|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Sprawa medali
Dominik III - 21-07-2008, 13:08 Temat postu: Sprawa medali Chciałbym żeby np. robiono tak żeby medale się dostawało co 1 tydzień co 2 tygodnie.
I za medale było jakieś nagrody pieniężne.
Lucypher - 21-07-2008, 13:21
1. Jak zakladasz temat to wypadaloby sie deczko rozpisac i wytlumaczyc dokladnie o co ci chodzi...
2. z tego co zrozumialem to jest pomysl bez sensu... Medale co 1-2 tyg.. jesli dobrze rozumiem to to ma sie tyczyc kazdego rodzaju medali... a wiec jest to jeszcze bardziej bez sensu bo medale za ranking w 24h sa za ranking w 24h a nie za ranking w tydzien....
xShadowx - 21-07-2008, 13:26
No pomysl do bani... Wtedy rank by sie mial zbierac z calego tygodnia???:/ To nie mialo by sensu... Jest super teraz i niewarto tego zmieniac... :573:
Skailer - 21-07-2008, 13:57
xShadowx napisał/a: | Wtedy rank by sie mial zbierac z calego tygodnia???:/ |
Świetny pomysł! Wreszcie zmalała by chęć nabijania ranQ chociaż o 1%
Ale i tak ogólnie pomysł beznadziejny.
xShadowx - 21-07-2008, 14:30
Cytat: | Świetny pomysł! Wreszcie zmalała by chęć nabijania ranQ chociaż o 1% |
Chociarz w zarcie to tutaj to niepasuje... Jezeli mozna prosic o zamkniecie tematu.
misiu mw - 21-07-2008, 14:58
pomysł do bani najlepiej będzie jak się od razu zamknie ten temat
Sax - 21-07-2008, 15:00
Brawo co za genialne posuniencie.Jak mozna dostwac medal co tydzie nw kategroi ranku za 24h wytlumacz mi to. I co jeszcze za medale mamy dostawac pieniadze to juz wogole by nie przeszlo
Sorandor - 21-07-2008, 15:22
Lepszym rozwiązaniem było by zrobienie czegoś takiego: doświadczenie zdobyte w ciągu 31 dni czyli okrągły miesiąc i ten medal mieli byśmy przez kolejny miesiąc aż ktoś inny sobie na niego zapracuje
Lucypher - 21-07-2008, 16:23
Sorandor to jeszcze MOZE by przeszlo chociaz tez ja bym to uznal za zbedne.... a co do tego tematu to odrazu proponuje go zamknac bo to nie ma sensu
Sorandor - 21-07-2008, 16:45
Lucypher napisał/a: | Sorandor to jeszcze MOZE by przeszlo chociaz tez ja bym to uznal za zbedne.... a co do tego tematu to odrazu proponuje go zamknac bo to nie ma sensu |
Jak może może by przeszło to weź ktoś zrób taki temat i może to wtedy wejdzie
Doko - 21-07-2008, 19:52
Beznadziejny pomysł... 0/10 ja bym uznał temat za zamknięty, bo niedopracowany,źle rozpisany i w ogóle
Dess - 26-07-2008, 10:26
Dominik III napisał/a: | żeby medale się dostawało co 1 tydzień co 2 tygodnie. |
Na medale trzeba zasłużyć ! Pomysł bezsensowny. Na nie !
Sorandor - 26-07-2008, 20:17
Dess napisał/a: | Na medale trzeba zasłużyć ! Pomysł bezsensowny. Na nie ! |
Tak sobie myślę i dochodzę do wniosku że wam tak na prawdę na tym nie zależy <( Liczba niesprawiedliwych ataków wciągu 30 dni albo liczba niesprawiedliwych śmierci w ciągu 30 dni )> moim zdaniem to jest bez sensu lepiej jak by wprowadzili doświadczenie zdobyte w ciągu 30 dni ja w tym nie widzę głębszego sensu...bo co to za sztuka np atakować kogoś?...A za doświadczenie zdobyte w ciągu 30 dni to trochę by trzeba było się namęczyć żeby osiągnąć medal
sHaX - 26-07-2008, 22:02
Haa no co tydzien Teraz bedzie rank zdobyty w ciagu 168 godzin albo 336
Lucypher - 27-07-2008, 10:28
Sorandor napisał/a: | Tak sobie myślę i dochodzę do wniosku że wam tak na prawdę na tym nie zależy <( Liczba niesprawiedliwych ataków wciągu 30 dni albo liczba niesprawiedliwych śmierci w ciągu 30 dni )> moim zdaniem to jest bez sensu lepiej jak by wprowadzili doświadczenie zdobyte w ciągu 30 dni ja w tym nie widzę głębszego sensu...bo co to za sztuka np atakować kogoś?...A za doświadczenie zdobyte w ciągu 30 dni to trochę by trzeba było się namęczyć żeby osiągnąć medal |
Nom i zaraz beda propozycje o medal za zloto w 30 dni.. i inne rozne duperele... po co to... to jest zbedne.... jest dobrze tak jak jest... po co to zmieniac. ;/ nie szukajcie dziury w calym ;/
PS. Jest medal za doswiadczeinez zdobyte w ciagu 24h... na czym admin zarabia bo ludzie z wysokimi lvlami bardzo czesto wysylaja smsy... a przy medalu w 30 dni ludzie by sie tak nie starali.. a co za tym idzie admin ma mniejsze dochody..
|
|