My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Nowa Arena

Dominik III - 21-07-2008, 21:17
Temat postu: Nowa Arena
MOże ten pomysł będzie lepszy od poprzednich. ;]
Mam propozycję by zrobić drugą arenę potworów.
Jak jest arena we Folhord można podobną(z lepszymi BoSsami) zrobić w Ballis lub w nowym mieście co będzie w Tym Up'date.
Bo inni przeszli tą arenę i niemają co robić a żeby było co robic potwory będą lepsze.

Więc kto jest za nową areną ? Pisać posty :)

Sorandor - 21-07-2008, 21:34

Wątpię żeby to przeszło ale jak dla mnie nie jest zły :D
Doko - 21-07-2008, 21:36

Ja za, ale, jak PiSał poprzednik, nie przejdzie.
Dominik III - 21-07-2008, 21:38
Temat postu: Arena
Gracze
Może uda sie i przejdzie pomysł :)
czy nielepiej by byłoo z dwoma może nawet trzema arenami. :)

FantasM - 21-07-2008, 23:20
Temat postu: Re: Arena
Dominik III napisał/a:
Gracze
Może uda sie i przejdzie pomysł :)
czy nielepiej by byłoo z dwoma może nawet trzema arenami. :)

Fajne, fajne... Ale ja nawet nadziei nie mam, że ten pomysł przejdzie. Sam mam 142 lvl i mi się nudzi :D

Anonymous - 21-07-2008, 23:56

jeżeli coś takiego miałoby wejsc to musiałoby być już gotowe u wejść w dniu UP..jeśli nie to nie... :-P
DirXo - 21-07-2008, 23:58

ludzie co wy za spam robicie ;/ w folhord arena jest częścią fabuły, jak w ballis będzie potrzeba to Jacek to zrobi wiec po co to wszystko??
xShadowx - 22-07-2008, 07:06

DirXo poto żeby JAcek/Tomi zobaczyli ze nam zalezy... A nowa arena by sie przydala bo ta co jest z Folhord to nuda:P Za slabe potworki... ;) Ja jestem za a jednoczesnie przeciw... bo gdyby miala wejsc arena lub dwie areny to wtedy up by sie musial przeciagnac o jakis czas, a juz wystarczajaco CZASU minelo od poprzedniego upa. :573:
Lucypher - 22-07-2008, 09:03

DirXo napisał/a:
ludzie co wy za spam robicie ;/ w folhord arena jest częścią fabuły, jak w ballis będzie potrzeba to Jacek to zrobi wiec po co to wszystko??

Zgadzam sie w zupelnosci sadze ze jacek ma juz po czesci zaplanowana fabule wiec dodanie gdzies areny bo wy macie kaprys odpada...

xShadowx napisał/a:
Ja jestem za a jednoczesnie przeciw... bo gdyby miala wejsc arena lub dwie areny to wtedy up by sie musial przeciagnac o jakis czas, a juz wystarczajaco CZASU minelo od poprzedniego upa.

Heh... update jest w fazie testow... wiec dodanie czegos do niego nie wchodzi w gre....

Sorandor - 22-07-2008, 09:06

Lucypher napisał/a:
Heh... update jest w fazie testow... wiec dodanie czegos do niego nie wchodzi w gre....

Chodzi o następne Update DirXo jeżeli nie masz nic innego do powiedzenia to się nie wypowiadaj a przy okazji nie nabijaj free postów....

Kactuzz - 22-07-2008, 09:32

Nie martwcie się, up będzie tak duży i trudny, że wam się odechce aren.
Lucypher - 22-07-2008, 09:34

Sorandor... nie spamuje tyko sie wypowiedzial krotko zwiezle i na temat.. i ja sie z nim zgadzam... jezeli bedzie taka potrzeba to jacek wrzuci arene do dalszych miast... nie bede sie powtarzal....

Edit:
kactuzz napisał/a:
Nie martwcie się, up będzie tak duży i trudny, że wam się odechce aren.

Hehe ;p nie strasz xD

Sorandor - 22-07-2008, 10:58

DirXo może upa nie przejdzie ale ja pewnie tak...więc wiem dla czego pisze w ten sposób ale niech będzie zobaczymy co powie puźniej jak będzie trzeba czekać kolejne kilka miesięcy na next upa... ;)
Dominik III - 22-07-2008, 11:25

a jak mówicie juz o Up'date to kiedy on będzie ?
Kactuzz - 22-07-2008, 11:30

W najbliższym czasie.
Może być i w tym tygodniu może i być w następnym.