My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Mapa świata - non pvp

kob - 29-07-2008, 14:17
Temat postu: Mapa świata - non pvp
Wpadłem na genialny pomysł aby wyłączyć możliwość walk PvP na zwykłej mapie świata. Dostępne by było jedynie w lokacjach typu podziemia czy lodowe jaskinie Nordii. Wkońcu walki pomiędzy graczami to tylko zbędny dodatek, liczy się tylko gra na fabułę która rozwija się w niesamowitym tempie, prawda? Skończyłyby się polowania na spokojnie expiących graczy przed miastem a zbiorowiska przed nimi stałyby się tylko historią.
Zahirek II - 29-07-2008, 14:21

WYłaczyc pvp -.- NO COMENT1!!!!

POMYSŁ DO BANI

Skailer - 29-07-2008, 14:22

Ahhhh cudowny pomysł g:) niestety nie wypali g:\ , nas bossowców jest mniej - zaraz wpadnie jakiś rankowiec, zrobią wielki protest i tak pomysł nie wypali - przykro mi g:(
krzychuwr - 29-07-2008, 14:24

to jest ważna część gry ! Zdecydowanie to nie powinno zostać wprowadzone.
Ewentualnie, można by zrobić 4 Świat na którym nie byłoby PvP

Kraien - 29-07-2008, 14:27

Ja nie jestem rankerem ale raczej jestem na nie. Są sposoby żeby uciec rankerom np. wychodzić na expa z dużą ilością punktów ruchu i używać klawiatury numerycznej do poruszania się. Oczywiście trzeba mieć szybkiego neta ,więc jednak jestem na TAK, bo nie każdy ma szybki internet ;p
Skailer - 29-07-2008, 14:27

krzychuwr napisał/a:
to jest ważna część gry !

Ta? A powiedz co ona daje :roll: , teraz żeś palnął >< , PvP to tylko dodatek do gry, bez którego niektórzy nie umieją żyć - niestety..
Skoro bossowcy będą musieli cierpieć po update bo admin wymyślił jakiś idiotyczny limit mixów - to i niech bossowcy pocierpią i zaczną się ustawiać w podziemiach g:zla

Conrado - 29-07-2008, 14:28

Tam moze wyłączcie mapę, bo jest brzydka g:>

Oczywiście na nie i na pewno nie przejdzie g;)

skk1993 - 29-07-2008, 14:55

GŁUPOTA!!!!! jedynie można zrobić serwer non Pvp ale nikt nie będzie na nim grał
mnietuniema - 29-07-2008, 15:36

minuta szukania i :

https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=13875&postdays=0&postorder=asc&start=0

było! tylko nie spamujcie w tamtym temacie :cool: w tym zresztą też nie...

Sorandor - 29-07-2008, 15:44

Oczywiście też na nie bo wtedy nie było by kompletnie co robić... ;)
kaliber94 - 29-07-2008, 16:39

wtedy walk by było dużo mniej, a walki to jedyna ciekawa rzecz w MFO
Gajos - 29-07-2008, 16:42

Solidaryzuje się z rankowcami pomysł do bani :P Na nie.
SaKe - 29-07-2008, 17:18

Zahirek II napisał/a:
WYłaczyc pvp -.- NO COMENT1!!!!

POMYSŁ DO BANI

nie wylaczyc pvp,tylko usunac mozliwosc walki 1/1 na mapce,i stworzyc odpowiednie do tego lokacje

Skailer napisał/a:
krzychuwr napisał/a:
to jest ważna część gry !

Ta? A powiedz co ona daje :roll: , teraz żeś palnął >< , PvP to tylko dodatek do gry, bez którego niektórzy nie umieją żyć - niestety..
Skoro bossowcy będą musieli cierpieć po update bo admin wymyślił jakiś idiotyczny limit mixów - to i niech bossowcy pocierpią i zaczną się ustawiać w podziemiach g:zla

hmm pvp nic nie daje?jest tylko dodatkiem?raczej bardzo waznym dodatkiem,zysk admina bylby o wiele,wiele mniejszy-gracze jakby nie walczyli,nie robiliby resetow,bo po co maja robic na bossy resa,skoro nie moga walczyc?^^

raczej na nie...za duzo graczy mogloby odejsc,jakby bylo malo walk pvp

Arcanis - 29-07-2008, 17:20

Hmmm, mógłby być 4 świat ale wątpie żeby przeszło. :wink:
SaKe - 29-07-2008, 17:22

Arcanis napisał/a:
Hmmm, mógłby być 4 świat ale wątpie żeby przeszło. :wink:

propozycje co do nowych servow sa zabronione