał/a: | ps. probowalem szukać czy ktos juz moze dawal taka propozycje bo nie bywam tu czesto, ale nic nie moglem znalezc |
ja nie szukałem tylko wpisałem 2 słowa do szukajki i mi wyskoczył ten temat:
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=18786&postdays=0&postorder=asc&start=0
choć przypominam sobie i inne...
SaKe - 13-07-2008, 15:12
pomysl zbedny-przeciez masz wyniki w logach
Skailer - 13-07-2008, 15:14
Pomysł mi się podoba. Szczególnie dla osób które często wygrywają w turniejach, mogłyby się pochwalić medalami.
Szydlo - 13-07-2008, 15:22
fakt ze są wyniki w logach, ale w tej chwili, szczegolnie na serwie 3, rank wlasciwie nie spełnia swojego zadania, bo kazdy go kupuje i przez to staje sie on kolejnym rankingiem w złocie..
Jak sie wchodzi na profil to po samym ranku nie mozna stwierdzić czy gracz jest dobry w pvp, czy tylko ma duzo kasy, takie medale to by byla alternatywa.. w sumie to by raczej nikomu nie przeszkadzało, a np mi by pomoglo, bo wchodzac na czyjs profil i widząc od razu ze ma wygrane jakies turnieje widze ze koleś nie jest bolek do bicia. W tej chwili roi sie od kolesi, którzy podniecają sie ogromnym rankiem, a zadnej normalnej walki nie wygrali.
Pozatym w logach też mamy rankingi złota i inne a jakos nikomu nie przeszkadza ze są medale z tego tytułu na głownej stronie profilu.
Wilu - 13-07-2008, 15:26
Mi tam się pomysł podoba, chociaż wiem że pomysł był już proponowany ,ale nigdy nie przechodził (niewiem czemu ?) .Myślę,że powinien to być mały puchar (koloru opowiedniego do zajętego miejsca) i gdybyśmy na niego najechali pokazywało by się np. Turniej Maj 1 miejsce czy jakoś tak
fnatic - 13-07-2008, 16:55
misiu mw napisał/a: | w sumie mogłoby być |
post poniżej 5 słów ^^'
co do tematu . . . jak najbardziej ZA . Gracze którzy wygrywają turniej powinni być jakoś wyróżniani
|
|