My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - leczenie po walce

kwadratus16 - 30-07-2008, 14:34
Temat postu: leczenie po walce
nie wiem czy byl podobny temat bo nie znalazlem
wiec taak kilka razy zdarzylo mi sie zostac pod miastem na noc i walcyc stoczylem 5 walk w 4 wygralem i zostalo mi 74 hp wiec w nastepnej przegralem wiec pomyslalem sbie tak zeby zrobic dodatkowy skrypt inteligencji LECZENIE PO WALCE i ustawiamy sobie czy zawsze ma nas leczyc po walcze czy w szczegulnych przypadkach i w szczegulnych przypadkach utawialo by sie skrypt inteligencji tak jak to robimy ze skryptem np do walki PvP i wtedy mozna by bylo wiecej expa zyskac bo tak to traacimy kilka godzin stania pod miastem a na moim lvl >50 duzo sie zyskuje duzo sie traci i duzo potrzeba do lvl wiec comyslicie o tej propozycji???

Gajos - 30-07-2008, 14:36

To po co zostawiasz postać na noc ??? Jak już chcesz grać na rank to zadbaj o postać a nie zostawiasz pod miastem i potem z pretensjami... :evil:
Sax - 30-07-2008, 14:37

Bylo kiedys i nie przeszlo a tak moim zdaniem jesli juz zostawaisz postac pod zamkiem na noc musisz liczyc sie z tym ryzykiem ze w koncu padniesz.Nie mozna robic tak ze za nas wszsytko bedzie robil bot
Corso - 30-07-2008, 14:37

Regulamin.
Gajos - 30-07-2008, 14:38

Sax napisał/a:
Nie mozna robic tak ze za nas wszsytko bedzie robil bot

No bo w końcu trzeba samemu pomyśleć a nie liczyć, że ktoś to zrobi za nas... nie ?

P.S. co regulamin ?

Skailer - 30-07-2008, 14:55

Gajos napisał/a:
P.S. co regulamin ?

...
Cytat:
5. Tematy zakazane(*):
5.4. Propozycje automatycznego leczenia po walce. Postać to nie bot.

Teraz wiesz co?

Gajos - 30-07-2008, 14:57

Skailer, tak wiem, że jest to w regulaminie tylko nie zaczaiłem o co mu chodzi... :P
MichuL - 30-07-2008, 15:02

5.4. Propozycje automatycznego leczenia po walce. Postać to nie bot.